Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Jó akkor ezt még elmondom, mert tudtam hogy kérdéses lesz az off téma.
Nem csak neked mondom, mindenkinek akit érint vagy érdekel. Most az új ranglistával felállítottak egy új mércét is. A mérce pedig a normális forumozó. Annak hogy valaki vissza fokozódik, van egy bizonyos jelzés értéke, mégpedig az hogy a Parciék által megállapított mércét túl teljesítette, ami persze nem baj, mindenkivel megesik hogy offol, velem is megesett az itt eltöltött idő alatt, nem tagadom. Érdemes lenne ezen is elgondolkodni, mielőtt vérre menő csatát képzelsz magad elé. Azért mert én vitázok veled (a vita szó legjobb értelmében) semmivel se tartalak kevesebbnek mint más sima fórumozót, moderátort. Az pedig hogy mi süt a soraimból, azt hiszem teljesen lényegtelen a téma szempontjából. A normális vitázáshoz (nem anyázás, minősítgetés, hanem érvek egymásnak támasztása) hozzátartozik az is hogy meghallgasd az érveit, elvonatkoztatva attól hogy ő most éppen az ellenfeled.
Én elmondtam amit akartam, azt javaslom ne itt folytassuk a továbbiakban, szívesen folytatom IRC-en, ICQ-n.
u.i.: nem a moderátorok szerkesztik a cikkeket hanem a Házigazdák.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest