- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Entrecampos #9141 üzenetére
Bocs, de nem publikus.
A lényege, hogy sok checkbox van, select és intervallum mező, amiket valahogy fel kell dolgozni a php-val. Illetve nagyon sok nem is így van elmentve az adatbázisban.
Gondolok itt olyanra, hogy ha ki van választva egy checkbox akkor az adatbázisban több lehetőség is lehet.
A selectnél egyértelmű, hogy csak azok a lehetőségek vannak rá, amik az adatbázisban is fellelhetők.
Így csak ezt találtam járható útnak.
Nem tudom, hogy most mennyivel lenne gyorsabb az is_array helyett ha azt mondnám neki, hogy if(kb 50 elem felsorolása).
Localhost alatt gyors, nem tudom mekkora terhelése lesz a rendszernek így...de...
Lacces: Szerintem nem, ha már nagyon váltani akarsz akkor inkább már a synfony szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest