Aktív témák

• [amne]

senior tag

válasz ShadowLord #645 üzenetére

Jó akkor ezt még elmondom, mert tudtam hogy kérdéses lesz az off téma.

Nem csak neked mondom, mindenkinek akit érint vagy érdekel. Most az új ranglistával felállítottak egy új mércét is. A mérce pedig a normális forumozó. Annak hogy valaki vissza fokozódik, van egy bizonyos jelzés értéke, mégpedig az hogy a Parciék által megállapított mércét túl teljesítette, ami persze nem baj, mindenkivel megesik hogy offol, velem is megesett az itt eltöltött idő alatt, nem tagadom. Érdemes lenne ezen is elgondolkodni, mielőtt vérre menő csatát képzelsz magad elé. Azért mert én vitázok veled (a vita szó legjobb értelmében) semmivel se tartalak kevesebbnek mint más sima fórumozót, moderátort. Az pedig hogy mi süt a soraimból, azt hiszem teljesen lényegtelen a téma szempontjából. A normális vitázáshoz (nem anyázás, minősítgetés, hanem érvek egymásnak támasztása) hozzátartozik az is hogy meghallgasd az érveit, elvonatkoztatva attól hogy ő most éppen az ellenfeled.

Én elmondtam amit akartam, azt javaslom ne itt folytassuk a továbbiakban, szívesen folytatom IRC-en, ICQ-n.

u.i.: nem a moderátorok szerkesztik a cikkeket hanem a Házigazdák.

Aktív témák