Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Kérnék egy kis segítséget. (Előre szeretném kérni, hogy ne prepared statement-t mondjatok, mert az utál engem.)
Szóval van ez a kód részletem. Az adatbázisban lévő képeket az elsőnek feltettől az legutoljára feltett képig kilistázza a képeket. Eddig oké, de azt szeretném megcsinálni, hogy ezt pont fordítva tegye, de nem értem ennek a fetch_assoc()-nak az indexelését. Addig oké, hogy $images[img_path]-nak definiálja azt amelyiket a while ciklus épp beleteszi. De nem lehet erre valahogy máshogy hivatkozni, pl. $images[img_path] ahol az i egy olyan változó ami az adatbázisból kiolvasott elemek sorszámát jelöli.
Még arra gondoltam, hogy folyamatos adatbázis hívással elsőnek megnézem, hogy melyik a max img_id, és attól visszafele minden alkalommal egy adatbázis lekérdezéssel lekérem a képeket. De ez annyira zabálna szerintem, hogy inkább megkérdezem itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest