- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #14466 üzenetére
Hogy jön ide a kátyús út, meg megfelelő lengéscsillapító, amikor megfelelő paraméterezésről beszéltem, amivel korlátozni lehet az erőforrás-használatot?
Amúgy hiába "megfelelő" a lengéscsillapítód, ha belemész egy b@szomnagy kátyúba, akkor úgyis kőkeményen amortizálhatod a felnit/gumiabroncsot/futóművet/stb., szóval tök mindegy, úgyhogy a példa elég fura.
De értem, miről beszélsz.
Amúgy igen, a JVM jó barátságban van a memóriával, de 600 MB-on nem tudom, miért vagy kiakadva, manapság pár videóval egy Chrome is simán meg tud zabálni annyit.
Mindegy, mindenki olyan IDE-t használ, amilyet akar, meg amiatt nyavalyog, ami miatt akar, de azért vicces, amikor esetleges user errorok miatt is lefostalicskáznak páran egy amúgy igen népszerű és hatékony munkát elősegítő alkalmazást.=====
(#14467) mobal :
Őőőő, azt ugye vágod, hogy van a Macintosh, mint márka (amit Macnek szoktak rövidíteni), amibe például beletartoznak a személyi számítógépek (vágod, PC), meg van a Mac OS, ami nem túl meglepő módon ennél kicsit már szűkebb kategória, magára az Apple operációs rendszerére vonatkozik... Tényleg ki kell hangsúlyozni, hogy a számítógépről beszéltünk egészen idáig, ami mondjuk fél milkába kerül? Alapesetben pedig ezen Mac OS van, nem túl meglepő módon, és mint Trisztán screenshotjaiból kiderült, ő sem változtatott ezen, érthető módon. Itt pedig eleve rosszul használtad a "PC" fogalmát, mintha mondjuk a Trisztán által használt Mac-gép (még mindig nem csak az OS) nem személyi számítógép (PC) lenne.Lehet, hogy újdonság, de a PC nem csak olyan számítógép lehet, amin Windows van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Társasjáték topic
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Opel topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest