- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #8067 üzenetére
Rendben, köszönöm a jó tanácsot!
(De azért mejegyzésben megtartottam a regexpreszt
Ahogy olvastam én is, nem igazán van neten, most próbáltam egy Pimp my Gedit nevű plugint, hát én változást nem látok
.
NetBeans-en gondolkozok amúgy. Akartam is egy ilyen kérdést berakni, de ha már feljött a téma:
Én Eclipset használok. Java-nál nekem jobban bejött. Nem tudom, hogy mi az előnye, csak jobban szeretek benne kódolni. Nekem egyszerűbb, jobban rááll a kezem. Hamarabb megtudtam szokni.
De itt Eclipsben szegényesnek tartom a php-t. (leszedtem a plugint, de mégsem érzem úgy, hogy az igazi).
NetBeans megér egy próbát? (Anno a python-t is NetBeans tanultam, elég részletes "támoagtást" nyújtott. Csak akkor is a kódolás. Nem tudom... Visual Studio, Eclipse-re áll rá jobban rá a kezem. Nem akarok én IDE háborútIsten ment.
De lehet holnap NetBeans-sel megyek, lehet sokkal több dolog van benne PHP esetén, mint az Eclipse-ben. (meg nem jön rosszul, ha több fejlesztő eszközben otthon van az ember... láttam már állás hirdetéseken megnevezve a fejlesztő eszközöket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest