Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bocs, de nem értem. Nem arról van szó, hogy a keretrendszer valamit megcsinál helyettem, mert mi van akkor, ha nem csinálja meg, másrészt a futási idő szintén érthetetlen érvelés. Egyébként is a keretrendszer használhat singletont, én nem?

Van egy erőforrás, amiből egy van. Fájlrendszer, adatbázis kapcsolat, socket egy kiszolgáló felé, whatever. Ezt a valamit be akarod burkolni egy osztállyal. A Singleton egy "creational pattern", ami az egyszeri példányosítási funkciót belezárja az objektumba, tehát az alkalmazásnak nem kell ügyelnie, hogy ne hozzon létre fölöslegesen új példányt, ha futás során több heylen is hozzá akar férni ehhez az objektumhoz. Egy singleton objektum ugyanolyan kutyaközönséges objektumnak néz ki a guest kód számára, mint a példányosított. Miért baj ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest