- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
Narancs #4719 üzenetére
Sajnos az ilyen CMS cuccok igénylik a normális tárhelyeket. Pl. Mediacenter, ezen nekem Joomla és WP röhögve megy. Ha ki van fizetve ha nem, érdemes elmenni máshova. Mivel évi 10ezer egy jobb tárhely nem hiszem, hogy egy kicsit komolyabb cégnek ez érvágás, cserébe egy stabil tárhelyet kaphatnak. Amikor én valakivel leülök weblapról beszélgetni azzal kezdem, hogy kell egy profi tárhely ez évi 10+ k, ha erre nem áldoz akkor kár folytatnunk a beszélgetést mert ez mindennek az alapja. Szerencsére idáig 10 ből 9 emberrel sikerült megértetnem, hogy mindenki érdeke, hogy a weblapja egy profi tárhelyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Léghűtés topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest