Hirdetés
- Bambanő háza tája
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz spank0309 #47 üzenetére
Pont ez a szép ebben a játékban. Egy csomó mindentől függ, hogy milyen gyorsan, vagy könnyen halsz, meg vagy hal meg az ellenfeled, vagy éppen milyen nehezen.
1. Fegyver típusa.
2. Felszerelés típusa.
3. Felszerelés állapota.
4. Hol ér a találat.
5. Milyen pontosan célzol.és akkor itt még nincs is vége.
Az hogy milyen pontosan tudsz lőni függ.
1. Fegyver típusa.
2. Fegyver felszereltsége.
3. Mennyit gyakoroltál.
4. Távoltáság.
4a) Bizonyos fegyverek hatékonyak távolra, bizonyos fegyverek kevésbé, és fordítva.
4b) Mennyire hord bizonyos távolság felett el a fegyver, vagy mennyire nem. (Ez javítható a fegyver felszereltségével).Olyan sok a tényező, változó a játékban, hogy azt mondani, hogy: "én bezzeg meghalok egy két lövéstől, ő meg 3-4 lövéstől még rohangászik" egész egyszerűen badarság.
És biztos egy csomó mindent még ki is hagytam a fentiek mellett.
-
esfrost
tag
válasz Aitrui #14412 üzenetére
Statisztikailag eleg kicsi ra az esely? Csak kivancsisagbol kerdem, szerinted 100 jatekosbol hanyan csalnak? Persze a 2,5 millio jatekosbol biztos van par ezer, aki csal, de megis milyen aranyban? Egyebkent meg ennek a boncolgatasa teljesen felesleges, mint hogy az is hogy minden szamomra varatlanul ert kill-nel visszanezem a death cam-et, majd megallapitom, hogy ez bizony most cheat volt... Ez van. Erre egy megoldas van igazabol, nem kell vele addig jatszani, amig nincs megfelelo vedelem a jatekban. Ennek a “biztos cheatel” bizonygatasnak sem most sem regebben nem volt ertelme.
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
"Finally, expect some changes to the level three helmet. It’s a game-changing item that can impact the outcome of a match—basically, it gives you an extra life in situations where a headshot would otherwise kill you. We don’t want luck alone to determine who gets items like this, so we’re removing it from the normal loot spawn tables and limiting it to care packages only. "
-
esfrost
tag
FYI: [link]
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
Most olvastam, hogy mindenki szamara elerheto lesz a custom game letrehozasa, nem akar valaki szervezni egy duo vagy squad prohardveres bulit? Akar minden este lehetne fixen csinalni ilyen jatekokat. Ugyan abban az idoben, mondjuk este 9. Tamogatja mas is az otletet?
-
esfrost
tag
válasz Don.Corleone #19813 üzenetére
Szerintem simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest