Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Sk8erPeter #3332 üzenetére
A PHP5 24 óra az megvan csak gépen scannelve és gépen nem szeretek olvasni! Meg elég homályos de elég jól magyaráz!
Igazából eddig a PHP.net-ről szedtem csak tudod ilyen webes nyelvet nem ismerek még egyet sem így nem tudom hogy mik a lehetőségek a nyelvben!
Mivel suliba is most kezdtük a PHP-t meg már régóta kacérkodtam vele így nekiállok magamtól mivel suliba nem haladunk színte semmit.
Haver meg én meg eldolgozgatunk a magunk gyorsabb tempojába azt a tanár már nem is szól érte ha nem azt csináljuk amit a többiek mert leszűri abból amit csinálunk h mi gyorsabban haladunk.Mivel ugye az alap programozási tudás adott pascal meg Basic után így nem nehéz haladni ha ismerjük a szintakszisát! Csak ugye ez webes dolog így ebben vannak olyan adottságok amik csak webes nyelvekre jellemzőek!
Ezért kellene egy olyan könyv ami jól tárgyalja a különböző funkciókat! Szóval nem azt kell el magyarázni hogy mi a for ciklus meg milyen a hátul tesztelős ciklus meg mi az a switch és társai ezeket tudom mivel van más nyelvben is csak max másképp egy kicsit!Jah és SQL-el sem vagyok haragban ebből is van egy kis ismeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW 325xi 3.0L sor6 218LE 2008
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Black Week Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő