Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt beleolvashatsz, van pár bemutató oldal pdf-ben: [link]
Ami hátrány lehet, hogy a könyvet még a PHP5 megjelenése előtt adták ki. (2004. februárban, a PHP5 júliusban jött ki)
Ebből következően én a helyedben azt tenném (sőt, most ha már beszélünk róla, én is ezt fogom tenni
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.
Érdemes több könyvből is tanulni. Ha összerakod az abból szerzetteket + a php.net-en olvashatóakat, akkor szerintem már nagy meglepetések nem érhetnek.
Mostanában én is inkább azt csinálom, hogy több könyvet is kiveszek könyvtárból, így megúszom a könyv árát, ha esetleg nem túl jó, aztán ha nagyon megtetszik a könyv, akkor meg is veszem.Ja, egyébként remélem a HTML és a CSS alapjaival tisztában vagy, mert szerintem igazán csak azután érdemes webfejlesztésbe kezdeni. Ez gyorsan elsajátítható, hiszen viszonylag egyszerű nyelvekről van szó. A PHP már komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.