Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs, most egy darabig nem voltam, úgyhogy csak most tudtam volna megint megnézni a kódodat, de azóta már eltávolítottad pastebinről. Ezek szerint megoldódott? Ha igen, le tudod írni, mi volt a probléma okozója, hátha másnak is jól jön?
Egyébként ha szívnál SOAP-pal, akkor belinkelem, hátha neked is jól jön, itt én már leírtam egy korábbi SOAP-ásom történetét
:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Itt egy C#-os klienssel szerettem volna csatlakozni egy PHP-vel generált WSDL-en "keresztül" egy SOAP-szerverhez.
A lényeg igazából az volt, hogy struct-ok tömbjét adjam vissza a C#-os kliensnek, ami még tartalmaz egy int típusú id azonosítót, meg egy string típusú name változót is. Szóval ilyen módon már elég komplex lett, de szerencsére végül sikerült megoldani még NuSOAP-pal is. Az ilyesmi PHP-ben sajnos elég macerás a gyenge típusosság miatt.========
Szerk.: sorry, hogy nem egybe írtam a válaszokat, de úgy írogattam, ahogy épp olvastam a hsz.-eket, meg amúgy is túl hosszú lett volna ömlesztve.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: