Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Teljesen érthető, nagyon köszönöm.

A típusegyenlő (===) vizsgálatok is jó ötletnek tűnnek. Használni kezdem őket az új forrásaimban.
Éppen most dolgozom egy saját project admin felületén. Eddig procedurális módon csináltam mindent, de kezdek áttérni a objektum alapú kódra. Szóval, van tanulni való
Az a helyzet nálam, hogy a PHP nyelv tanulásának kezdetén igen kevés és nem korszerű képzést kaptam. Mint szerintem nagyon sokan, mások forráskódjaiból próbáltam elsajátítani a továbbiakat. Illetve a 24órás sorozat tankönyve volt meg. Úgy tűnik viszont, hogy nem megfelelő forráskódokhoz jutottam hozzá és a hibák amik bennük voltak rögzültek bennem. Hiányzott egy ilyen fórum, ahol kiderülnek az ilyenek. Ugyanis bár próbáltam tesztelni az elkészült forrásokat, de nagyon sok hibás gondolatmenetre, rosszul alkalmazott eszközre nem derül fény ettől. Ezért elnézést is kérek mindenkitől, ha itt a fórumban hibák vannak az általam alkalmazott technikákban, de ha nem osztom meg a gondolataimat bizonyos helyzetekben, akkor ezek nem derülnének ki sohasem. Viszont, a következő hozzászólásaimban óvatosabb leszek már és az én úgy tudom, illetve szerintem kifejezésekkel fogom kezdeni őket, hogy másokat ne tévesszen meg esetleg hibás mivoltukkal, ahogy kezdetben velem tették más oldalak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Byintek Love U14 Projektor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest