Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Sziasztok! A játék hitboxa jó? Pl a Cod ww2-höz képest.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Csak azért kérdeztem rá a hitboxra, mert van mikor felcsesz a cod ww2, de ezek szerint nem igen van jó hitboxos játék...
Battalion 1944re kíváncsi leszek.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Szerintetek érdemes még nulláról elkezdeni a játékot?
Ha igen honnan a legolcsóbb beszerezni? Itt aprón 7 ezer Ft körül mozog. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
VR Jani videóit szoktam nézni. Tehát látom mit csinál. Azt más kérdés, hogy olyan gyorsan nem tudnék lootolni, eldönteni mi kell nekem és mi nem stb.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Akkor majd keresek egy jobb játékost és mellé szegődök. Addig tolom a Cod ww2-t.
-
Land
veterán
válasz Aventador91 #14652 üzenetére
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #14669 üzenetére
Most épp próbálok betörni a japán órások klubba..
-
Land
veterán
válasz Dave567 #14679 üzenetére
Nincs map ismeretem. Eszköz ismeretem. És még a billentyű beállítást is be kell lőni. Taktikailag fejlődni stb. Persze gondolom lőni ugyanúgy kell benne, mint más játékokban.
-
Land
veterán
Mondjuk az összefoglalóban olvasva: Hivatalos kiadás: 2017 december 20.
Én azt hittem régebbi a játék, akkor még tényleg nem késő elkezdeni.
-
Land
veterán
Akkor mégis van, aki 1 év előnyben van hozzám képest. Nem baj, ez nem Cod, hogy aki 2000 órát belerakott simán lelövi az 500 órával rendelkezőt.
-
Land
veterán
Annyira rossz olvasni, hogy sok a csaló és a hitbox is szar. Jani legújabb videójában olyan dolgokat nem adott be nekik.. Ihaj... Ezért nem tudom, hogy elkezdjem el a játékot, hogy kell-e nekem a fájás.
-
Land
veterán
Csak rávettem magamat és megvettem most. Remélem tetszeni fog.
-
Land
veterán
Sehogy sem áll nekem kézre az alap lean billentyű kombináció és így abszolút sután, darabosan irányítom a karakteremet. Anno Cod 4-ben, Mohaaban megvolt a saját verzióm, melyet elég jól tudtam irányítani.
Rákerestem Youtuben hogy érdemes leanelni. WackyJacky101 verziója nálam sem fekszik, mert nem ér el a középső ujjam a Q/E-hez. Így az felejtős, ahogy olvasom másoknak is.
A hozzászólásokban valaki azt ajánlotta, hogy V/B-re állítsuk a leant és M-re a fegyver lövési módot. Bár nekem talán a C/V könnyebb lenne, csak akkor a guggolást kell máshova állítnani. Nektek melyik billentyűkombináció vált be? Közepes ujj hosszúak véleményére lennék kíváncsi.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Egyik haver vett új gépet, megvette a pubg-t és a játékba való belépés után a menü nem tölt be neki, csak a háttérképet látja. Mi a megoldás? Win újrarakásán agyal, de tudtommal nem azzal van a baj. Köszi!
-
Land
veterán
Üdv!
Van/volt valamelyikőtöknek olyan "problémája", hogy a kisujja akaratlanul lelóg oldalt az egérről és néha kitámaszt vele, így nem tud az egérrel gördülékenyen csúsztatni? Sokszor veszem ezt észre magamon... Megoldás lenne egy ujjtartós egér?
Egerem: Razer Deathadder Chroma
Másik: 1600-1800 dpi-n játszom, de nem tudom beállítani úgy az egeret, hogy pl az AK spray ne az "égbe" menjen. Picit magas az asztalom és nem tudom kényelmesen konstans sebességgel az egeret lefele húzni hozzá. Az egérpadom sem túl nagy a művelethez (Steelseries Qck Mass). Videón a jobbaknak még közel távolra is annyi pontosan megy a spray... Mit tanácsoltok ehhez az egérpadhoz, hogy a kisebb csukló mozdulatokhoz szokott játékosnak ne kelljen "fél métert" lehúznia az egeret a sorozatlövés magtartásához?Bár lehet így 350 óra környékén inkább el kellene engednem a játékot, mert nem nekem való...
Talán az Apex Legends...Köszi!
-
Land
veterán
Szerintetek 1440p-ben meglenne a 144 fps 2070 Superrel?
Agyalok 24" 1080p vs 27" 1440p monitor vásárláson a jelenlegi helyett. 144 Hz-es verzióban.
-
Land
veterán
válasz DiszNóÓl #25656 üzenetére
Vagy összerakom az új gépet és megnézem a jelenlegi 1440p monitorral. :D
Csak mivel 60 Hzes, így mennie kell.
Vagy 24" 1080p 144 Hz 1 ms IPS/VA-ra vagy DUPLA áron 27" 1440p 144 Hz 1 ms IPS/VA-ra.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz jozefgucci1 #25658 üzenetére
Nyilván a 1440p monitor méretben, felbontás jobb, árban a duplája. Csak nem szeretnék sok fps-t eldobni.
Egy 24" 1080p monitor kompromisszumos lenne.Tehát lehet nekem is meglenne a 144 fps. Teljesen lowon van meg?
-
Land
veterán
Üdv!
Jelenleg mi a meta az alap AR-ek (könnyebben megtartható), DMR-ek, Sniperek közül?
Néztem táblázatot és pl DMR-ből nekem az SLR tűnt a legerősebbnek, Sniperből a KAR98 és AR-ből mondjuk az M4, mert az még le is tudom tartani. Bár utóbbi helyett néha UMP-t használok.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Sziasztok!
Egyik csapattársunk problémáját próbálom megoldani.
Egy Intel I5 9400F processzoros gépe van, a játék M.2-es SSD van.
A probléma: Meccsből kilépés után (meghalunk és kilépünk vagy nyerünk és kilépünk) a lobby nagyon sokáig tölt neki. Ha még megy a visszaszámlálás a meccs kezdetéig a pályán és akkor lép ki, akkor még gyors. Már többször újrarakta a steamet és a játékot is, de nem oldotta meg a poblémát. A többieknek ilyen problémája nincs, pedig van közöttünk olyan, akinek sima HDD-n van a játék. Neki persze később tölt be az adott pálya, de ez normális.
Van ötlet mit kellene csinálnia? Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Kiskutya #29656 üzenetére
Vírusírtót (Avast) nem szeretné kikapcsolni. Kívételként hozzá van adva a játék és a tűzfalhoz is. Biost nem bántjuk, többi napra kész.
Eső táncot, illetve a szoba maghatározott színre való kifestését még nem próbáltuk.
Ez ilyen. "Esport ready".
Neten sem találtam még egyéb ötletet. Arra gondoltam még, hogy valamelyik config fájlban kell matatni, de miért kellene? Fura az egész.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Ezt a gyakorló részt hol lehet elérni?
Béna vagyok sprayben és jó gyakorlási helynek tűnik.
-
Land
veterán
válasz Aprósólyom #29820 üzenetére
Csak pót telefon. Évek óta nem használtam. Biztos irtó idegörlő lenne használni.
-
Land
veterán
Üdv!
Havert legutolsó update óta kidobja a játék hibaüzenet nélkül. Van mikor a lobbyba van mikor az asztalig. Ez ismert probléma és van rá megoldás vagy ritka és nem igen tapasztaltatok ilyen hibát?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Azt írja még haver, hogy ha a lobbyba dobja ki ha teljesen asztalig, egyik esetben sem tud visszacsatlakozni a meccsbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest