Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz herrká #222138 üzenetére
A Volvo otthon garazsban all (unokatesome), de a melohelyen se fagyott be meg neki soha. Hyundaiom es az eGolf is szabadtartasu, de azokkal se volt meg problema, pedig mindketto hajtogatja a tukreit minden alkalommal. Raadasul nekem a melohely az elegge kitett az elemeknek, ott rendszeresen kell(ene) jeget is kaparni, de sztem a tukorre is megoldas a jegoldo spray
Munez: szomszednak is az M4-en egyszer odafagyott a kederhez az ablak, ugyhogy kellett egy darabig locsolgatni epphogy langyos vizzel, mire bejutott az autoba (ugye arra is figyeltunk, hogy ne legyen hősokk miatt ablakrepedes)
-
Corsa02
őstag
válasz herrká #222106 üzenetére
Igen azokhoz a száraz DQ200 van, ha automatában gondolkozol. Összkerék nem volt belőlük emlékeim szerint.
Ha a próba úton nincs gond a DSG-vel akkor meg merném venni. Mechatronikát már sok helyen javítják. Kuplung meg kopik mindegyikben. Persze van sok beteg példány, ki kell próbálni.
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
válasz herrká #222102 üzenetére
Száraz DSG az ugye mindig kérdéses, olvass vissza itt a nevemre meg a DQ200-ra múltkor statisztikákat is írtam.
Az EA211 motorcsalád szíjas, nincs előírva csere intervallum, olyan 200e km környékén azért érdemes lehet. Bár nem egyet ismerek 300e felett és nem volt cserélve benne.
Egy vezérműszíj készlet vízpumpával 100e környéke. +munkadíjThe Truth Is Out There --->
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.