- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4711 üzenetére
Köszi de ez sajnos FW nekem meg UW kéne
Btw megpróbáltam a "rendes" fizetett tárhelyre feltenni, ugyanazt írta ki
Az ügyfélkód már nem tudom merre kószál, de 8 után nem kérik a telefonban, hanem rögtön kapcsolják a műszakis embert, szóval 8 után megpróbálpm telefonon kideríteni, hogyan kéne ennek mennie UW-n. Amúgy lehet az egész felesleges, csak azért akarom átállítani CMS-re a nagybátyámnak csinált oldalt mert az általam összelapátolt PHP get-es menürendszer minden csak nem valid.
De ha tudtok valami jobb megoldást mint a PHP get egy ilyen egyszerű menü megcsinálásához akkor felesleges ez az egész WP-t az uw-re projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Autós kamerák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Cyberpunk 2077
- Steam topic
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest