Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Na látom, sikerült itt indulatokat kelteni.. Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert az apache topikba nem írtak 3 éve, itt meg az apache-ra keresve elég sok friss találat is volt. Gondoltam köthető a témához, ha már más is meg merte kérdezni itt ezirányú baját
Ennyi. 
Ja és:
- Nyilván beírtam, a keresőbe, de nem volt olyan, ami nekem kell.
- Azért tettem fel a kérdést, mert előtte már 2 napig a google-t túrtam, és nem jöttem rá a megoldásra. Nem szoktam olyat megkérdezni, amit meg bírok oldani...
- mivel nem én írtam a rendszer magját (csak átalakítom saját igényekre), és másrészt nem is vagyok programozó, így ebből kell főznöm.Én kérek elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyi.