- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
modder #13182 üzenetére
Jól értem, hogy nem akarod az egész adatbázist közösen használni, csak a user managementet?
Nem teljesen. Lehet én fogalmazok rosszul.
Adott egy saját weboldal yii alapokon, szintén yii alapokon találtam egy extension-t, amivel shop-ot tudok készíteni. Viszont a shop-nak külön van egy user táblája erre a célra. Én a shop user táblája helyett a sajátomat akarom használni. Mind a 2 táblába nem akarok usereket felvenni.Viszont olyan megoldásra gondoltam, lehet hülyeség lenne, hogy a shop táblát lecserélem egy kapcsoló táblára, ahogy látom a kapcsolásokat, csak a shop user id részét használja.
Vagy ez így nagyon hülye megoldás lenne?
A mentés meg a törlés funkciókat felülírnám a sima User model adatival.mivel ha jól láttam a képről, a webshop user táblája össze van kötve a yii user táblájával
Nem, ott csak szemléltettem. A yii user a saját weblapom user táblája. A jobb oldali shopuser pedig a shop adatbázisa lenne.A shop táblája elég egyszerű. Nem egy túl bonyolult shop rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest