Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Eddig olvastam, most elszakadt a cérna:
"Ezért is vettem Mac-et, mert produktivitás terén odavágja a Windows-t. (ebbe légyszi ne menjünk bele, hosszú oldalakat lehetne írni, hogy miért, miért nem, stb, ne flame-eljük tele a topikot - szubjektív vélemény)"
Pedig tényleg érdekelne Persze nyilván van pár dolog, ami tök jó Macen, és nincs meg Windows-on, de az alapján, amit hallottam, fordítva hatványozottan igaz. De csak akkor tudnék erről véleményt nyilvánítani, ha lenne Macem (nem lesz egy darabig, és lehet, hogy azután sem Ha nem kötődne az egész márka ilyen undorító módon sznob, "ki-ha-én-nem"-típusú gazdag lenéző köcsög Starbucks-os idiótákhoz, akiknek sokszor fingjuk sincs az életről, beleszülettek a legjobb anyagi körülményekbe, és köpködnek mindenkire, aki mondjuk kétkezi munkát végez, vagy nem áll azon a "menőségi szinten", amit ők elképzeltek maguknak, és mondjuk egy ásót nem vennének soha a kezükbe - és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek -, akkor talán nem tartanám magam szempontjából ilyen gáznak, ha Macet vennék ).Nem starbucksos kisköcsög vagyok, de kemény munkával vettem 2005-ben egy macminit 250.000-ért (igen, pár havi fizuért) amit 2013-ban vontunk ki a termelésből, 25.000-ért eladtuk(!!! pénzért, nem kivágtuk a szemétre 3 év múlva) vettünk helyette egy i7-es minit ugyanúgy 250-ért, és termel tovább
Igen, hogy még jobban termeljünk, vettem egy MBP-t 380-ért, amit 3 évesen 180-ért el lehetett adni, majd vettem 380-ért egy retina mbp-t, amin pörög a meló, mert nem egy ultramobil lassú szar.
Megdolgoztam érte, kőkeményen, nem minden héten elqrtam 10-20ezret bulizásra, nem iszom nem dohányzom, ez miért fáj?
Sajnos beütött a krach, átvertek, 3 hónap múlva lopottra jelentették a MBP-t, most szopóágon vagyok, pénz sincs, MBP sincs, vehetek egy 100e-s szart, mert dolgozni kell, és egy hete szervezem, hogy osszam meg a fileok elérését a nas, a macmini, remote login, és a laptop közt, mert ha a mini foglalt, akkor a notin kell dolgozzak, folyamatos synccel.
Nekem se fog telni egy ideig Mac-re, de kikérem magamnak azt, hogy minden maces egy sznob köcsög
Gondolkozz már, mert kezd nagyon idegesítő lenni a stílusod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Last Epoch
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Sparco Evo XL Sim racing kagylo ules
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest