Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Ez jó tudni, én úgy értelmeztem a php oldaláról, hogy ez opcionális. Vagy a $client->__soapcall('funkcio_neve') vagy $client->funkcio()."
Ezt írja:
http://www.php.net/manual/en/soapclient.soapcall.php
"Usually, in WSDL mode, SOAP functions can be called as methods of the SoapClient object. This method is useful in non-WSDL mode when soapaction is unknown, uri differs from the default or when sending and/or receiving SOAP Headers."
Ez alátámasztja, amit fordfairlane írt.
Amúgy exceptionök dobálását érdemes engedélyezni (konstruktorban), és persze elkapni és kezelni, meg naplózni/fejlesztés során akár kiíratni is.

Én eddig a NuSOAP-ot használtam, szóval erről csak a doksiból tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest