Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
PHP-ben mySQL kapcsolatot hozok létre. Évek óta dolgozom vele hiba nélkül, és ami azt illeti, most sincsen hiba.
Csak éppen most vettem észre egy problémát, amit nem taglal az iskolapad.
Nézzük:$conn = @mysqli_connect(
$serverDatas['baseName'],
$serverDatas['userName'],
$serverDatas['password'],
$serverDatas['dataBase']
);
if(!$conn) {
die("Kapcsolódási probléma: " . mysqli_connect_error());
}Lehetne @ nélkül is, lényegtelen. Azt ugyanis arra használtam, hogy elkapja az esetleges PHP hibákat.
Felfedeztem azonban, hogy ez nem így van. Ha hiba történik (hibás jelszó, rossz db név, stb.), a "$conn = ..." sorban Fatal Error-t eredményez, úgyhogy az életben nem fog eljutni addig, hogy ellenőrizze: A függvény mosttrue
vagyfalse
értékkel tért vissza?Azonban amit itt leírtam, hogy ez a 'módi', így oktatják. De minek, ha semmit sem ér? Ha a program soha nem jut el addig a pontig?
Ti ismertek esetleg olyan megoldást, ami megfogja a PHP hibákat amire valaki egyszer a @-ot javasolta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- EAFC 26
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest