- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
don_peter #14432 üzenetére
Nem tudom, hol taglaltam, hogy én "mekkora király" vagyok, szerintem sehol.
Ahogy azt sem, hogy ki mekkora akármicsoda.
Javaslatot adtam, hogy tedd fel a kérdésedet a JavaScript topicban, és segíts nekünk gyorsabban megoldani a problémádat azzal, hogy felrakod a kódodat egy online szerkeszthető tárhelyre, így a segítség még hatékony is lehet, nem oda-vissza kérdezgetésekkel és javaslatokkal fogjuk tömni a topicot, meg pazarolni egymás idejét. Hangsúlyozom: azt szeretnéd, hogy segítsünk neked megoldani valamit, a te melódat/hobbidat/leckédet akarod, hogy megkönnyítsük, mi ebből nem profitálunk semennyire, nem fizetnek érte, nem kapunk érte vállveregetést, mégis segítenénk, ehhez talán nem nagy elvárás, hogy ne nekünk kelljen plusz időt eltöltenünk ahhoz képest, amennyi szükséges.
Érdekes, ezt elég sokan rajtad kívül megértik, és aztán akár kész kódot kapnak segítségül, és elboldogulnak a kapott tanácsokkal, aztán esetleg újabb dolgokban kérnek útmutatást. Elég jól pörögnek a topicok így is.
A reakciód mindenesetre azt hiszem, csupán téged minősít, ha elolvasod a fentieket, láthatod, hogy elég normálisan írtam le az okokat. Olvasd el talán majd egy kicsit higgadtabb fejjel is, amit írtam neked korábban, akkor talán érteni is fogod, mi van oda leírva, és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest