- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Attól népszerű, mert egy könnyen tanulható, nagyon megengedő szabályokkal ellátott szkriptnyelv."
Lényegében én is ezt írtam, csak kicsit hosszabban kifejtve. De gondolom továbbolvastad.
Igen, végül is ennek része lehet az is, hogy nem kap az arcába a gányoló fejlesztő mindenféle hibákat, ha olyasmiket követ el, amikről eddig szó volt (ez a hátránya is a nyelvnek, ahogy arról már korábban beszéltünk)."egy részük annak köszönhető, hogy Rasmus Lerdorf nem értett a programozási nyelvek fejlesztéséhez, a másik részük meg annak, hogy a mai napig nem ért"
Korábban is írtad, hogy kvázi egy dilettáns majom, de miből gondolod ezt amúgy? (Csak kérdezem, nem tisztem megvédeni.)A phpsadness-t nem ismertem, de jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest