- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #5955 üzenetére
Az if feltétel vizsgálat vége a kódsor végén van. Közben megoldott, kértem is a hsz törlését, de még nem történt meg.
Valami miatt az isset($_GET[="torolmi"] == 1) mindig igaz értéket adott vissza és belement a feltételbe. Javítva a feltétel vizsgálatot már nincs semmi hiba.if (isset($_GET['torolmi']) and ($_GET['torolmi']) == 2) {
Nem tudom, hogy ez mi miatt lehet, vagy eddig is így volt, csak nem vettem észre. Mindenesetre ezzel a feltétellel már nem lép bele ebbe az ágba.
Szerk.: Akkor meglesem a netbeans-t, eddig a notepad++ is jó volt, de már annyi változóm van, hogy nem bírom nyomon követni. Ha jól tudom akkor ezek a programok ebben is segítenek.
-
LW
őstag
válasz
PazsitZ #5873 üzenetére
Ne értsetek félre, nem a linuxon való fejlesztés pártolása miatt írtam, hanem az előző hozzászólásban kirajzolódó (sejtett) tévedés javítására.
PHP mindig szerver oldalon fut. Ha otthon homeszerverven, de akkor is szerveren fut, aminek végeredményét kapja meg a böngésződ.Nem vagyok nagy zsonglőr, én is vindózon dolgozom kisebb szabású dolgokon.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PazsitZ #5697 üzenetére
Olyat nem tudok, ahol minden megy JS nélkül, mivel egy komolyabb oldal kényelmes használatához elengedhetetlen - ezzel én is tisztában vagyok, nem vitaindítónak szántam, de nem árt tisztában lenni a dologgal.
Olyat viszont tudok, ami nagy, és remekül használható kikapcsolt javascripttel: gmail.
-
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #5526 üzenetére
üdv
tudtommal nem.
nem módosítom sehol, bár egy hibát találtam, de akkor mindenhol el kellett volna hasalnia
ugyanazon domain, csak alkönyvtárban
amikor nem új fülön/ablakban nyitom, sokkal biztosabb, de még self esetén is sikerült olyat találni, ahol nem futott leezzel nyitok:
<?php
session_start();véletlen a kommunikáló fileban (flash><php) a session start előtt hívtam meg a kapcsolat.php-t, ami megnyitja az adatbázist, és ugyan smemit nem ír a kimenetre, de megszűri a post, get, request változót.
elvileg ezzel a session-t nem írhatja át, mert a request tömb tartalmazza asession adatokat, de a request["id"] átírása nem befolyásolja a session["id"] változót, és nincs kiprintelés sem, azért megcseréltem, illetve kézzel is átadom a session id-t, biztos ami biztos.<a href=newflash2/index.php?".session_name()."=".session_id().">Belépés<br>
aztán kiderül.
fileba logol, majd meglássuk, mi történik -
rt06
veterán
válasz
PazsitZ #5341 üzenetére
marmint ha azt a kodot egy nyito, illetve zaro php tag-gel beirod a formazoba, neked nem dob hibat?
es igen, egymasba agyazott switch-case alatt arra gondolok, es azert nem illik, mert switch case-be nem lenne szabad akkora kodreszeket irni, mint amekkorakat szoktam, abban csak egy fgv hivas, vagy ertekadas szabadna, hogy szerepeljen...elvileg (pmd is szokott hisztizni miatta)
-
zka67
őstag
válasz
PazsitZ #5344 üzenetére
Szerintem zárjuk le ezt a vitát, lassan kénytelen leszek belátni, hogy igazatok van, vannak más módszerek is.
A példa nem volt a legjobb, arra szerettem volna kilyukadni, hogy nagyon sok programozó nem figyel oda, hogy mekkora gépigénye lesz a programjának. Hogy hogyan jutottam el ide a get-től, ne kérdezzétek
-
x123456
aktív tag
válasz
PazsitZ #5182 üzenetére
Akkor megint bele"szakértek"
A BBcode is HTML-ként jelenik meg, mire eljut a browserhez megjeleníthető formában.Te ugyan \[b\]-\[/b\] -t írsz a hozzászólásba, de ez legkésőbb, amikor megjelenik a hozzászólásod, már<b>-</b> -ként jelenik meg. Szóval az alapprobléma az valahol jogos.
(hogy lehet BBcode-ot tenni a szövegbe, hogy az ne interpretálódjon?)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
PazsitZ #5161 üzenetére
BB code-nál valóban nem írogatnak be a felhasználók közvetlenül HTML tageket, de a BB Code tageket valamilyen ponton úgyis át kell fordítanod HTML-re a megjelenítés előtt. Ezt vagy a DB-be írás előtt teszed meg, vagy közvetlenül megjelenítéskor.
Az most mindegy, hogy a BB-code-ot kézzel írja be a felhasználó, vagy gombnyomásra pakolja be, amíg látható, szerkeszthető és főként elrontható.
WYSWYG szerkesztővel tudod csak ezt kiküszöbölni, mert ott nem látszanak a felületen a TAG-ek és nem lehet kézzel "elrontani" őket.Ha csak simán str_replace-szel cseréled a BB tageket HTML tagekre (-><B>) és nem ellenőrzöd, hogy van-e lezáró párja, akkor ugyanúgy átlóghat a következő hozzászólásra a hatás.
Tehát ezt a problémát a BB code nem oldja meg. Igazából teljesen független tőle szerintem. -
L3zl13
nagyúr
válasz
PazsitZ #5159 üzenetére
És a BB-code mégis hogy oldja meg a problémát, ha utána egy str_replace-szel lecseréli őket, akár DB-be írás előtt, akár megjelenítéskor?
A tagek teljes letiltása meg nem éppen egy elegáns megoldás.
Ennyi erővel akkor inkább szúrjon oda minden hozzászólás végére egy lezárótagot mindenből.
-
fordfairlane
veterán
válasz
PazsitZ #4904 üzenetére
A mysql_real_escape_string semmit nem szűr ki. Azokat a karaktereket alakítja át (escapeli), amelyek az SQL-ben speciális jelentéssel bírnak, vezérlőkarakterek. Ezeket megjelöli úgy, hogy ne vezérlőkaraktereknek, hanem a tartalom részeként kerüljenek felhasználásra a queryben. Nem feltétlenül támadást jelent a dolog, hisz ilyen karakter az idézőjel is, ami lezárja a stringet, de ilyen karakter szöveges tartalomban előfordulhat.
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4853 üzenetére
és mit lehet tenni ez ellen?
mert a függvény visszafelé vizsgálja a szavakat és csak ott vágja el ahol szó kezdet vagy szó vég vanfunction intro($string, $maxLength = 30, $template = '%1$s')
{
if (preg_match(sprintf('/\A(.{0,%d})\b/si', $maxLength), $string, $result)) {
return sprintf($template, rtrim($result[0]));
}
return '';
}és a karakter kódolással ezeken a lapokon eddig nem volt semmit probléma
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4803 üzenetére
a ?id=kereses ez egyenlő a kereses.php-val
nálam a ?id= után a php fájlok nevei vannak kiterjesztés nélkül
azért akarom így megjeleníteni mert akkor az index oldalon jelenne meg a keresési találattehát így akarom postolni a szöveget
index.php?id=kereses&search=postde helyette ezt küldi
index.php?search=post -
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4777 üzenetére
így sem jó sajnos erre is dobja a notice-t
ott panaszkodik amikor megvizsgáljuk, hogy a kisbetűssé alakított beírt kód megegyezik-e azzal, amit a captcha.php állított elő neki :
if (strtolower($_POST["captcha_code"]) !== $_SESSION["captcha"])és erre írja h a session nincs indexelve
meg igazából mindenre azt írja, hogy hibás kód
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4755 üzenetére
a probléma most nézegetem nem csak mysql alatt jön elő, de akkor is ha egy külső fájlt includolok az oldalamra, a fejlécben pedig benne van h én igen is UTF-8 kódolással szeretném
van valami külön php beállítás vagy dobjam a lomtárba a wampservert és inkább futtassak egy virtuális gépet amin linux van?Köszi a javító kódot!
Sk8erPeter: köszi, de úgy néz ki nálam már akkor is van karakter hiba ha nincs adabtbázis -
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4740 üzenetére
Sajnos a karakter kódolás még mindig gondot okoz, nem tudok rájönni miért
az adatbázisba rosszul kerül be az ű,ő helyettük csak kérdőjel van a többi karakter szépen mutatazt megtudod mondani, hogy hogyan lehet megoldtani azt hogy ha megcsináltam a linkesítést és a hozzá tartozó adatbázis lekérdezést akkor ne kelljen neki egy új php lapot készíteni hanem úgyan úgy a főoldalon jelenítse meg
eddig kb egy üzenőfalra hasonlít az oldal -
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4740 üzenetére
köszi a segítségeket
igazad van, nem is figyeltem h a select még nem 100-as
dolgozok rajtawhile($row = mysql_fetch_array($result))
{
if ($row['kategoria']='Top'){
echo '<option selected="selected" ' . $row['kategoria'] . ">";
echo $row['kategoria'] . '</option>';
}
else
{
echo '<option' . $row['kategoria'] . ">";
echo $row['kategoria'] . '</option>';
}
}de még most sem 100-as, majd csak rájövök
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ #4737 üzenetére
közben megoldottam a select kérdést, kicsit bűvészkedni kellett vele, igaz az enyém nem néz ki ennyire szépen
<p>Kategória:</p>
<select name="kategoria">
<?php
$con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
mysql_select_db("link", $con);
$result = mysql_query("SELECT * FROM kategoria");
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo '<option selected="selected">';
echo $row['kategoria'];
}
mysql_close($con);
?>
</option>
</select>a regisztráció/belépés kódot a holnapután meg is nézem, sajnos ma már nem lesz rá időm
esetleg azt is megtudod mondani, h azt h lehet megoldani, hogy ha egy tartalom beküldésnél megadom h ebbe meg ebbe a kategóriába tartozzon majd kilistázom a kategóriákat akkor lehessen olyat csinálni, hogy ha rákattintok a kategóriára akkor az abba tartozó tartalmakat kilistázza
maga a kategória listázás már megvan márcsak az adatbázis lekérdezés a kérdéses aztán a "linkesítés"a keresőbarát url-eket hogy lehet megoldani ha nincs bekapcsolva a mod_rewrite?
egyelőre könyvtárakkal dolgozok, így valamivel szebbek az url-eklink-bekuldese/index.php
kategoria-bekuldese/index.phpmellesleg egy linkkatalógus készítésén fáradozok
1-2 előre elkészítettet már láttam, de egyik sem nyerte el a tetszésemet -
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4723 üzenetére
Igen, azok teljes html oldalak, amiket behív a parancs a középső div-be. Ha csak a body részt hagyom meg, ahogy az oldal ajánlja akkor a hibák száma felugrik 20-ról negyvenre. De így reggel friss fejjel belegondolva igazad lehet, vmit nem jól csinálhattam mikor kiszedtem a htmlt. Köszi a segítséget, megpróbálom még kijavítani az eredeti oldalt, ha nagyon nem megy akkor mehet Quentin tanácsa...
Köszi a segítséget mindenkinek, előre is, mert szvsz fogok még feltenni hülye kérdéseket
-
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4711 üzenetére
Köszi de ez sajnos FW nekem meg UW kéne
Btw megpróbáltam a "rendes" fizetett tárhelyre feltenni, ugyanazt írta ki
Az ügyfélkód már nem tudom merre kószál, de 8 után nem kérik a telefonban, hanem rögtön kapcsolják a műszakis embert, szóval 8 után megpróbálpm telefonon kideríteni, hogyan kéne ennek mennie UW-n. Amúgy lehet az egész felesleges, csak azért akarom átállítani CMS-re a nagybátyámnak csinált oldalt mert az általam összelapátolt PHP get-es menürendszer minden csak nem valid.
De ha tudtok valami jobb megoldást mint a PHP get egy ilyen egyszerű menü megcsinálásához akkor felesleges ez az egész WP-t az uw-re projekt. -
8nemesis8
veterán
válasz
PazsitZ #4408 üzenetére
Hú köszi.
Bevallom őszintén, hogy nem olvastam vissza sajnos.
Illetve eddig is tudtam, hogy session-t legelöl kell meghívni a startot, de most már ezt is tudom.
ob_start(); -al kezdve a programot már jól is működik.
Egyébként pontosan mit csinál ez?Mert nem teljesen tiszta. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #4223 üzenetére
Na basszus, teljesen igazad van.
(Ezt az error_reporting = E_ALL beállítással lehet a legjobban tesztelni (persze csak teszteléshez szabad ezt így engedélyezni, különben nem biztonságos). Meg itt is szerepel, hogy lefedi az isset() esetet: empty().)
Köszi, hogy szóltál! -
cucka
addikt
válasz
PazsitZ #3903 üzenetére
Még korábban én is barkácsoltam ilyen rövidítő kódot, de nem olyan egyszerű (még az enyém sincs kész csak félig-meddig ), mondjuk nálam az is szempont, hogy a szövegben lévő tag-ek is érvényesek maradjanak.
Pedig ez nem túl bonyolult feladat, a lényege, hogy szét kell bontani szavakra a szöveget. Kétfajta szó lesz benne: html tag-ek és sima szavak. Ezután végigmész a szavakon és a következő algoritmust használod (kell hozzá egy verem és fontos a sorrend):
- Ha az aktuális szó nem html tag, akkor kiírod az output-ra és növeled a kiírt karakterek/szavak számát.
- Ha az aktuális szó nyitó és záró tag egyben, akkor kiírod az output-ra. (Például ilyen a <br />, aminek nincs záró tag-je, mert már le van zárva).
- Ha az aktuális szó html nyitó tag, akkor kiírod az output-ra és a html tag-et lerakod a verembe. (tehát csak magát a tag-et, az attribútumokat nem). Példa egy veremre: {'span', 'a', 'div'}
- ha az aktuális szó egy html lezáró tag (pl. </div>), akkor kiírod az output-ra és a veremből addig dobálod ki a tag-eket, amíg ki nem dobtad az aktuális html lezáró tag párját.Az iterációnak akkor van vége, ha elfogytak a szavak, vagy a kiírt karakterek/szavak száma elérte az előre meghatározott limitet. Ezután a veremben maradt elemeket kidobálod és mindegyikre kiírod a hozzá tartozó lezáró html tag-et. (Tehát ha a verem tetején egy div tag van, akkor azt fogod kiírni, hogy </div>, ezután pedig kiszeded a veremből.
Az algoritmus pár lényeges tulajdonsága:
- Megőrzi a html tag-eket.
- Csak a képernyőn látható betűket/szavakat számolja, a html tag-eket nem.
- Ha a szövegedben vannak lezáratlan tag-ek, akkor is működik. Ha a szövegben olyan lezáró tag van, aminek nincs nyitó párja, akkor nem működik helyesen, de kiegészíthető, hogy erre az esetre is jó legyen.
- Az algoritmus kimenetében nem lesznek lezáratlan html tag-ek.
- Bizonyos tag-eket a böngészők automatikusan lezárnak (pl. br, hr), ezek felismerésével ki kell egészíteni az algoritmust. -
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3861 üzenetére
egy kis gond még azért van a rendszerben a lekérdezéssel.
a termékek és a képek táblában is van termek_ID mezőnév, ezzel van kapcsolva a tábla, azonban a képek táblában csak ott van termek_ID ahol kép is van, így ahol nincs kép, ott NULL lesz az érték, és ezzel felülíírja az adott sor termek_ID-jét.
eredmény: ahol nincs kép, ott nincs termekID sem, mert null lesz
hogy őrízzem meg a webshop_termekek tábla termek_ID mezőjét hogy ne írja felül NULL-al? -
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3861 üzenetére
Ha pedig kiiratni akarod a usernek, akkor rakj ki neki addig egy kis ikont ami jelzi a töltést, így egy fancy userbarát felületet kap legalább és csak oldalanként kérd le az adatokat, ne az egészet.
xls-be lesz kiíratva, nem képernyőre.
most a lekérdezés 0,01mp, a generálás kb 1-2mp, és már indul is a download -
Louloudaki
aktív tag
válasz
PazsitZ #3853 üzenetére
a view készítése nem gyorsít a dolgon, erre már rákérdeztem egyszer itt. az max arra jó, hogy sok helyről összeszedett adatot beleraksz és egyszerűbb utána a queryt megírni, de attól a mysql még ugyanúgy lefuttatja minden egyes alkalommal azt a queryt is ami a viewt összerakja. tehát ha
"create view akármi as select ez meg az innen onnan", és lekéred "select * from akármi" formában a view tartalmát, akkor lefut az "ez meg az innen onnan" is. -
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3269 üzenetére
namost ezt a LOWER() dolgot nem értem, nem is működik, és nem is találom a mysql manualban.
Ellenben további érdekesség, hogy a LIKE strtolower($keresett) ugyanazt produkálja, mint eddig.
vagyis hiába strtolower, a plüss szóra 0 találat, a PLÜSS szóra 84 találat, holott ugyanazt kell eredményezze. mert strtolower(PLÜSS) = plüss, szerintem legalábbis. -
Odiepapa
csendes tag
válasz
PazsitZ #3222 üzenetére
"A trigger is defined to activate when an INSERT, DELETE, or UPDATE statement executes for the associated table"
Nekem nem az update alkalmaval kellene eletebe leptetni a functiont, hanem minden ejszaka egyszer.
Kovetkezo a szitu, biztos hogy ismerosebb lesz a helyzet:
vannak projectjeim, amelyek "expire date"-tel vannak ellatva. Azt szeretnem elerni, hogy ha az expire date egyenlo vagy kisebb a mai datummal, akkor atbillentek egy project_active kapcsolot es deaktivalom.Gondolom hasonlo modon van megcsinalva a limitalt napra bejelentkezo tagsagi metodusa is.
A linuxos fuggvenyek szepek es jok, de nekem php-ban kellene megoldanom a feladatot.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #3088 üzenetére
Itt az if ($op != "ds") feltétel-ellenőrzéssel csak azt ellenőrizzük le, hogy egyáltalán el lett-e a küldve a form, és ha igen, akkor mehet tovább az ellenőrzés?
"wrap=virtual" ez micsoda?
Egy fontos kérdés: ha nem állítok be ilyen számellenőrzős cuccot, viszont van egy form, amit kitöltve elküldök, majd frissítem a böngészőt, akkor hogyan kerülhetem el, hogy még egyszer ugyanazokat az adatokat elküldje? (Pl. vendégkönyv esetén [tudom, hogy egyébként is érdemes itt valami captcha-t vagy hasonló számellenőrzős cuccot berakni].)
Múltkor csodálkoztam rá, hogy még egyszer ugyanazt az adatot elküldi, és bővíti az adatbázist, ha F5-tel frissítek. Az meg ugye nem jó.
A $PHP_SELF-fel küldöm "önmagának" az adatokat, szóval ugyanazon az oldalon dolgozom fel...
Ez lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de egyelőre akkor sem tiszta számomra.Köszi!
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3139 üzenetére
a probléma css formázás, szövegdobozok, több hasábban
a lekérdezés ad 20 találatot, és elkezdem kiíratni gyönyörűen 1. box balra, 2.jobbra, 3. balra, 4. jobbra, 5. balra stb
ez sokszor tökéletes, de időről időre (refreshelve) 1-1 doboz nem a jó helyre kerül, de még csak nem is bal helyett jobbra, hanem még a megfelelő pozíció mellé is csúszik 20px-nyit kbugyanaz a termékdoboz ami elcsúszik, az mindegy, hogy a randomnál hova kerül, 1. sor vagy 18. sor, onnantól törik a kinézet.
megnéztem amivel csak tudtam, nem találok semmi fals formázást, főleg, ha a ciklusban lenne hiba, akkor rendre ugyanott lenne a hiba, nem véletlenszerű helyen úgy, hogy van olyan, amikor a teljes oldal hibátlan 2-3 refresh után is, és csak a 4.-nél van hiba.
ezért gondolom, hogy a termék adatbázisban lehet valami gebasz, de nem találom, mi azha van kedved segíteni, és bárki másnak, privátban szívesen adok elérhetőséget a tesztoldalhoz
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3137 üzenetére
jó így is, köszi.
Csak jól le kellett teszteljem(csak arra kéne tipp, hogy rejtett rossz karaktereket hogy találok meg, mert a szemem kigúvad, akkor se találok egy hibát, ami egy egy sornál random széttöri a dobozokat. ugyanaz a sor mindig, de csak az, és nem látom a karakterhibát
)
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ #3133 üzenetére
node várj, ez csak véletlenszerű oszlop szerinti rendezés (ORDER BY RAND() )
25.000 sornál az, hogy a 10 oszlop melyikét rendezi előre, ettől soha nem fogom látni az összes adatot random.Olyanra gondoltam, hogy random dobja ki mondjuk a 15., 137. 1456. 8765. 15.324. sort mondjuk.
ezt php-ban meg lehetne oldani, hogy lekérem az összsort, majd random 0-maxsor közt generálok számokat, csak gondoltam van szebb megoldás is -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #3111 üzenetére
TÖKÉLETES!
Pont ilyen tömbös megoldásra gondoltam én is, csak én úgy akartam megoldani, hogy pl.$special_chars = array (
'á' => 'a',
'à' => 'a',
'ä' => 'ae',
'â' => 'a',
'ã' => 'a',
...
}(ezt a tömböt kimásoltam innen, úgyhogy nem kellett szenvedni a megírásával
), tehát hogy ami a nyíl után van, arra helyettesítse, azt hittem, úgy is megoldható
De így is tökéletes, köszönöm, PazsitZ!Tényleg, ha már itt tartunk, akkor már érdekelne, hogy egyébként esetleg kivitelezhető lenne azzal a változattal is, amire én gondoltam eredetileg? Ha igen, akkor mi a módja?
Szerk.:
most látom, valahogy így oldja meg:if (in_array($char, array_keys($special_chars))) {
$result .= $special_chars[$char];
}Kicsit túl hosszú a többi kód, rá kéne vennem magam, hogy áttanulmányozzam...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #3109 üzenetére
Persze, hogy nem illik ékezetes betűt használni url-ben, épp ezért akartam ellenőrizni a júzert, aki feltölti a képet mondjuk "csodálatos ez a kép, sőt mondhatnám gyönyörű.jpg" néven
Szóval hogy helyettesítse a szóközöket mondjuk alsóvonással, az ékezetes betűket pedig a neki megfelelő ékezet nélküli karakterrel, mint pl. gyönyörű -> gyonyoru
Ez esetleg megoldható? Nem is nagyon vágom, miért nem működik az ékezet-konvertálás... -
DviDee
csendes tag
-
DviDee
csendes tag
válasz
PazsitZ #3088 üzenetére
Nálad tök jó, de nálam ezt írja:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/l.../mail.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3 -
válasz
PazsitZ #2944 üzenetére
Nálam index.php is rendesen tölti be, meg a másik .html fájl is, a helyi virtuális LAMP serveren.
Szerver-beállítások nincsenek buzergálva? A prototype egy 120kB-os hatalmasság, lehet a mérete miatt nem akarja kiszolgálni?
Bár elvileg erre kéne kapni egy szép hibaüzenetet.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
PazsitZ #2768 üzenetére
mert 3000 sor a csv fájl és minden sor 15 oszlopból áll, csupán csak ezért nem nyúlnék hozzá kézzel
valami kobra progi köp ki terméklistát amit havonta 1x szinkronizálni kell a webshoppal. de a progi cseszi el a cuccot, ma fogtam magam és végignéztem, kalapos u meg hullámos o van benne ű meg ő helyett is, szal nemtom mi lesz a végső megoldásom még
-
cellpeti
nagyúr
válasz
PazsitZ #2466 üzenetére
Nekem nem működik.
A kedvenc költőnél se dob vissza semmit és a jelölő négyzetes dolognál se,ad vissza semmit,pedig ott on-t kéne visszaadnia,és semmi nekem.
Pedig lent van a WAMP server is,meg minden ok,tehát on-line is,de nem tom most akkor mi lehet a gond.
Tudsz segíteni?
Tehát az űrlapokat megírom,de a php motor sehol nem dob vissza semmit! -
emitter
őstag
válasz
PazsitZ #2292 üzenetére
értem én, de az én oldalamon egy keresés eredményeként kapott találathalmazt kellene oldalakra bontani. Ha adok egy új oldallekérést get-tel, akkor valahogyan a keresési feltételeket is vissza kell újra juttatni a szervernek, hogy a lapozás után a következő x db találatot tudja lekérni az adatbázisból.. nemtom mennyire érthető..
És ehhez javascript kéne, hogy az egyszer már elpostolt adatokat újra vissza tudjam küldeni, nem? Vagy akkor én nem értem, hogy te mire gondolsz. -
cucka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest