- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Ez a terv.
Már csak írni kell egy tesztet AJAX-hívásra, mert egyébként a részek felhasználása már megy a View-ban. Amúgy csak annyi zavart meg, hogy nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy a View maga dönthet-e arról, mit renderel, de arra jutottam, hogy nem.Így néz ki egy View fájl nálam most:
<?php self::MasterPage('defaultmaster.html'); ?>
<?php self::Content('title'); ?>
az oldal címe!!!
<?php self::ContentEnd() ?>
<?php self::Content('head'); ?>
ide lehet pakolni css-t vagy mást
<?php self::ContentEnd() ?>
<?php self::Content('content1'); ?>
homeindex
mindenféle tartalom
egy view darab:
<?php self::Control('teszt_user_control.html'); ?>
<?php self::ContentEnd() ?>A 'teszt_user_control.html' a közös darabka, vidáman behúzza, HTML-ben ilyen lesz a kimenete:
<div class="control" id="control_teszt_user_control_0">tesztusercontrol</div>
Ha még egyszer beraknám a közös darabot, akkor a div id attribútuma végén található számláló nőne (mondjuk másik darabnál is, de ott a név is más, ugye). A 'tesztusercontrol' szöveg van most csak benne a 'teszt_user_control.html'-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak írni kell egy tesztet AJAX-hívásra, mert egyébként a részek felhasználása már megy a View-ban. Amúgy csak annyi zavart meg, hogy nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy a View maga dönthet-e arról, mit renderel, de arra jutottam, hogy nem.