Hirdetés

Aktív témák

• zsiga667

addikt

Hihetetlen, hogy általam értelmesnek tartott emberek (most a ranghajhász off-mestereket hagyjuk...) napok óta azon siránkoznak, hogy ''elvették'' a rangjukat...

Én pl. addikt voltam, kb. 900 hsz. kellett volna még a kedvenchez, erre visszaminősítenek őstaggá, mégsincs semmi bajom. Nem is tartom magam még őstagnak se, max. fanatikusnak vagy seniornak mondanám magam, végülis még nincs egy éve se hogy regeltem...

Olvastam pár indokot, hogy szerintetek mért is fontos, 1-2re válaszolnék:
    1. ''Üzleti ügyben jobban bíznak egy magasrangúban.''
    Röviden összefoglalva ez egy jó nagy baromság. Én többet üzleteltem eddig 200hsz alattiakkal mint ''régi motoros''-okkal, mégse volt semmi probléma, a stílusukról könnyen észre lehet venni, hogy kiben érdemes megbízni, és kiben nem...
    2. ''Ha egy újonc segítséget kér, és több egymásnak ellentmondó válasz érkezik, akkor tudja hogy kinek hihet.''
    Előszöris, egy újoncnak illene olvasgatással kezdeni, 1-2 nap alatt könnyen rájöhet, hogy kinek érdemes adni a szavára. (Tapasztalatból beszélek...)
    Másodszor pedig gondoljatok csak bele, ti kinek a véleményére adnátok inkább, Text-Boy-éra (bocs Text, te jutottál eszembe mint ex-magasrangú, de ''kevésbé'' hozzáértő) vagy VladimirR-éra(te meg nemtom mért jutottál eszembe...;])?

Röviden (:DDD) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad.

Aktív témák

Hirdetés