- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
Narancs #4719 üzenetére
Sajnos az ilyen CMS cuccok igénylik a normális tárhelyeket. Pl. Mediacenter, ezen nekem Joomla és WP röhögve megy. Ha ki van fizetve ha nem, érdemes elmenni máshova. Mivel évi 10ezer egy jobb tárhely nem hiszem, hogy egy kicsit komolyabb cégnek ez érvágás, cserébe egy stabil tárhelyet kaphatnak. Amikor én valakivel leülök weblapról beszélgetni azzal kezdem, hogy kell egy profi tárhely ez évi 10+ k, ha erre nem áldoz akkor kár folytatnunk a beszélgetést mert ez mindennek az alapja. Szerencsére idáig 10 ből 9 emberrel sikerült megértetnem, hogy mindenki érdeke, hogy a weblapja egy profi tárhelyen legyen.
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Eddig wampservert használtam minden hiba nélkül. Azonban ma érdekes hibába botlottam, mikor másnak probáltam telepíteni. A gépén Apache volt azt leszedtem. wampserver2.0g föl de az mbstring-dll -t nem birja nyitni-
A hiba: "This application has failed to start because php_mbstring.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. "
Újraraktam. Kb 10szer. Már fél napja bújom a netet megköszönném, ha valaki tudna segíteni mert így nem megy a phpmyadmin és az sqllite se ugye. Az oprendszer Win7. Próbáltam a 20.i-t s felrakni de az egyáltalán nem indult el és hibaüzit se dobott. Remélem valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest