- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #10402 üzenetére
Engem meg már nem lep meg, hogy mindenkit kioktatsz... kutyuli!
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!
De vegyük sorra mégegyszer!
(ha most én értem félre előre bocsi!)
"Azzal fordulnék hozzátok, hogy lehet megvalósítani azt, hogy egy formot elposztoljak linkel."
Tehát egy egyszerű szöveges hivatkozással szeretném elpostázni a dolgot. Előtte már utánakerestem, de nem találtam olyan megoldást ami "tetszett" volna, ha meggyőztök, hogy azt így akkor oké'.
A másik megoldás, hogy minden egyes sorba teszek két gombot, amit beformázok mintha hivatkozás lenne és azzal aktivizálom az űrlap küldést. Itt csak az nem világos, hogy az egyetlen információt, az azonosítót hogyan küldöm el.
Szerk.: remélem azért nincs harag, így este már fáradt vagyok...
Brájen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest