- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyLife
csendes tag
üdv!
egy kérdés:
az oktatovideo.hu oldalon van egy olyan videósorozat, hogy PHP és MySQL web-programozás kezdőknek.
ő a videókon keresztül apache, php4, és mysql progit használ. nekem azokkal nem ment, de így easyphp-n működik a localhost, és a php is.
csinált az oldalon egy olyan űrlapot, hogy kitöltöd név, cím stb.. oldalt és rákattintasz a megrendelem gombra, akkor elküldi az adatokat e-mailbe, hogy mit "rendeltél", és neki mysql control center progiba kiírja, hogy ki regisztrált milyen névvel, és az (id) azonosítószám így növekszik.
nálam is elküldte az e-mailt, és átirányított a köszönöm oldalra, majd vissza az űrlapra
csak a mysql programba nem írt ki semmit, hogy ki regisztrált, vagy rendelt.
remélem érthető voltam, bocs hogy ilyen hülyén foglamaztam.
előre is köszi a válaszokat. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest