- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
Üdvözlök Mindenkit!
Már egy jó ideje próbálkozok az alábbi probléma áthidalásával, de még sehol nem olvastam róla megoldást ezért elszántam magam a kérdezésre.
Annyit szeretnék, hogy elinduljon az uTorrent...Eleinte próbálkoztam az exec("C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe") feladatkezelőbe látszik, de maga a program nem indul el. Ez abból is látszik, hogy ilyenkor 5MB ramot fogyaszt, viszont ha kézzel indítom el 25MB-ot.
Ugyan ez van, ha beteszem egy bat-be vagy egy vbs-be ugyan ezt a megfelelő parancsokkal és azt hívom meg (viszont ha ezek is kézzel elindítom rendesen működnek). Ezenkívül próbálkoztam már a shell_exec(), system() -el ezek is ugyan azt a végeredményt hozták.
IIS6 és PHP 5.3.27 a "környezet" (erre kommentárt nem kérek
).
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest