Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Hihetetlen, hogy általam értelmesnek tartott emberek (most a ranghajhász off-mestereket hagyjuk...) napok óta azon siránkoznak, hogy ''elvették'' a rangjukat...
Én pl. addikt voltam, kb. 900 hsz. kellett volna még a kedvenchez, erre visszaminősítenek őstaggá, mégsincs semmi bajom. Nem is tartom magam még őstagnak se, max. fanatikusnak vagy seniornak mondanám magam, végülis még nincs egy éve se hogy regeltem...
Olvastam pár indokot, hogy szerintetek mért is fontos, 1-2re válaszolnék:
1. ''Üzleti ügyben jobban bíznak egy magasrangúban.''
Röviden összefoglalva ez egy jó nagy baromság. Én többet üzleteltem eddig 200hsz alattiakkal mint ''régi motoros''-okkal, mégse volt semmi probléma, a stílusukról könnyen észre lehet venni, hogy kiben érdemes megbízni, és kiben nem...
2. ''Ha egy újonc segítséget kér, és több egymásnak ellentmondó válasz érkezik, akkor tudja hogy kinek hihet.''
Előszöris, egy újoncnak illene olvasgatással kezdeni, 1-2 nap alatt könnyen rájöhet, hogy kinek érdemes adni a szavára. (Tapasztalatból beszélek...)
Másodszor pedig gondoljatok csak bele, ti kinek a véleményére adnátok inkább, Text-Boy-éra (bocs Text, te jutottál eszembe mint ex-magasrangú, de ''kevésbé'' hozzáértő) vagy VladimirR-éra(te meg nemtom mért jutottál eszembe...
)?
Röviden (
) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Battlefield 6
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- eGPU tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)?
) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad.