- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adott egy adatbázis, aminek a tartalmát eredetileg csak 1 db JS-függvénnyel elérve írattam ki (PHP használatával).
Ott bőven elég volt awhile($row = $result->fetch_assoc())
, mert ugye egyesével kiszedett minden sort belőle addig, amíg el nem fogyott. Tökéletesen megfelelt a célnak.Viszont kénytelen voltam módosítani úgy, hogy az első (eredeti) JS-függvény már csak az első pár sort írja ki (jelenleg 4-et), aztán a második (új) JS-függvény feladata pedig az lenne, hogy ahol az első függvény abbahagyta (a példánál maradva ugye az 5. jönne), onnan folytassa a kiírást (szintén 4-esével).
(Infinity scroll-t akarok használni, és ahhoz az kell, hogy előbb legyen annyi elem a képernyőn, hogy lehessen scrollozni (túlnyuljon a kijelzőn - erre állítottam be 4-et, mert az bőven kitölti majdnem 2szer is), aztán jön a 2. szkript, ami pedig a scrollozás mértékében fűzi hozzá a további tartalmat.)Így kétszer is megvan hívva ugyanaz a PHP fájl/kód, ezért jelenleg természetesen előröl kezdi a számozást, tehát a 0. elemtől, kiírja az első 4-et az első függvény miatt, aztán jön az infinity scrollozós szkript, és az is az első 4 elemet írja ki. Aztán scrollozok tovább, és újra az első 4-et.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy ahol az 1. függvény abbahagyta, onnan folytass a 2. Semmi tapasztalatom nincs ebben.
Keresgéltem, amit találtam, és talán ezt megoldaná az a PHP Session, viszont még a példakódban a példaoldalon sem működik (pedig egy nagyon jó és megbízható oldal, de ez már korábban sem működött nálam), így nem is implementáltam.
Gondoltam rá, hogy esetleg cookie-t kellene használni, de egyrészt sosem használtam még (ez nem gond, megtanulom), másrészt biztosan van egy egyszerűbb megoldás is erre.Remélem, nem túl bonyolultam írtam le, és főleg azt, hogy tudtok segíteni.
Biztos nagyon egyszerű a dolog, csak én nem látom már azt sem, ami a szemem előtt van.Köszönöm!
Még talán az
Include
-ra nézek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Fotó állvány eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged