- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
Hi
Egy ilyen linket használok:
<a href="modosit.php?id=13">M</a>
Ez után a módosít.php-ben nem jelenik meg a változóként az id. Ha ezt írom be:
print_r($_POST)
akkor ezt kapom: Array ( )
Mi a hiba?
-
vancha2
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór #598 üzenetére
A kettes kódját leírnád? Köszi!
-
-
raczger
őstag
nos van egy dolog ami régóta foglalkoztat, de sohase sikerült kideríteni hogy is megy a dolog
az ereg-el kapcsolatban lenne szó:
pl van egy fórumba beírt üzenetem: [L=http://php-script.hu]Oldalam[/L]
és ez változzon erre: <a href="http://php-script.hu" target="_blank">Oldalam</a>nos tudom, hogy ezt elvileg preg_replace -el kell megcsinálni, csak nemtudom hogyan...
pl vegyünk egy ilyen feltételt (neten találtam):
elseif(!eregi("^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$", $email))elmagyarázná nekem valaki hogy, mi mit miért van ott ahol van?
[0-9a-zA-Z] ez a rlsz még logikus tud lenni, meg a @ is érthető ugyebát...ha valaki eltudná egy ilyennek az alkotását mesélni, hogy esetleg én is értsem, annak örülnék, előre is köszönöm!
-
vancha2
aktív tag
Hi! Újabb kérdésem van:
1. Hogy tudom php-val kiírni a dátumot és időt (yyyy.mm.dd hh:mm)
2. Több oldalon láttam, hogy kiírják a lap letöltési idejét. Pl.: lapletöltés: 0.0482 mp. Ilyet hogy lehet csinálni?A választ előre is köszi!
-
vancha2
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór #593 üzenetére
És tényleg a nevet rontottam el...
-
vancha2
aktív tag
Újabb kérdésem van:
Van egy űrlapom, amin van három lista elem (év, hónap, nap)
Az ezekben kiválasztott elemet szeretném kiíratni php-val. Ezt hogy tudom megcsinálni?
Sima text box-nál a $_POST[nev]-et használom, de ez listánál nem jó... -
vancha2
aktív tag
Hi
MySQL adatbázisból kérdezek le adatokat, és ezeket az id szerint rendezem sorba.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az id alapján visszafelé listázza ki a dolgokat? Tehát a sorrend nem 1,2,3,4,5 hanem 5,4,3,2,1 legyen? -
Thunder78
őstag
Pdf-generálásban kéne egy kis segítség. FPDF-et használok.
A ő és kalapos ő problémával már megküzdöttem. Most egy design ötlet merült fel és a megvalósíthatósága érdekelne.Lehet valamilyen módon a egész oldal köré egy vékony fekete keretet szerkeszteni?
-
Thunder78
őstag
Lenne egy adatbázisos kérdésem:
Egyik mostani munkámhoz Oracle XE 10g adatbázist kell majd használnom PDO-n keresztül. Kérdésem az lenne, hogy mivel tud ez többet v. kevesebbet, mint mondjuk egy sima mysql adatbázis?
Egyébként belenéztem, használatra nincs benne semmi bonyolult -
_Petya_
őstag
Hello!
Segítséget kérnék a következő problémához:
Adott egy A gép, ezen PHP4 fut (tehát PECL nincs!), itt egy PHP scriptból szeretnék SSH-n belépni a B gépre, ott egy shell scriptet lefuttatni, a shell script kimenetét az A gépen futó PHP scriptben változóként visszakapni, majd kijelentkezni SSH-n.
Hogyan tudnám ezt megoldani? Kulcsalapú SSH megvan, a PHP-ba való beillesztés a kérdés.
Petya -
-
tkazmer
addikt
válasz
Flashback #579 üzenetére
a php.ini-t kell átállítani, hogy nagyobb fájlokat is engedélyezzen.
mod: egyébként saját érdekedben, ha a felhasználótól várt információt írsz be adatbázisba, akkor legalább egy mysql_real_escape_string() fv-el ellenőrizd, mert különben sql injection támadások áldozatává válhatsz. ha a beírt adatot ki is írod valahova, akkor még a htmlspecialchars() fv-t is érdemes lehet használnod, hogy pl a javascript kódokat kivédd.
mod2: most látom csak, hogy atw-nél vagy, akkor valszeg nem nagyon tudsz ennél nagyobb fájlokat feltölteni. bérelj tárhelyet, vagy próbálkozz az extra.hunál, náluk asszem 8mb-ot is fel lehet egyszerre nyomni.
[Szerkesztve] -
válasz
Flashback #578 üzenetére
Itt meg az uploader.php-m:
<?php
$fel_id=$_POST['hF'];
$komment=$_POST['textfield'];
if ($komment=='''') {$komment='A felhasználó nem kívánta kommentálni a feltöltését...';}
$public=0;
$kiemelt=$_POST['ki'];
$kat=$_POST['kat'];
if ($public=='1') {$target_path=''wwwnonpublic/'';} else {$target_path = ''uploads/'';}
$v=$fel_id.mt_rand(10,99);
$target_path2 = $target_path . basename( $v.$_FILES['uploadedfile']['name']);
$fn=basename( $v.$_FILES['uploadedfile']['name']);
if ( is_file($target_path2.$fn) )
{
print ''<center>A filenév már létezik! Próbáld újra más néven!'';
print('' <script type='text/javascript'>function automata () {document.location.replace ('portal.php?menu=upl');}if (2400 > 0){setTimeout( 'automata()', 5000);}</script>'');
} else
{
if(move_uploaded_file($_FILES['uploadedfile']['tmp_name'], $target_path2))
{
print ''<center>A file: $fn sikeresen feltöltődött!'';
$id=mysql_connect(''127.0.0.1'', ''*****'',''*****'');
if ( ! $id ) die( ''Nem lehet kapcsolódni a MySQL kiszolgálóhoz!'' );
mysql_select_db(''yblportal'');
$adat=mysql_query(''insert into feltoltes values(0,'$fn',$fel_id,now(),'$komment',$kiemelt,$public,$kat)'') or die(mysql_error());
print('' <script type='text/javascript'>function automata () {document.location.replace ('portal.php?menu=dwn');}if (2400 > 0){setTimeout( 'automata()', 2500);}</script>'');
}
else
{
print ''<center>Hiba a file feltöltésnél! Ha nem megy akkor küld el e-mailben!!'';
print('' <script type='text/javascript'>function automata () {document.location.replace ('portal.php?menu=upl');}if (2400 > 0){setTimeout( 'automata()', 5000);}</script>'');
}
}
?>
Hibajelenség: NEm tölt fel kb 1,5 MB felett. Vagyis kb a filenak megfelelő adatmennyiséget feltölti aztán bedobja hogy a Hiba a feltöltésnél....
Szolgáltató: ATW - tmp könyvtár létrehozva -
Na itt lenne a feltöltési scriptem:
print(''<br><form name='fel_form' enctype='multipart/form-data' action='uploader.php' method='POST'>'');
print(''<input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='8000000'>'');
print('' <table width='400' border='1' align='center' bordercolor='#000000'>'');
print('' <tr>'');
print('' <td $cl width='150'>File tallózás: </td>'');
print('' <td width='250'><input name='uploadedfile' type='file'></td>'');
print('' </tr>'');
print('' <tr>'');
print('' <td $cl >Komment:</td>'');
print('' <td><textarea name='textfield' cols='30' rows='4'></textarea></td>'');
print('' </tr>'');
print('' <tr>'');
print('' <td $cl >Kiemelt:</td>'');
print('' <td><select name='ki' id='ki'><option value='0'>Nem kiemelt</option><option value='1'>Kiemelt</option></select></td>'');
print('' </tr>'');
print('' <tr>'');
print('' <td $cl2 >Tematika:</td>'');
...
print('' <input type='hidden' name='hF' value='$fel_id'><input type='submit' name='Submit' value='Feltöltés'>'');
print('' </div></td>'');
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
Tele von Zsinór #573 üzenetére
thx, próbálkozok vele.
(#574) Thunder78
épp ezt szeretném elkerülni
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
szerintem a leginkább kulturált megoldás, ha a júzer kiválaszthatja, milyen nyelven szeretné nézni az oldalt.
ha nemzetközi júzerekre is számítasz, akkor érdemes venni egy olyan domaint, és az oda érkezőket mondjuk angolul fogadod, plusz oda angol nyelvű reklámok mennek, satöbbi. -
Tele von Zsinór
őstag
-
tkazmer
addikt
azt tervezem, hogy a weboldalamat angol nyelven is elérhetővé teszem. Viszont fontos lenne tudni a userekről, hogy angolok e, vagy sem. hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben eldönteni róluk? gondolom ip cím alapján lehetne, viszont nem tudom, hogy hogyan döntsem el egy ip címről, hogy földrajzilag hova tartozik. Van erre valamilyen nyilvános és működő megoldás?
-
szicsu
őstag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerő kérdésem:
Van egy sql futatott sql parancsom: Select ...... limit 0,35
Hogy tudom az meg tudni, hogy összesen hány sorra teljesült a lekérdezés? mert ha ezt a queryt nézem numrows()-al akkor max 35-t kapok.Mert ha lefutatom a queryt limit nélkül akkor megkapom amit szeretnék, de remélem van ennél okosabb megoldásTudtok ilyet mondani?
-
Thunder78
őstag
nem tudjátok hol lehet olyan listákat fellelni, hogy egy kódban pl egy inputnál milyen események lehetnek? Pl onclick, stb.
-
Thunder78
őstag
Én úgy oldottam meg a jelszót, hogy eleve oda nem írok semmit és ha submitkor üresen marad, az azt jelenti hogy nem kell változtatni rajta és az sql-scriptbe a régi hash-t rakom bele, ha meg megváltozott, akkor az újat. Röviden ennyi a történet, csak egy változót kell buherálni, ami a végén a jelszó hash-elt értéke lesz mindenképpen
-
Lortech
addikt
A ph! valóban visszaküldi a jelszót, és kicsillagozza, de miért kéne ugyanígy eljárnod feladva az md5-öt? Mi a cél a jelszó mezővel? Hogy a módosult adatok visszatételekor ugyanazt a jelszót tegye vissza adatbázisba (ha nem volt jelszómódosítás) ?
Egy lehetséges megoldás, hogy az md5 hash-t rakod a jelszószövegdobozba, ha belekattintanak a szövegdobozba, lenullázod, form post előtt pedig javascripttel csinálsz md5 hash-t a jelszóból és ezt küldöd vissza ( van kész javascript algoritmus ).
Vagy például generálsz php-val egy random valamit a szövegdobozba (így lesz csillagod is), sessionbe elrakod, és ha ugyanazt kapod vissza, akkor nem változtatod a jelszót, egyébként igen. -
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni jelszókezeléssel kapcsolatban.
Olyat szeretnék csinálni, hogy mikor regisztráláskor beírja a a user a jelszót és később módosítani szeretné az adatait, az ablakban minden adata megjelenjen, közöttük a jelszó is, természetesen ez utóbbi kicsillagozva, kb úgy mint a PH!-n, mikor az Adataim linkre kattintok.
Azt tudom, hogy legbiztosnágosabb jelszótárolás, ha az MD5() függvénnyel kódolom a jelszót, de ezt nem lehet visszafejteni, hogy a jelszó mezőbe megjelenjen. Mit javasoltok, melyik függvényt használjam, vagy milyen módszerrel oldjam meg?
Jelenleg PHP5.xx-et használok, de a weblap konkrét helye még nincs kitalálva.
Ti melyik ingynes tárhelyszolágltatót ajánljátok? -
H.O.D.
senior tag
válasz
Thunder78 #531 üzenetére
<!DOCTYPE HTML PUBLIC ''-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN''>
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Számlaszám bevitel</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content=''text/html; charset=windows-1250''>
<SCRIPT type=''text/javascript'' language=''JavaScript''>
var getEv;
var cValue = '';
var cBuffer = '';
var Clen = 0;
var getEv;
function formatAccNumber() {
if(checkPressed() == true) {
cValue = document.all['a_num'].value;
if(cValue) {
cValue = cValue.replace(/-/g , '');
cLen = cValue.length;
if(cLen > 8) {
cValue = cValue.substr(0 , 8) + '-' + cValue.substr(8);
}
if(cLen > 16) {
cValue = cValue.substr(0 , 17) + '-' + cValue.substr(17);
}
}
cBuffer = cValue;
}
else {
cValue = cBuffer;
}
document.all['a_num'].value = cValue;
return false;
}
function checkPressed() {
getEv = event.keyCode;
if((getEv >= 48 && getEv <= 57) || getEv == 8 || getEv == 13) {
return true;
}
else {
return false;
}
}
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY>
<INPUT type=''text'' name=''a_num'' size=''26'' maxlength=''26'' value='''' onKeyUp=''formatAccNumber()'' />
</BODY>
</HTML>
Használd egészséggel
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
Elvileg járható út, de akkor a jelszavaknál mindenképp használj md5 hash-t szerintem. Különben elég ha valaki belenéz a forrásba, és máris tudja a másik jelszavát.
Erre készítesz egy ilyent:
<?
print md5(jelszó);
?>
És ebből máris tudod, hogy mit kell beírnod a forrásba
Aztán így máris védve vagy az önjelölt ''hacker''-ektől -
föccer
nagyúr
válasz
Thunder78 #527 üzenetére
Köszke az összefoglaló.
Hál' égieknek nem lesz akkor ''embertömeg'' az adminisztrátorok között (szerintem 2 fő max 3.., hogy adatbázist inditsak az adatok letárolására
Arra gondoltam, hogy a php-ban benne lenne az ellenörzés, és ha véletlen új tagot akatok felvenni, akkor beírom a swich mögé, hogy xy néven ilyen joggal rendelkező emberke lépett be. Az admin felület utána a kiosztott jogok alapján változik, szal elvileg járható út.
üdv.: föccer -
Lortech
addikt
-
Thunder78
őstag
Persze ...az md5 hash egy 32 karakteres hexa kód, amit a paraméterként átadott szövegből generál. Ugyanarra a szövegre mindig ugyanazt a kódot generálja.
Ha eleve ezt az md5 hash-t tárolod le a usernév mellé az adatbázisban, akkor kicsit nőhet az oldalad biztonsága.
használata:
$hash = md5($pass);
És utána a hash változót hasonlítod össze az adatbázisban letárolt hash értékkel. Illetve a munkamenet változóba is, meg mindenhol ezt az értéket használod, mintha ez lenne maga a jelszó
Röviden ennyi a lényege.
Jah? Mégvalami ... alapban nincs hozzá visszafejtés. Ha vissza akarod fejteni, akkor rákereshetsz, létezik script ami dekódol. De annyira én sem foglalkoztam ezzel, úgy használom ahogy leírtam az előbb -
Thunder78
őstag
Nekem olyan kérdésem volna, hogy lehet-e egy html űrlapon valahogy maszkolni a text tipusú beviteli mezőt?
Történetesen egy szerződéskötő oldalt készítek, és ott kellene egy számlaszámot bekérnem úgy, hogy 3 x 8 db számot tudjon csak beütni a user. Az már csak hab lenne a tortán, ha mindezt mondjuk kötőjelekkel is el tudnám automatikusan választani
3 db text mezőn is gondolkoztam, de azért nem lenne baj egy elegánsabb megoldás -
Thunder78
őstag
Vagy ahogy H.O.D. mondja, vagy ha usernév és jelszó, akkor beteheted őket egy munkamenet változóba.
<?
session_start();
...
//berakás munkamenetbe
$_SESSION[ 'user' ] = $user;
$_SESSION[ 'pass' ] = $pass;
...
?>
<?
session_start();
...
//kiszedés munkamenetből
$user = $_SESSION[ 'user' ];
$pass = $_SESSION[ 'pass' ];
...
?>
Persze a $pass-nál érdemes md5-öt használni azért
A lényeg, hogy a session-start(); minden kód elején ott legyen.
Onnantól nem kell foglalkoznod ezzel a két adattal, amíg nem változik vagy az illető ki nem jelentkezik.
Én ezt szoktam használni
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
4-5 napot foglalkoztam eddig vele
on:
POST[]- változóként hogyan tudonátadni konstans értékeket?
definiálok így egy form-ot, ami hivatkozik egy másik php-ra.
<form method=''POST'' action=''vegrehajt.php''>
a formon van x elem, aminek mindnek van neve, és eza alapján a végrehajt.php-ban el tudom öket érni. De azt hogyan csinálom, hogy egy egyszerű konstanst adok át? Értelemszerűen nem akarok hozzá textarea-t vagy text elemet létrehozni, mert minek...
Ja, és az sem megoldás, hogy a hivathozásban átadom ( végrehajt.php?konst1=xxx&konst2=yyyy), mert ''bizalmas'' cuccokat kellene átadnom a végrehajtó php-nek (azonosító, jelszó).
remélem érthető
Köccenet
válasz
paramparya #515 üzenetére
Woahh!!!
Köszi szépen!!
Neked is H.O.D.!! -
föccer
nagyúr
Köszönöm a hibajavítást. Ha ráérek egy picit, javítok.
Nemhiába sík hule vagyok a php-hoz -
H.O.D.
senior tag
válasz
paramparya #515 üzenetére
if($file != '.' && $file != '..' && !is_dir($file))
ha ez a feltétel, akkor a könyvtárakat nem számolja. -
paramparya
őstag
$fileCount = 0;
$dirHandler = opendir( 'utvonal' );
while ( ( $file = readdir( $dirHandler ) ) !== false )
{
if( $file != '.' and $file != '..' )
{
$fileCount++;
}
}
closedir( $dirHandler );
és a fileCountban ott lesz a fájlok száma
persze ez beleszámolja a könyvtárakat is!
[Szerkesztve] -
Heló!
Az lenne akérdésem, hogy PHP-val hogy tudom lekérni, hogy egy könyvtárban hány darab fájl van? Az is jó, ha csak a számot kapom vissza, de még jobb lenne, ha egy bizonyos kiterjesztésű fájlok listáját adná vissza.
(Néztem a hu.php.net-en, de nem találtam, mert nemtom mit keressek.)
Köszi szépen! -
föccer
nagyúr
másik kérdés: Miért nem akar menni...
<?php
$_user = $_POST[a_id];
$_jelszo = $_POST[a_jelszo];
$_correkt = ''false'';
$_adminneve = '''';
switch ($_user){
case ''****'': if ($_jelszo == ''*****) {
$_correkt = ''true'';
$_adminneve = ''******'';
break;}
case ''*****'': if ($_jelso == ''******''){
$_correkt = ''true'';
$_adminneve = ''*****'';
break;}
if ($_correkt == true ){
echo ''Üdvözöllek ''.$_adminneve;
}
else
{
echo ''Ismeretlen felhasználó! Semmi keresnivalód itt!'';
}
?>
A hibát az utolsó sorra jelzni ( ;> )
A neveket, és a jelszavakat kicsillagoztam.
Kösszke.
[Szerkesztve] -
H.O.D.
senior tag
Próbáld ki ezt:
<?php
define(''C_ON'' , ''[CODE]'' , true);
define(''C_OFF'' , ''[/CODE]'' , true);
// ezeket kell lecserélni
$bbcodes = array('':)'' , '':D'' , '':DD'' , '':DDD'' , '':P'' , '':('' , '':(('');
// erre cseréli
$bbimages = array(''s1'' , ''s2'' , ''s3'' , ''s4'' , ''s5'' , ''s6'' , ''s7'');
// a kapcsoló, ami jelzi, hogy kell-e cserélni
$_replacing = true;
switch(true) {
case strpos(strtolower($_ENV[''OS'']) , ''win'') !== false:
$break = chr(0x0d) . chr(0x0a);
break;
case strpos(strtolower($_ENV[''OS'']) , ''mac'') !== false:
$break = chr(0x0d);
break;
default:
$break = chr(0x0a);
break;
}
$string = str_replace($break , ''<br />'' , $_POST[''t1'']);
$chunks = explode(C_ON , $string);
if(!empty($chunks)) {
$i = 0;
foreach($chunks as $chunk) {
if(strpos($chunk , C_OFF) !== false) {
$nocodes = explode(C_OFF , $chunk);
$non_replaceables[$i ++] = $nocodes[0];
$replaceables[$i ++] = $nocodes[1];
}
else {
$non_replaceables[$i ++] = '''';
$replaceables[$i ++] = $chunk;
}
}
}
if($_replacing === true) {
foreach($replaceables as $key => $replaceable) {
$replaceables[$key] = str_replace($bbcodes , $bbimages , $replaceables[$key]);
}
}
$newchunks = $non_replaceables + $replaceables;
ksort($newchunks);
$string = implode('''' , $newchunks);
?>
$_POST[''T1'']-ben van az ádatott szöveg, amit feldolgoz
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Üdv.
Egy egyszerű kérdésem lenne:
Megoldható-e az, hogy a php kódot a futtatásában megszakítom.
Értem ezalatt azt, hogy pl ha egy feltétel igaz, akkor a php végigfut, ha nem igaz, akkor ott befejezi a futást. Ha van erre lehetőség, akkor milyen utasítással tudom megtenni.
Köszönöm a segítséget.
szicsu
őstag
Sziasztok!
Az opera session kezelésével kapcsoatban merült fel néhány problémám.Miért van az hogy minden lap betöltésénél új sessiont indít az opera? Legalább is én ez tapasztaltam, mert az alábbi kód minden lap frissítésekor más kimenetet ad, és ezért nem tudok adatokat tárolni a sessionba.
<?php
session_start();
echo session_id();
Én rontok el valamit? Vagy valami okos dolog, amit nem tudok -
Thunder78
őstag
Szerintem nem jelent plusz terhelést a szervernek, ha többször zárod le és nyitod ki!
Viszont a programod kevésbé átlátható lesz majd ezáltal.
Javaslom, hogy vedd ketté a html és php kódokat. Többféle módszer is létezik erre, én patTemplate-t használok, nekem bevállt
Persze ez szubjektív és csak javaslat -
The Butcher
tag
Ennyi -
Korcsii
őstag
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...
más, kérdés:
fórum... vannak ugye bbkódok és smiley-k, és ugye egy ne konvertáljon opció... akárcsak itt...
az lenne a kérdés, hogy azt meg lehetne oldani valahogy, hogy pl van egy $text, és egy [code] bbcode, és csak abban ne konvertálja a smileykat/bbkódokat, függetlenül attól hogy a ne konvertáljon be van-e kapcsolva?
előre is kösz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest