- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Peter Kiss #10948 üzenetére
És az mindenképp baj, hogy már most bonyolultabb megoldásként gondolsz a valódi OO kódokra.
Te idézeted:
Azért nem jó, mert a levegőbe lóg mindened, csak azt nehéz lehet meglátni, ha van ilyen könnyű megoldás is.
A "valódi OO" kódokra nem tekintek bonyolultként, de azért abban megegyezhetünk, hogy bonyolultabbak mint amiket én csináltam .
Jelengleg az első site-on dolgozom (hobbiként), amin effektíve megtanultam (tanulom) a PHP-t (emelett a webdesignt,html-t,js-t,seo-t és mindent ami létezik), kb 3-4szer írtam újra és mindig kb kétszer jobb lett mint előtte. Remélem a 10. körül el fogok jutni, hogy lesznek olyan problémák amiket az általad javasolt (helyesen !!!) megoldásokkal sokkal egyszerűbben, hatékonyabban meg tudok oldani, de szunyogra minek lőjek ágyúval?
Látom, hogy logouton sokat írsz. Nem tudom, hogy mi a célod vele, de ha szeretnél egy kicsit népnevelni (én örülnék neki és szerintem vannak még páran) akkor konkrét problémákat felvetve (pl az általad említett DateTime is valami problémára megoldás, mint minden kód) egy konkrét leírást készíthetnél az általad legjobbnak gondolt megoldással. Ez nyilván csak egy ötlet, de akkor esetleg azok is megmozdulnának a komment ablakba akik magukat tartják valamilyen PHP programozóknak és kialakulhatna valami amiből egy kezdő és haladó is profitálhat, akár te is, gondolom te sem tudsz mindent
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest