Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tukán
csendes tag
Sziasztok!
Netről beszereztem egy szavazó modult, ami figyeli az IP címet és beírja egy TXT-be, hogy ne tudjon egy ember 2x szavazni.
A problémám az vele,hogy az iroda IP címét rögzíti és így, ha Én szavazok, akkor az irodából más nem tud.A kód jelenleg a következő:
$lis= 0;
$plsr = file("ans.txt");
for($x=0;$x<sizeof($plsr);$x++) {
$temp = explode("|",$plsr[$x]);
$list[$lis] = $temp[0];
$lis++;
}
$ANSWER = $list;
extract($HTTP_GET_VARS);
extract($HTTP_POST_VARS);
$fname="ip_log.dat";A kérdésem az lenne, hogy van-e rá mód, hogy valahogy a gép IP címét kérdezze le a PHP, elkerülve így, hogy egy irodában többen is tudjanak szavazni.
Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest