Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz PazsitZ #8065 üzenetére

Ez a PHP-vel utólagosan eltávolítós módszer szerintem csak akkori végső megoldás, ha Te nem férsz hozzá a beolvasandó fájlokhoz, és annak eleve el van cseszerintve a karakterkódolása.

#8066 Lacces: a preg_replace-es megoldást csak akkor használd, ha nagyon muszáj. :)
    "Notepad++ -ot már akartam, de linuxra nem jön fel a Wine nélkül. Keresek egy linuxos megfelelőt."
    Hasonlóan alacsony erőforrásigénnyel rendelkező, funkciógazdag szövegszerkesztőt én valahogy nem találtam Linuxra, meg mindegyiknek megvolt a maga hülyesége vagy hiányossága (Notepad++-hoz képest, ami elég jól bővíthető pluginekkel is), de most nincs kedvem egyenként felsorolni, mik voltak azok; kényelmi és egyéb szempontok is szólnak részemről a Notepad++ mellett - Wine-nal kicsit nyakatekert megoldásnak tűnik, de én sokszor Linuxon akkor is inkább a Notepad++-t használtam, pont így.
    Vagy ha komplett IDE-t akartam, amire a kis erőforrásigény kevésbé jellemző, akkor NetBeans-t használtam (ahhoz már nem kell Wine).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés