- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
modder #13182 üzenetére
Jól értem, hogy nem akarod az egész adatbázist közösen használni, csak a user managementet?
Nem teljesen. Lehet én fogalmazok rosszul.
Adott egy saját weboldal yii alapokon, szintén yii alapokon találtam egy extension-t, amivel shop-ot tudok készíteni. Viszont a shop-nak külön van egy user táblája erre a célra. Én a shop user táblája helyett a sajátomat akarom használni. Mind a 2 táblába nem akarok usereket felvenni.Viszont olyan megoldásra gondoltam, lehet hülyeség lenne, hogy a shop táblát lecserélem egy kapcsoló táblára, ahogy látom a kapcsolásokat, csak a shop user id részét használja.
Vagy ez így nagyon hülye megoldás lenne?
A mentés meg a törlés funkciókat felülírnám a sima User model adatival.mivel ha jól láttam a képről, a webshop user táblája össze van kötve a yii user táblájával
Nem, ott csak szemléltettem. A yii user a saját weblapom user táblája. A jobb oldali shopuser pedig a shop adatbázisa lenne.A shop táblája elég egyszerű. Nem egy túl bonyolult shop rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest