Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Flash (The Original)
tag
Kiváncsi vagyok mi lehetett az eredeti hsz-ben.
Mod: Ja az az alárás! Ok!
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
avassatok már be miva, közben moderálták a hsz-t, vagy mi, fáradt vagyok és nem látok vmit, de miez a nagy felháborodás?
Üdv.: steveetm -
SuBeR53_
tag
Felhasználó
Alvin_ti1200
E-mail cím
Mi az az E-mail?
Extra adatok
152 centi, 79kg, fekete haj 12 éves
ICQ azonosító
260799929 IRC nick/cím
Alvin_84/#prohardver
Telefonszám
061292851 WWW cím
-
Arckép
Aláírás
Kovács aladár
Lakóhely
Budapest, Csepel
Konfiguráció
Commondor 64, 15'' monitor
Regisztrált
2002-12-04 02:00, azaz 0 napja -
SuBeR53_
tag
Felhasználó
SuBeR53_
E-mail cím
SuBeR53_(KUKAC)freemail(PONT)hu
Extra adatok
ICQ azonosító
- IRC nick/cím
-
Telefonszám
- WWW cím
-
Arckép
Aláírás
ne merj belém kötni!
Lakóhely
Fót
Konfiguráció
Változó.
Regisztrált
1962-09-06 11:25, azaz 53719 napja
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen t|-|om!, egyszer már ''megfejtettem'' és le is írtam helyesen.

Asszem amikor valamelyik topikban rákérdeztem, hogy miért van (volt) ''harcművész'' rangod.
-
Bash
őstag
A HÁZIGAZDA-k nem lopják a napot, ők készítik a cikkeket, teszteket, és még sok egyéb háttérmunkát végeznek, amire nem is gondoltok.
A MODERÁTOR-ok nem kapnak pénzt, idézek az Alapelvek-ből: ''a moderátorok a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában, a fórum szabályzatának megfelelően végzik feladatukat''.
Bencom!
Ugyan mivel tudnád segíteni a munkát, milyen ötleteid vannak, hogyan lehetne jobbá tenni a PROHARDVER!-t?
Kérlek ne válaszolj itt, mert már így is túl sok az OFF ebben a topic-ban.
1bknt = egyébként, csakhogy válaszoljak a Lámatopic-ban feltett kérdésedre is.
-
VladimirR
nagyúr
hehe
azt en irtam, #476-ban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak Kalandor abban - a sajnos naiv
- remenyben bemasolta, hogy igy elolvassak
koszonom
erdoke: nemtom, nekem a senior nem tetszik, a fana es az os sokkal szimpatikusabb, de a legjobban akkor is az jon be, amit fentebb szerkesztettem ossze
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Mik a pontos rangsorolási adatok? Mert csak a fanatikus tagot mondták...
Lehet hogy már volt, ha igen, akkor bocsi... -
anaqer
veterán
A téma nekem régi kedves vesszőparipám, de kénytelen voltam leszokni az állandó figyelmeztetésről mert mindenki lesz@rja nagyívben - aki meg nem, az is megsértődik miatta.

Kár, hogy az aláírás szerkesztése még hiányzik a moderátori eszköztárból...
De az tudja csak igazán felnyomni bennem a pumpát, amikor valaki a konfigját ecseteli 4-5 soron keresztül - holott direkt ott van az adatlapján a megfelelő rubrika, az ''...must be enough for everyone''. -
iguana
őstag
most látom, hogy a ''4'' boldban van...ugye tudod, hogy kényes területre eveztél? ez is lázadást válthat ki...tördeld csak a kezed, h ne zúgják egyszerre az emberek a ''4 soros aláírást nekem is. jól'' skandallumot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha ez így megy tovább, itt is fogunk olvasni a PH!-ról:
Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
na akkor vegyuk szepen sorba:

#641 Shadowlord: ebbe nem szivesen folyok bele, mert mar lebeszeltetek amne-vel, de mikor meg modemeztem, csak ejjelente jartam fel netre 1-2 orara, s akkor is vissza tudtam olvasni: elmentettem, masnap elolvastam, s ha tenyleg fontos volt, nem szamitott, hogy 1 nap kesessel pofaztam bele
#646 FECS: az, hogy mi van a neved alatt, vajmi keveset arul l arrol, hogy mennyit tettel a ph-ert
vannak itt ojan <tag userek, akiknek igenis nagy-nagy tiszteletben tarom a szavat, mivel mar a regisztralas utani elso hozzaszolasaival sokat tett le az asztalra, es van itt olyan (ex) ostag/addikt/kedvenc, akiket sz**ba sem veszek
#650 anaqer: rang, hozzaszolasszam mehet, viszont az arc az nekem sokat szamit
mint ahogy amne is leirta, sokszor en sem nezem a nevet, pusztan az arcbol es a stilusbol tudom ki az (sokszor meg az olvasas megkezdese elott tudni lehet az adott temabol/szituaciobol), mivel ugy 1-200 fo lehet az, aki allando, s enny emberhez tartozo arcot gond nelkul megjegyzek
#654 FECS: nagyjabol igaz, bar csak becsles
statisztika nincs, viszont mikor be jott az uj rendszer, kb 3-400 juzer adatlapjat neztem vegig (elindultam, oszt neztem egyesevel, 5-6 helyen a sorszamozasban), s tobbseguk (mint mondtam ~80%) megallt 10 hozzaszolas elott, sot nem egy olyat is lattam, hogy 1, mitobb 0 hozzaszolasa volt (utobbibol is legalabb 10-15 db-ot)
#660 Kinti: nezd ma' egy ujjonc mit szol bele![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent teljesen igazad van, en pl asszem egy ev alatt lettem tag, de Te meg ennel is szukszavubb vagy
#662 faster: szintugy, ettol nekem csak a godlike! tetszik(ett) jobban, bar a fanatikus is jol hangzik
#663 Zsiga: talan tagadhatatlan zsenialitasom miatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#665 anaqer: tobbet sajnos nem enged, igy nem fert be melle amne teljes mondata, pedig az is jo
bizonyos hossz utan nem lehet irni az adott mezobe, es limitalva is van 300 karakterre, szoval meg egy kicsit le kellett csipni belole
#667 iguana: az en hozzaszolasom Kalandor direk ki copy&paste-elte a #1-be, megsem kepesek elolvasni, pedig meg felkover is - mit varhatunk igy egy alairastol
masik: en is az arcok, szinek, rangok miatt kezdtem nezegetni az oldalt, aztan valahogy itt ragadtam, de onnantol mar nem nagyon szamitott a dolog
#668 SuBeR53_: nekem ez jovvan tetszik:
VladimirR
(Godlike!)
(na ilyen egy mintahozzaszolas
) -
SuBeR53_
tag

SuBeR53_
(PH! god) -
-
iguana
őstag
szomorú, h még mindig nem csillapodtak a kedélyek...

-
zsiga667
addikt
Hihetetlen, hogy általam értelmesnek tartott emberek (most a ranghajhász off-mestereket hagyjuk...) napok óta azon siránkoznak, hogy ''elvették'' a rangjukat...
Én pl. addikt voltam, kb. 900 hsz. kellett volna még a kedvenchez, erre visszaminősítenek őstaggá, mégsincs semmi bajom. Nem is tartom magam még őstagnak se, max. fanatikusnak vagy seniornak mondanám magam, végülis még nincs egy éve se hogy regeltem...
Olvastam pár indokot, hogy szerintetek mért is fontos, 1-2re válaszolnék:
1. ''Üzleti ügyben jobban bíznak egy magasrangúban.''
Röviden összefoglalva ez egy jó nagy baromság. Én többet üzleteltem eddig 200hsz alattiakkal mint ''régi motoros''-okkal, mégse volt semmi probléma, a stílusukról könnyen észre lehet venni, hogy kiben érdemes megbízni, és kiben nem...
2. ''Ha egy újonc segítséget kér, és több egymásnak ellentmondó válasz érkezik, akkor tudja hogy kinek hihet.''
Előszöris, egy újoncnak illene olvasgatással kezdeni, 1-2 nap alatt könnyen rájöhet, hogy kinek érdemes adni a szavára. (Tapasztalatból beszélek...)
Másodszor pedig gondoljatok csak bele, ti kinek a véleményére adnátok inkább, Text-Boy-éra (bocs Text, te jutottál eszembe mint ex-magasrangú, de ''kevésbé'' hozzáértő) vagy VladimirR-éra(te meg nemtom mért jutottál eszembe...
)?
Röviden (
) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad. -
Gorneck
legenda
Hát igen az avatar dolog tényleg kell, gyakran én is az alapján azonosítom be azt akit épp keresek! Amúgy jó ez a napos téma és az alapján kapják az emberek a rangot, mert így legalább mégtöbb ''tekintéje'' lesz és gyorsabban morzsolódik le az aki csak a ''rangvadászatért'' jár fórumozni!
-
Kinti
csendes tag
Hali!Hu hat en is meg ujonc vagyok,de sztem rengeteg pluszt kaptam a PH!-tol.Bar regebben nem is sokat tudtam netkozelben lenni,megis eleg sokszor beneztem ide tesom miatt is foleg.Mara teljesen megkedveltem.Bár hsz-t nem sokat hozok ki magambol,de szorgosan olvasgatok.
Az viszont persze lejott,h.itt is vannak olyan emberek akik csak a rangok miatt szolnak annyit.Ez viszont néha(legalabbis en ugy latom) nemcsak az ujoncok köreben ''divatos''.Sztem a tobbseg tudja,h.kikre gondolok.Ezenkivul nehany embernek jot tett a lefokozas!!!Erdekes ez az uj rendszer,de sztem ez is haladas.Ugyh.csak igy tovabb
-
khalox
őstag
Egy ember javasolta... és szerintem kár annyira ezt túllihegni. Kétségtelen, hogy a PH egyik legnagyobb vonzereje a többi hasonló fórummal szemben ez az arculat, épp ahogy van. Teccik, nem teccik. A most bevezetett rendszer értelmes dolog, csak idő kell hozzá, amíg mindenki felfogja...
2-300 nap elképesztő sok tud lenni internetes berkekben -annyi idő alatt kiderül, hogy valaki lekopik, vagy értelmesen hozzászól.
A regisztráltak nyolcvanvalahány százaléka nincs még itt másfél éve sem... -
[amne]
senior tag
Avatar szerintem mindenképp kell, nem azért mondom mert nekem is egyéni van (télleg nem
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt. -
F-ECT$
titán
Azért félelmetes, hogy eddig rendesen működött a rendszer, és most a változás után már azt javasolja 1-2 ember, hogy dobjuk ki az egészet...

-
F-ECT$
titán
Igen, de ha van valami probléma. Az újonc kérdez, és egymásnak teljesen ellentmondó megoldásokat kap, és pl nincs lehetősége az összeset végigpróbálni. Kinek fog hinni?
Másrészt már említettem a szerepjátékos hatást: Én is örültem mikor újoncból tag lettem, tagból fanatikus, stb... -
anaqer
veterán
Nem leszek vele népszerű, de felvetem...
Most ugye két dolog körül megy a sírás - rang és avatar.
LE VELÜK.
Lehet, hogy valaha jó ötletnek tűntek, lehet, hogy máshol is használják őket - ettől még nem lesznek sem kötelezőek, sem hasznosak. A rangok miatt megy a tonnányi offolás, a fejekkel meg csak a szenvedés megy, hogy neki miért, nekem miért nem, miért olyat és nem ilyet, parcimikórakodmábe, undsoweiter.
Következő formátumot javaslom:
/*
NICK
*user specified title* <<<--- opcionális
belépés ideje
HSZ-ok száma
/* -
I_Am
veterán
-
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Jó akkor ezt még elmondom, mert tudtam hogy kérdéses lesz az off téma.
Nem csak neked mondom, mindenkinek akit érint vagy érdekel. Most az új ranglistával felállítottak egy új mércét is. A mérce pedig a normális forumozó. Annak hogy valaki vissza fokozódik, van egy bizonyos jelzés értéke, mégpedig az hogy a Parciék által megállapított mércét túl teljesítette, ami persze nem baj, mindenkivel megesik hogy offol, velem is megesett az itt eltöltött idő alatt, nem tagadom. Érdemes lenne ezen is elgondolkodni, mielőtt vérre menő csatát képzelsz magad elé. Azért mert én vitázok veled (a vita szó legjobb értelmében) semmivel se tartalak kevesebbnek mint más sima fórumozót, moderátort. Az pedig hogy mi süt a soraimból, azt hiszem teljesen lényegtelen a téma szempontjából. A normális vitázáshoz (nem anyázás, minősítgetés, hanem érvek egymásnak támasztása) hozzátartozik az is hogy meghallgasd az érveit, elvonatkoztatva attól hogy ő most éppen az ellenfeled.
Én elmondtam amit akartam, azt javaslom ne itt folytassuk a továbbiakban, szívesen folytatom IRC-en, ICQ-n.
u.i.: nem a moderátorok szerkesztik a cikkeket hanem a Házigazdák. -
Nos talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor off-oltam de te biztos tudod hisz életem minden mozzanatát végigkisérted.Tudod az idegesit hogy süt a soraidból a de okos és nagy arc vagyok stílus ami igazán nem tetszik.Tudod én nem nagyon látalak itt vilogni a tudásoddal.Le teszem a lantot a moderátorok és fáradozásaik előtt akik a cikeket összeállítják s emelik ezt a fórumot a legjobbak közé sőt talán a legjobbá.Demokrácia ez nem létezik ebben a világban de ha jó ügyvéded van akkor azért ellehet mindent érni.Ebben a világban a pénz az úr és az ember élet sz..t se ér.Ezt tudom mert már sok mindent láttam.Mi a zárószó talán annyi éljen soká a PH!!!

-
[amne]
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Így van, azzal hogy belépsz egy étterembe elfogadod az ottani írásos vagy íratlan szabályokat. Nem mehet be bárki a konyhába, mégse beszél senki a pincérekkel a demokráciáról. Itt szerintem ugyanaz a helyzet, aki regisztrálja magát, elfogadja az írásos szabályokat. Más kérdés hogy nem hogy az iratlanokat de sokszor az írásosokat se tartják be.
-
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Hmm valami hasonló postot vártam, nem ért váratlanul. Csak egy pár dolgot fűznék hozzá. Ha nincs időd mindent átbogarászni akkor ne tegyél olyan kijelentéseket mintha a teljes téma tudásanyaga a hátad mögött lenne. Körülbelül ez olyan mintha azt mondanám hogy baromság a relativitás elmélet. Aztán valaki elmagyarázná kicsit, és akkor azt mondanám hogy nem volt időm utána nézni.
Azt hiszem nem anyáztam, a stílus meg ha nem tetszik az érthető, nem is szoktam ezt követni csak ha kicsit felmegy a vérnyomásom a hülye kérdések miatt.
Hol a demokrácia? Itt! Ugyanis nem muszáj beregisztrálni, azzal hogy elfogadtad az Alapelveket, elfogadtad azt is hogy változások menjenek végbe. Szerinted Parciék választásokat fognak kiírni egy-egy változás előtt hogy megfelel-e mindenkinek? Nevetséges.
Bagoly mondja verébnek. Valószínűleg nem vagy tisztában a szólás-mondás értelmével. Ha én is egy offolós lennék akit vissza fokoztak volna, (úgy mint többek között téged is gondolom, ha tévedek bocsánat) akkor állna a fenti mondat, így viszont kicsit bice-bóca. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
ShadowLord
üzenetére
Parci egy párszor már leírta: miért lenne itt demokrácia? Btw. nézd meg: az élet területén is nagyon kevés helyen van ''demokrácia'' (az a fajta demokrácia amit te értesz alatta. Aminek mondjuk túl sok köze nincs a valós demokráciához). Iskolában nincs. Munkahelyen nincs. Ha bemész egy discoba/étterembe, ott se csinálsz azt amit akarsz, s pl. az étlap összeállításában sem kérdeznek meg téged. Akkor miért pont a PH!-tól várod el a ''demokráciát''.
Arról nem is beszélve, hogy személyes véleményem szerint a demokrácia a világ legnagyobb baromsága, ha nem kis létszámú közösségről van szó. -
Nos kedves amne mivel van aki nem rendelkezik a munkahelyén nettel és egész nap dolgozik nincs ideje átbogarászni mindent.A anyázást meg hagyom neked hisz ez a te szinvonalad tükrözi.Igy belegondolva az indokokba a rangvesztés jogos de hol a demokrácia???Legyen ez a rendszer ,a magadfajtáknak meg nagy arca engem nem érdekel ez a kimondott bagoly mondja verébnek esete!Szerintem ezzel emelték a PH szinvonalát meg nem is de egy háborúban áldozatokat kell hozni.Ennyi tőlem újonc is lehetek az sem érdekel.
-
VladimirR
nagyúr
nem is kell ledolgozni ezt a hatranyt
hatranyt?
miert hatrany neked az, hogy lp most senior lettel?
vjannus: en senkiben nem azert bizok/nembizok, mert ostag, netan ujonc, hanem mert a nevet megjegyeztem valami kapcsan, es az a valami dont, ami miatt emlekszem a nevere, s gondolom ezzel masok is igy vannak
problemaid, otleteid ird a ''javitsuk a prohardvert'' topicba, vagy ird meg Parcinak mail-ben (ha javasolhatom, az email kuldest nem, mert azt mar 2000-en mondtak)
pl a fent emlitett topicbol is sok nev ragad meg, hogy kik azok, akikepito kritikaval tudnak elni -
-
vjannus
aktív tag
ennek a magas ph rang gondolatnak van egy kis buktatója van 1 embernek 3 nick neve mindet felnyomja 2000 hozzászólással és mire az 1. höz ér az már őstag lesz és van 3 őstag embere akibe ugye meglehet bízni, mivel ő már őstag

ez aph, ahelyett hogy nem a rangokkal szarakodnánk hanem alapvető hibákkel amiket tartalmaz a harver piac, de és csek egy.... most azt se tudom mi vagyok. -
F-ECT$
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem azért is volt váltás, mert már a hozzászólók 80%-a minimum senior volt. Szóval még várható szigorítás szvsz.
Viszont a napok számának növelésével csak azt lehet elérni, hogy csak az érhet el magasabb szintet, aki tényleg a kezdetektől fogva itt van, és ezt a hátrányt, akkor semmivel sem lehet ledolgozni... -
VladimirR
nagyúr
szerintem novelni kellene meg, Cathfaern javaslata tetszene (ostag=min 2 ev)
mi ertelmeset szolsz hozza egy nap alatt 20-at (lp ezeken me ertelmes hozzaszolasok)
en majd' 2 eve vagyok regisztralva, es kb egy ev utan lettem fanatikus
vjannus: moderatoroknak az egesz rangrendszerhez semmi koze, ezt parci intezte, de sajnos tul lagyszivu volt
FECS: nem poen
sajnos a ph 20000+ regisztralt tagjabol kb 15000 nem erte el az 10 hozzaszolast sem
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
Nem rossz ötlet de szerintem a napok azok nagyon durvák

Hiszen egy fanatikus taghoz: 100 nap + 402 hozzászólás kell
Az 1nap alatt 4 hozzászólás
Ez röhely. Szerintem tök normális hozzászólásokal min. 20-szor hozzá lehet szólni!
Szóval szerintem a napokon kéne csökkenteni
-
vjannus
aktív tag
tipikus moderatorok: döntünk és szarunk a többiekre ha meg nem tetszik akkor lebunkózzuk, és megoldódott minden szerintük(moderator+házigazda tapasztalat)
-
VladimirR
nagyúr
ha minden igaz, akkor ezzel kezdodott a dolog Bővebben: link - bar akkor meg plusabit neven (mondjuk en a rio-t sem lattam fenykoraban)
-
tomika
aktív tag
A legnagyobb az egészben, hogy már ~1300 napja vagyok regisztrált tag, és mindig csak ~400 hozzászólásom van...

Amúgy meg én sokkal büszkébb vagyok az 1300 napomra, mint a 400 hozzászólásomra. Nem is cserélném fel őket (1300 hsz/400 nap)! -
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
KB. 600 helyen levol írva a miértje és ha a rinyálás és az önsajnálkozás helyett kicsit nyitottabb szemmel járnál, akkor tudnád is az indokot, de hogy ne csak úgy tűnjön mintha osztanálak ezért le is írom bár ezek után úgyis csak egy anyázó kommentet fogsz vissza lökni, de sebaj legalább tudni fogod.
Az új rang rendszer azért került bevezetésre hogy az offoló rangvadász kis pöcsök dolgát megnehezítse, hiába fossa magából a posztokat nem fog előre lépni mert az itt eltöltött idő is számít.
Hogy a képlet amiből számítja a motor a rangokat miért nem publikus, az meg azért van hogy a kis hsz fosó huligánok ne tudják hogy mikor kezdhetnek rá.
Hogy mit értek el ezzel az számomra kétséges. Amióta megjelent ez a dolog ugyanannyi off ha nem több van akárcsak ebben a topicban mert vannak akik nem képesek olvasni. Ugyanakkor nézzük meg ennek a topicnak a végét. Tele van off-al a kapcsoló haszálata nélkül. Olvassa már el mindenki mégegyszer (először) figyelmesen az alapszabályokat. kösz. -
VladimirR
nagyúr
válasz
ShadowLord
üzenetére
a doldok miertje le van irva a tema elso hozzaszolasaban, s ha olvasol is neha, nem csak irni jarsz a forumra, tudhatod, hogy mar tobbszor szo esett a ranglepes idohoz koteserol
egyebkent nem szo nelkul tortent a valasz, en pl hamarabb tudtam rola, mint hogy barki is rangot vesztett volna, pedig nem vagyok moderator: a megoldas egyszeru, Parci volt oly szives es (ha nem is emailben) ertesitette a forum olvasoit a javitsuk a prohardvert c. topicban (Bővebben: link)
oszefoglalva tehat olvass, olvass es olvass, es csak aztan legy felhaborodva, hogy he tenyleg nem talalsz semmi infot
koszonom
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Ezt próbáltam elmagyarázni én is, de mindenki leugatott persze nem újoncok, még csak nem is tagok, hanem az őstagok, hogy mit kell ezzel foglakozni, nemtom miért olyan elképzelhetetlen, hogy valakit csak úgy érdekel!
-
Sianis
addikt
Aztmondod, hogy ecsém vállalom!
-
Köszönöm a kimerítö indoklást moderátor urak ez kb olyan hogy arcon verlek te megkérdezed miért én meg azt mondom mi közöd hozzá
Nem érdekel a rangom de azért érdekel a dolgok miértje!!!
-
harry
veterán
Nah, ismét fanatikus vagyok. 101 nap kellett, de nem váltam azzá automatikusan, csak amint hozzászoltam.
-
Én is visszaestem de azért e-mailban egy indoklást lehetett volna írni erről!Korrektebb lett volna hisz néma gyereknek annyja se érti aszavát
e nem igazán hat meg meg a Hardverpiacon irkáltam csak ott meg nehezen lehet rossz topicot nyitni
de isten ostora lecsapott én meg kivédtem s itt vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen széket vegyek?
- Kézilabda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- remenyben bemasolta, hogy igy elolvassak