Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
PHP-ben mySQL kapcsolatot hozok létre. Évek óta dolgozom vele hiba nélkül, és ami azt illeti, most sincsen hiba.
Csak éppen most vettem észre egy problémát, amit nem taglal az iskolapad.
Nézzük:$conn = @mysqli_connect(
$serverDatas['baseName'],
$serverDatas['userName'],
$serverDatas['password'],
$serverDatas['dataBase']
);
if(!$conn) {
die("Kapcsolódási probléma: " . mysqli_connect_error());
}Lehetne @ nélkül is, lényegtelen. Azt ugyanis arra használtam, hogy elkapja az esetleges PHP hibákat.
Felfedeztem azonban, hogy ez nem így van. Ha hiba történik (hibás jelszó, rossz db név, stb.), a "$conn = ..." sorban Fatal Error-t eredményez, úgyhogy az életben nem fog eljutni addig, hogy ellenőrizze: A függvény mosttrue
vagyfalse
értékkel tért vissza?Azonban amit itt leírtam, hogy ez a 'módi', így oktatják. De minek, ha semmit sem ér? Ha a program soha nem jut el addig a pontig?
Ti ismertek esetleg olyan megoldást, ami megfogja a PHP hibákat amire valaki egyszer a @-ot javasolta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest