-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Aitrui #14417 üzenetére
Én meg a magad fajtákat imádom.
Senkit nem hazudtoltam meg szimplán mondtam, hogy valaki beírt ide egy kijelentést alany vagy tárgy nélkül linkelést mellőzve és erre született egy halom hozzászólás és az a tippem, hogy senki nem nézett utána, hogy most csak PUBG-ről van szó egyáltalán vagy a cég az összes játékára gondolt?
Pont jól tükrözi a magyarországi állapotokat, hogy a magyar ember mindent elhisz, ami elé csúsztatnak és nincs normálisan alátámasztva.
Szóval ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, hogy nem vagyok egy megvezethető birka. Csókolom!
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Aitrui #14403 üzenetére
Az ESP-t hogy azonosítod be egyértelműen? Biztos sok van belőlük pont ezért, mert csak gyanakodni lehet rá.
más: Olvastam egy olyan hozzászólást, hogy valaki gyanítja, hogy ha eddig family sharing-gel megosztottad a Steam accountodat, akkor a főaccountot nem bannolták ki, ha csaltak a kicsin. Nem tudom igaz-e, a komment írója sem biztos benne, de az kicsit árulkodó, hogy mostantól már nem támogatja a játék a family sharinget.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
esfrost
tag
válasz Aitrui #14412 üzenetére
Statisztikailag eleg kicsi ra az esely? Csak kivancsisagbol kerdem, szerinted 100 jatekosbol hanyan csalnak? Persze a 2,5 millio jatekosbol biztos van par ezer, aki csal, de megis milyen aranyban? Egyebkent meg ennek a boncolgatasa teljesen felesleges, mint hogy az is hogy minden szamomra varatlanul ert kill-nel visszanezem a death cam-et, majd megallapitom, hogy ez bizony most cheat volt... Ez van. Erre egy megoldas van igazabol, nem kell vele addig jatszani, amig nincs megfelelo vedelem a jatekban. Ennek a “biztos cheatel” bizonygatasnak sem most sem regebben nem volt ertelme.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Viss-nél is elő szokott fordulni, hogy kielemzi azt aki lelőtte. A legjellemzőbb az az, hogy tudja mi hol van az illető, tehát nem kell attól félnie, hogy bárki meglepi. Aimbotot meg csak akkor kapcsolja be ha már szarban van. Az ilyen csaló nem feltétlen tűnik fel kapásból, csak ha végignézed, hogy mit csinált, akkor válik egyértelművé a helyzet.
Személy szerint emiatt már nem is játszom a játékkal jelenleg. Várok arra, hogy kitakarítsák a szemetet, remélem egyszer még vissza tudok jönni úgy, hogy nem lesz tele a játék csalóval. -
JanR
addikt
-
Én úgy gondolom, hogy ha ezt külföldi fórumra írnád, ott ugyan ezt megkapnád. Vannak akik többet, vannak akik kevesebb csalót látnak. Én nem elemezgetem a replay-t, így nem zárkózom el a Te igazad elől. Lehet túl jó indulatu vagyok, vagy csak simán nem foglalkozom azzal, hogy ki hogyan játszik és hogy lő le.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz Aitrui #14403 üzenetére
Azért az a top20-ban mindenki csal egy kicsit erős szám szerintem..
Én eddigi pályafutásom alatt nem találkoztam 20 csalóval (vagy csak lehet naív vagyok), pedig nekem nincs is chicken dinnerem orrba-zájba.. Nem lehet -és most kérlek ne sértődj meg-, hogy csak keserű a szőlő? CoD2 idején ugyan ezek mentek, ha valaki jobb volt a másiknál, akkor már biztosan csalt/valamit használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN