Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Úristen, sejtettem, hogy valaki magára fogja venni, anélkül, hogy agyelborulás helyett elolvasta volna, ami le van oda írva. Ott van teljesen egyértelműen még az általad idézett részben is, hogy "és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek". Ergo ha elolvasod, amit írtál, és elolvasod azt is, amit én írtam, akkor felfedezheted, hogy rád nem illik a leírás. Ahogy Trisztánra sem illik, mivel írta, hogy megdolgozott érte. Már ezt a másik topicban is megbeszéltük vele, és nem akadt ki rajta. Én haverjaim között is van pár kivétel, akik megdolgoztak a Macjükért, és értsd már meg, rájuk sem igaz a leírás. De talán nem kell külön kihangsúlyozni, hogy túlzottan sokan vannak, akikre viszont igaz. Capisce? Ezt tényleg külön el kellett magyarázni, hogy ne vedd magadra? Gondolom Te is találkoztál ezzel a videóval jópár helyen, na az ilyenekről beszélek. Többek közt. Nem rólad. Azért ha valamire ennyire ugrasz, olvasd el még egyszer, hogy biztos jól értetted-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest