Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazából ez egy ilyen "gyakorlóoldal" lenne, amin gyakorlom a cuccokat, hibáimból tanulok stb
Kb mindent belenyomok ami így kellhet, telekommentezem (azokat is, hogy mi a hiba, mit nem szabad), magamtól csinálom és akkor majd ha épp kell majd egy olyan, akkor van egy referencia. Nem állapot az, hogy van egy melóm akkor olyan alap dolgokról kérek segítséget mint pl. egy form validation 
Apropó:
Termékek kivannak listázva egy táblázatban és van egy törlés gomb. Hogyha annak az urljét xxx.php?p=delete_$id állítom, akkor POST-tal az id-t visszakapom és adatbázisból tudom törölni, nem?Amúgy tényleg nagyon hálás vagyok nektek a sok segítségért

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kb mindent belenyomok ami így kellhet, telekommentezem (azokat is, hogy mi a hiba, mit nem szabad), magamtól csinálom és akkor majd ha épp kell majd egy olyan, akkor van egy referencia. Nem állapot az, hogy van egy melóm akkor olyan alap dolgokról kérek segítséget mint pl. egy form validation