- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss #11915 üzenetére
Ki volt kapcsolva. Átállítottam "On"-ra. Azt persze nem tudom, hogy így IIS esetében a php.ini átírása mennyi idő múlva lép érvénybe. Wamp-nál volt "restart all services", itt mi van erre a célra?
Nekiszabadítottam a fiddler-t az index.php-nak, és már gyanítom, hogy hol lesz a bűnös. Kutya baja van a webszervernek. Nem hibás sem az IIS, sem az apache. Az a gnu-c lib lesz a bűnös, amit használok. Szerintem nem küldi normálisan a kötelező request értékeket, és a webszerver támadásnak veszi a csonka adatokat. Ezt persze nem fogom tudni bizonyítani addig, amíg nem tudom keresztülküldeni az NSURLConnection hívásait valami proxy-n, ami megmutatja, hogy mit küldök kifelé, amire a válasz visszaérkezik. Ez a fiddler ügyes kis találmány, de sajna webbrowserbe épülő plugin. Létezik ilyesmi binárisban is, ami a rendszerbe épül bele és natív alkalmazásokat lehet vele kukucskálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest