Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
A PHP memóriazabálását mivel szoktátok mérni?
Én most az XHProf extensiont raktam fel (itt van egy korai (0.10.3) compiled változat Windows-hoz, PHP 5.3-ra, IIS, tehát VC9-verzió, ez működik), azzal méregetem, és pl. ír egy ilyet az egyik Drupalos oldallekérésre:
Total Incl. PeakMemUse (bytes): 16,114,824 bytes
OK, tehát 16 MB-os nagyságrendben kajált, nincs is ezzel gondom, de a szerveren érdekes módon pontosan ugyanez a Drupal rengetegszer kifut a 128 MB (!!) memóriakorlátból, ezért kezdtem el méregetni.
Nem igazán értem, hogy ha eszerint 16 MB körül van, akkor hogyan lehetséges, hogy éles szerveren túllépi a memóriakorlátot.
(Eleinte nem volt ilyen gáz, de most már egy nyamvadt content type létrehozásánál is ezt csinálja, ezért elkezdtem gyanakodni, hogy valamelyik contrib modul nagyon brutálisan leak-el.)
Ráadásul úgy, hogy most localhoston telepítve van a Devel modul, ami úgy van beállítva, hogy most logoljon mindenféle query-t is, pont mérési célból, tehát eléggé zabálja az is a memóriát.
Pedig ha a 128 MB-ot túllépi, akkor ott már valami nagy gáz van....Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő