Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Igazából szerintem egyikünk számára sem volt egyértelmű először, hogy mit is szeretnél, így mindketten félreértettük.
Most megint elolvastam, amiket írtál, és szerintem Te tényleg valami olyasmit szeretnél, mint ami a blogokon van: ömlesztve az összes cikk, de ha a címére kattintasz, akkor ugyanaz a cikk megjelenik egy külön oldalon, ergo külön URL-lel, esetleg bővebb tartalommal is.Pl. erről egy egyetemi tanárunk blogja jut eszembe, WordPress-es blogja van, és külön oldalon is megtekinthetők az itt ömlesztve, igaz, pagerrel látható cikkek.
Valami ilyesmit akarsz, nem?
Csak mert akkor a korábbi AJAX-ozás nem is feltétlenül kellene, sőt, az már inkább advanced dolog.
Szerintem amennyiben tök egyszerű struktúrájú oldalad van, hagyományos módon kellene felépítened az oldaladat, hagyományos módon beinclude-olni mindenhova azt a fájlt, ami tartalmazza a fejlécet, menüt, aztán alulra meg a láblécet, ahogy mindenki kábé el szokta kezdeni a honlapszerkesztést. Már ha nem akarod most bonyolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs