-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz RaGi91 #16896 üzenetére
Nekem futási és FPS problémáim csak akkor voltak, mikor sikeresen elk@rtak valamit, mint pl. az idő előtt teszteletlenül kiadott anticheat, amit jól vissza is vontak. Egyébként se a lobby, se ingame nincsenek problémáim. Nem akad, esetleg néha van 1-1 FPS drop, mondjuk olyan ~80-ra, 1-2 mp-ig. De szinte folyamatosan 110-120 felett vagyok. Ezért nem írtam ilyesmiről, mert ez nálam nincs. Pedig annyira nem high-end a gépem. Az adatlapomon megnézhető.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Årpi
őstag
-
RaGi91
senior tag
Ezek, amiket felsoroltál mind olyanok, amikkel vígan együtt tudnék élni, mert az alap koncepció a pályák, fegyverek, tűzharc, annyira tetszenek, hogy nem érdekelne.
DE itt sokkal alapvetőbb gondok vannak. A játék úgy fut (vagy nem fut), mint egy gané, még high-end PC-n is. A hitreg, a szerverek (lagg, rubberband), a tickrate, a UI is lomha, lehetne még sorolni. Ezek mind-mind olyan dolgok, amik a jelenlegi technológia mellett 2018-ban egy ilyen volumenű, bevétellel rendelkező játék esetén elfogadhatatlan, minősíthetetlen.
Gyakorlatilag a játék olyan pontossággal működik, mint amikor egy killcam-ot visszanézel. Még azt se tudják normálisan megcsinálni.
Ne gyertek azzal, hogy "jajj de hát 100 ember van egyszerre egy ekkora pályán", ugyan már, tíz éve még elnéztem volna.Szerintem a bevételek alapján simán beleférne, hogy azt mondják "OK, elég volt. Pár hónap stop és új release".
Mert ez nem 1.0.Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nagyon sok játék jelenik meg "1.0" címmel, miközben még bőőőőőőőven béta állapotú. (Lsd. Ubisoft címek (R6, For Honor), BF1).
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Én anno azt mondtam mindenkinek, addig ne szidjuk őket, míg EA státuszban van a játék. Kíváncsi voltam, hogy mit tesznek majd le az asztalra az 1.0-val. Hát, nem sokat. Jó-jó, csiszolgatják itt-ott, meg azért optimalizálják is, de véleményem szerint - ahogy írtátok is - az "ezer éve" megoldalan hibákra/bugokra kellene erőforrást fordítani, nem új skinekre! (Tudom! Azt másik csapat csinálja...) Egyébként én is elég régóta játszom (2017 május-június??? ) azóta ég és föld! Sokkal játszhatóbb, mint akkor volt. Titkon azért mindig azt remélem, hogy na, majd a következő update megjavít "sokmindent", de eddig vagy visszalépések voltak, vagy ha javítottak is valamit, bejött vele 2 újabb hiba.
Például:
- Az utóbbi időben motort egyáltalán nem merek használni, a random levegőbe feldobálása miatt.
- Mikor távcsővel kémlelem az ellent, minimum 10-20 alkalommal láttam már egyhelyben, a saját hossztengelye körül pörgő autókat is. Volt, hogy egymás mögött állt meg egy team 2 buggy-val, és mindegyik pörgött, miután kiszálltak, de volt, hogy leparkoltam, bementem egy házba, és mikor mentem vissza, az enyém pörgött csak úgy magában. WTF?
- Bár mostanában erre nem figyeltem, de néhány hete még mindig tele volt Erangel lebegő kövekkel, amiknek kb. a földön lenne a helyük. Jó, annyira nem zavaró, semmit nem akadályoz, de hülyén néz ki. Plusz, ha jól emlékszem El Pozo-ban egy helyen be lehet menni egy teherautó alatt 2 textúraréteg közé kúszva, majd ha tovább mész "befelé" egyszer csak kiérsz az útra. Amúgy innen simán lehet lőni kifelé.
- Valamint, ha már textúra, továbbra sincs megoldva, hogy a levegőből nézelődve az útra felhajtó járművek (és játékosok gyalog) az úton látsszanak, és ne az "út alatt", takarásban közlekedjenek.És ez csak a nagyobb hibák egy része. Lehetne még sorolni. A kisebbekből meg még több van. A minap láttam egy videóban, hogy a Pan glitch is megvan még. Ghilie suit-os emberke szalad valamilyen sniper puskával, közben meg az arca előtt van a Pan, és e miatt nem lehet szemből fejbelőni.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Jinxb1rd
addikt
Ott a Fortnite. Szinte semmi gond nincs vele. Unreal motoros az is. Később is jött ki mint a PUBG. Sokan játsszák azt is. Még sincs vele probléma, pedig amikor kijött, volt.
We are only Stardust...
-
Tanisz
senior tag
Biztos, hogy csinálnak valamit, ezen a játékon, de a hatékonysággal és a prioritásokkal gond van, az nyilvánvaló.
Az is benne van, hogy hirtelen lett népszerű a játék, felszippantottak 100-200 fejlesztőt + apparátust, aminek a koordinálása is időbe telik, főleg hatékonyan, arról nem is beszélve, hogy sok időbe is.
Ebből eredhetnek az időszakos bakik is, engem sajnos a szerver gondok jobban zavarnak, EA alatt nem volt ennyi bajom a játékkal, mint most az állítólagos "1.0" óta. Pedig állítólag jobb vasakra és környezetbe költöztették őket.
Benne van a pakliban, hogy más projekten is ügyködnek, az fix, vagy nagyon remélem, ezt még nem döntöttem el
Jóindulatú,építő jellegű észrevétel: sok az "ÉN" a hozzászólásaidban. No offense.
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
saen
Topikgazda
Sokáig én is védtem őket, de már egy éve megy a játék és az alapvető problémákat nem sikerült megoldani. Már egy ideje azt mondom, hogy tudáshiány van a csapatban, ennek az eredményét látjuk (vagyis nem látjuk). Dolgozni dolgoznak keményen, ezzel sose volt gond. Egyszerűen ennyire tellik nekik a tudásból.
A piac is ezt mondja, egyértelműen elveszett a lendület amivel tarolták a piacot és a játék hátán feljött a Fortnite és gyakorlatilag már lemosta a PUBG-t. Nem azért, mert egy jó játék, az alapötlet közel sem olyan jó, mint itt, de cserébe a megvalósítás 100x jobb.
-
gbela
senior tag
válasz Jinxb1rd #16882 üzenetére
Dehogynem, csak legyen már legalább minimális gondolat mögötte.
És én nem azt mondom, hogy dejó munkát végeznek, félre ne érts. Én inkább nem ítélem meg a munkát mert nem is lehet kivülről szerintem, de ez más kérdés.Én azokat nem értem akik konkrétan leírják, vagy kommentjeikben sugallják (és nem csak itt és nem csak az a kolléga akinek válaszoltam), hogy ezek SEMMIT nem csinálnak, ülnek a pénzen, csak mással foglalkoznak stb. Ez nettó butaság. Persze benne van a pakliban, hogy tényleg ott jakuzziznak és leszarják már mivan, de azért én inkább arra fogadnék, h kódolnak mint a gép. Hogy ez milyen, meg mit látunk belőle az már más kérdés.
-
Årpi
őstag
válasz gyuribácsi88 #16884 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok írni de teljes mértékben egyetértek veled.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
addikt
"sehol nem elégedettek a fejlesztőcsapattal" ez teljesen igaz
Feltűnt már neked hogy általában azok elégedetlenek akiknek nem megy a játék, ezért ráfogják hogy azért nem tudnak benne érvényesülni mert szar a játék meg bugos és laggol stb.stb?
Nincs egy hibátlan multis játék se, az R6 egy 3 éves játék és visszafelé fejlődik, pedig az egy teljes árú játék (60 $) ott is van bug, lag, a matchmaking se tökéletes, pedig azt egy ubisoft csinálta, akiknek azért már van múltjuk. Ezt a játékot meg összedobta pár koreai, és a kutya se gondolta hogy ekkora siker lesz, persze hogy azt se tudják hogy mit csináljanak.
Amúgy egyszerű a recept, akinek nem tetszik, ne játsszon vele. Persze engem is napi szinten felkúr a játék, de ettől még szórakoztató, nincs olyan online játék szerintem ami nem b@szná fel az ember agyát.
Mióta elérhető lett a játék (1 éve) azóta megvan, ahhoz képest amilyen akkor volt, és amilyen most, ég és föld, és előnyére változott, nem hátrányára.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tanisz
senior tag
[SZARKAZMUS ON]
úgy hiányzott mint egy falat kenyér, remélem majd nemi jellegeket hangsúlyozó/elfedő patch is lesz, valamint előbb-utóbb hámozott narancsot is lehet választani karakternek
[SZARKAZMUS OFF]nem tudom, hogy a fiúk mit csinálnak a bányában, de hullámzó a teljesítmény, vagy inkább meredeken zuhanó
tegnap olyan körülményes volt a szerverekhez csatlakozni hogy borzalom kb (délután 2-4 között), team-et létrehozni meg egyszerűen lehetetlen volt
kb 2 napja visszatért a game crash is (napi 2-3 minimum), előtte egy hónapig nálam semmi ilyen gond nem volt
a gépen nem változott semmi(driverek),talán még oprendszer update sem voltazért azt nem mondanám hogy EA a játék, talán már PRE-ALPHA-t elérték, ha így haladnak, jövőre talán a BETA is meglesz
(#16884) gyuribácsi88 a játék olyan amilyen, de a szerverproblémákat megoldhatnák és most nem a lag-ról beszélek, hanem, hogy valamikor csatlakozni sem lehet, nemhogy játszani
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Årpi
őstag
válasz tepenzed #16877 üzenetére
Egyébként a smooth érzéstől ne legyünk már oda, betettek átgondolatlanul egy anti cheat rendszert, ami megölte kb a játékot, aztán kivették hosszú mentegetőzés után, ezzel megoldva a nagy fps gondokat..
Kb 3 napig ha bent volt, de azon kívül is javítottak a smoothságon (pl. input lag) terén.
-
tepenzed
őstag
Fejlesztő csapatban dolgozom egy bankban, szerintem tudom, hogyan működik.
Ennél csak jobb csapatokat tudok mondani, de tényleg, na jó kivéve talán a jelenlegi H1Z1 brigád.Ha szerinted ez így jelenleg jó, akkor jó szórakozást a játékhoz. Biztos jó csapatra vall, ha a saját nyilatkozataiknak mondanak ellent, aztán meg mentegetőznek, élesre kitesznek teszteletlen hulladékot, stb (aztán azt mondják, hogy a hiba a mi készülékünkben van és nem vonják vissza a patchet, majd másnak visszahívják és beleírják az okosok, hogy tényleg az anti cheat okozta). Nálam ez minden, csak nem ok. Remélem azért a ti csapatotokban nem ilyen alacsonyak az elvárások.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Másnak is szar az fps a menüben? Hétvégén többször újraraktam a drivert, mert 1-2 fps volt, mondjuk az lehet driver hiba volt, majd tegnap láthatóan szaggatott 25-30 fps mellett is a régi driverrel a menüben. Aztán próbaképp elindítottam egy meccset, ahogy elindul a játék megvan a 75fps...
Sajnos a nagyon durva fps dropokat továbbra is csinálja, ha rám lőnek, vagy épp meglátok az enemyt továbbra is képes beállni 1-2 sec-re (ami fura, hogy nem mindig) ez legtöbbször pont elég a megdögléshez... Nvidia freestyle-t sem használom.
-
gbela
senior tag
válasz tepenzed #16877 üzenetére
Na pont erről beszélek, mindenki tudja hogyan működik egy normális fejlesztőcsapat, valsz mindenki managelt már fejlesztőcsapatot
Az a fura, hogy ahány játékot követek, sehol nem elégedettek a fejlesztőcsapattal.
Lehet nincs is normális fejlesztőcsapat!
De mert ti tudjátok milyen az, egész hatalmas piaic rést tudtok betölteni.
Vicc... -
tepenzed
őstag
mióta játszol a játékkal?
Egyébként a smooth érzéstől ne legyünk már oda, betettek átgondolatlanul egy anti cheat rendszert, ami megölte kb a játékot, aztán kivették hosszú mentegetőzés után, ezzel megoldva a nagy fps gondokat..
Ha új tartalmon dolgozik valaki, akkor meg nem teszi az egész csapatot arra, míg alapvető hibákat hónapokig nem tud kijavítani.. így működne egy normális fejlesztő csapat ugyebár.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
Én tökre kiváncsi lennék mit gondolnak azok akik szidják a deveket, hogy nem csinálnak semmit.
Hogy tényleg bemegy 50-100 dev reggel az irodában, isszák a kv-jukat, röhögcsélnek és kódolnak napi 1 órát? Vagymi?
Attól, hogy nincs tele minden update hatalmas user oldali javításokkal frissítésekkel attól még ne feltételezzük már a fentit. Van szerencsém fejlesztőkkel együtt dolgozni, van hogy szétdolgozzák az agyukat hetekig olyan kis dolgokért amit a user észre sem vesz, de meg kell csinálni. Van, hogy egy fejlesztés hónapokig tart, közben bizony nem tudnak semmilyen eredményt felmutatni, csak majd a végén. Van, hogy egyáltalán nem is látszik eredmény, közben a háttérben csomó minden változott. Pl pár hete a játék érzete iszonyat sokat változott, sokkal smoothabb lett, senki nem jött ide fejlesztőket dicsérni.
Na mind1 is, ezek szavak a semmibe, csak tényleg kiváncsi lennék mit gondolnak akik ilyeneket írnak be, hogy konkrétan vajon mi történik... -
saen
Topikgazda
-
CrAck69
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a pubg-ben hogyan lehet azt bekapcsolni
ami azt jelzi hány team van még?
Már párszor láttam olyan közvetítést vagy videót, amiben az élő emberek mellett
fent a jobb sarokban volt egy "Teams" jelzés is.
Erről tud valaki valamit?
Köszi.Egyszer fenn....
-
Segal
veterán
válasz chrisnagy13 #16869 üzenetére
Én is jártam már így de engem már nem tud felbosszantani a játék. Indítom a következő kört.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Solo kört menjél és nem leszel knockos tőle
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #16866 üzenetére
Ha rájönnek ban jár érte, hivatalosan tiltott a makro.
-
PeL
addikt
válasz jkrisztian #16854 üzenetére
Számomra az a szomorú hogy a mostani gameplay-breaking bugot is ami a hármas motorokkal van, képtelenek egy gyors hotfixet kinyomni rá. Hadd bosszankodjanak az emberek miatta hetekig... Az a motor jelenleg használhatatlan, már inkább fel sem ülünk rá. De sajna van hogy csak azt találni mindenfelé. Megyek vele tök sík úton, és egyszer csak felvágódik az oldalkocsi irányából 90 fokban mintha ráhajtanék egy láthatatlan tereptárgyra, amitől kidob a motor és knockos leszek az eséstől.
-
sagem
addikt
Én nem nagyon érzem ezt a kifulladást..meg szerintem nincs is ilyen, elnézve a puszta adatokat: jelenleg online játékos: 440 ezer (többszöröse bármelyik PC-s lövöldének és továbbra is a Stream legnépesebb játéka, maga mögé utasítva a Dota 2-öt is), mai legmagasabb online szám: 2,5 millió..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy macro-ért bannolnak játékosokat PUBG-ről? Nem cheat-re gondolok, vagy mármi szoftwares mokolásra, csak sima logitech egér progira.
OLvastam olyat is, hogy "no-recoil macro", de ezt nem egészen értem, hogy mi.Előre is kösz
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
scabi78
senior tag
-
Winne
nagyúr
Lassul ez a topic is, ahogy a játék is kezd kifujni.
Kellene valami innováció a játékba, mert az aktuális Twitch hype és a m sok kihívás ki fogja nyiffantani.. Tán az új, fele akkora pálya segíthet, meglátjuk.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Dictator^
veterán
válasz Seangaijin #16849 üzenetére
CTRL+T a Voice chat mute/unmute hotkey-e. (defaulton)
CTRL+Y vagy Z a Team chat , All chat hotkey-e.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
scabi78
senior tag
válasz Seangaijin #16846 üzenetére
Én toltam egy kört random emberekkel és a játékon belüli chat nagyon jól működött. Jó dolog sztem.
(első kör egyből csirke)Tiszta Windows, rendes ház!
-
Grillo
őstag
válasz Seangaijin #16846 üzenetére
Tegnap volt egy kör, 3. lett a csapat, 3an voltunk innen, többiek is tudtak angolul. Elég jól együtt mozogtunk, de a végén a leghangosabb rossz irányt mondott, aztán ledaráltak.
Másik körben saját csapattárs kilőtte az uazunk kerekét, aztán ledaráltuk, és kiléptünk.Érdekes, van benne lehetőség, de szerintem ilyen 8-2 arányban, ha rákattintunk.
-
Seangaijin
aktív tag
Van bénázás ezzel a 8 MAN Squad-dal de jó az ötlet csak kár, hogy nem tudunk rendesen kommunikálni.... Magyarokkal lenne jó zárt szerveren. Kár, hogy csak ideig-óráig lesz elérhető.
Nektek mi a véleményetek róla?
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Hülye kérdésem van: twitchen láttam pár embernél, hogy a minimapon a kör nem kék hanem zöld színű. Ezt lehet állítani valahol?
A felhasználóbarát felhasználó
-
dav1dkaah
tag
Valaki esetleg eventre jönne?
-
I Am^^
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van ugyebár ez a 3 man- squad. Azt nem értem hogy a többiek miért vannak négyen? Vagy ez a 3 man-squad azt jelenti hogy 3 ember egy squad ellen? Mert elég sokszor nem számolunk egy negyedikre, és megvan a baj.
Előre is köszi!
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
Dictator^
veterán
Eventnél a random egyszerre indításon kívül össze lehet hozni a 8 fős csapatot ismerősökből?
3/2-ből sikerült, ha egyszerre indítjuk a játékot, viszont jó lenne, ha nem kéne ezzel szarakodni..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kisza25
félisten
válasz Don.Corleone #16832 üzenetére
nagyon bejön nekem is, amikor 2 squad összeakad 7-8 vs-7-8 emberke ossza a skulót nem gyenge csaták vannak
hagyhatnák is benne[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Segal
veterán
Megjott az event az eles szerverre.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Létezik arra valamilyen megoldás, hogyha van gamepad dugva a gépre, de bill + egérrel szeretném játszani a játékot akkor ne az Xbox UI-t mutassa?
Semmi használható / működő megoldást nem találtam a neten, de sokaknál van ez a probléma.
Előre is köszi!
i9 / 4080 / 32"
-
wd.taz
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Melegedési probléma nincs, a CPU 65-68C°max. a GPU 70-72max.
A windows 18.02.23-i, virtuál memória 4GB.
A v-sync be-ki kapcsolása megvolt, eredménytelen.Winne: Állítok egy alapot, kipróbálom.
VGNGR: A RAM-ok alapon vannak.
Segal: 5GHz-et is tud, de ott elfogy a léghűtés
Az tűnt fel, hogy a RIME is ezen a motoron fut és az is csak szenvedés.
Még kipróbálom egy Full HD monitoron, hátha a 21:9 miatt vacakol.Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
PeL
addikt
Régi mapot kivették a játékból? Tegnap óta csak az új mapra tesz be minket, már vagy a 15. alkalommal
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Nem hiszem hogy a tuning lesz a problema. Nekem sima 3770 van ami ugye nem is tuningos es 4.3-on megy stabilan. A 3770K-k rohogve tudjak a 4.7-et is.
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem a PUBG-t, nem teljes a boldogság.
Miután leérkezek az ernyővel 3-7 perc után kilép az asztalra, hibaüzenet semmi, csak egyszer.Ha valakinek van hasonló konfigja mint az enyém és nála fut rendesen, azt megkérném, árulja el, hogyan tudta rendesen működésre bírni eme "mesterművet".
Valamiért a RIME sem hajlandó nálam rendesen futni, a motor egyforma alattuk.Konfigom:
Proc: i7 3770K - 4,6GHz 4/8 HT bekapcsolva, energiagazd. kikapcsolva.
RAM: 16GB - 2133MHz
VGA: Gigabyte GTX970
Monitor: LG 34UM68-P 2560x1080Köszönöm:
Tazi
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
VGNGR
senior tag
válasz spanglee001 #16809 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Vasárnap. Ha jol tudom
-
Årpi
őstag
[link] Érdekes, hogy 03.26-ot ír kért verziónak némi menühekkelés után (nem saját kép), lehet megvárják a PGL végét a frissítéssel? Új kulcs is confirmed már így, bár talán pont Winne posztolt in-game képet róla, csak akkor még nem volt dedikált ikonja a kulcsnak.
(nem válasz akart lenni, sorry)
Nem szoktam saját bejegyzést megosztani, de pont pár órája írtam a ládákról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Na nemjöttek a ládák
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN