Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Miért maradna itt valaki attól, hogy mi van a neve alá írva? Ennek semmi értelme szerintem. Az alapelgondolás talán inkább az volt, hogy bizonyos tapasztaltsági mérőlehetőség legyen. Magyarul lássa mindenki, hogy a hozzászóló milyen régóta van a szeren. Szerintem ez az egyetlen magyarázata a rangok létezésének.
-
Gambit
őstag
válasz
SuBeR53_
üzenetére
Dehogy. Én a váltás előtt senior tag voltam, aztán visszaléptettek fanatikus taggá. Én meg észre sem vettem. Amikor aztán észrevettem, akkor sem csináltam belőle ügyet. Aztán megint senior tag lettem, és közben hidd el, semmilyen változást nem éreztem. Senki nem állt hozzám máshogy a váltások között. A tapasztalt fórumozók tesznek a rangokra. Én pl. egy másik fórumon moderátor vagyok, itt meg ''csak'' senior tag. A linux fórumon meg tök újonc. De attól még ugyanaz az ember vagyok, érted?
-
Gambit
őstag
válasz
SuBeR53_
üzenetére

Majd megszokod, idővel már nem is gondolsz a ''rangodra'', hidd el!
Rájön az ember idővel, hogy semmi jelentősége sincs. Pl. nézd meg X-COM-ot, vagy |moonman|-t. Számomra ők nagyobb tekintélynek örvendenek, mint egy nagyúr. Biztos lehetne még hasonló fórumtagokat mondani, csak nekem mostanában ők segítettek olyan dolgokban, amik az én tudásomat meghaladták. -
SuBeR53_
tag
Bővebben: linkigen egy kicsit, csak örülök!

-
SuBeR53_
tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
nézd csak meg dj.saabe-t, és még csak újonc
régen én is ranghaszhászó voltam, és ph függő, amikor először bannoltak egy világ esett össze bennem, és most is bármi rosszat csinálok rögtön bannolnak
-
Gambit
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Nem hozták nyilvánosságra, csak tapasztalati értékek vannak. Amúgy légyszives magyarázd már el nekem, hogy miért nem teljesen mindegy, hogy mikor lépsz ''rangot''? Már eleve nincs is értelme szerintem rangnak hívni, mert a ranggal általában járnak jogosultságok és kötelezettségek, ezekkel meg nem jár semmi. Mondhatni tájékoztató jellegű.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Szaisztok! Azt szeretném megtudni, hogy pontosan hány napon bellül lesz az ember lelkes újonc, kvázi-tag, tag, és így tovább. A hsz száma nem érdekel mert azt tudom de mennyi nap kell hozzá ez érdekelne. Előre is köszi!
-
t_ferenc
őstag
hi mindenkinek!
csak most vettem észre ezt a topicot és bocs ezt nem bántásként szántam. jó ideje itt vagyok már, bár nem szóltam mindig mindenhez hozzá... az is csak most tűnt fel, hogy már lelkes újonc
vagyok.
őszintén szólva én nem a rangom miatt vagyok itt, hanem mert úgy hiszem érdemes itt járni. rangtól függetlenül. lehet vki újonc is ha tud segíteni meg jó fej, vagy akár őstag is ha éppenséggel lehurrog a semmi miatt. bocs mindenkitől, nem személyeskedni akartam meg feltünősködni; csak láttam már ilyenre is meg olyanra is példát itt a ph!-n. ennyit a rangokról.
bocs mégegyszer mindenkitől ha bárkit is sértettem ezzel a hozzászólással.
Feri -
ToBeY
nagyúr
Én Mikor kapcsolok erősebb fokozatra?

-
SuBeR53_
tag
nem vagyok fanatikus tag

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
ha minden jól megy akkor holnap függő leszek?(megint
) -
SuBeR53_
tag
még mindig nem bannoltak! holnap fanatikus tag leszek!!

-
őstag: 271 nap kell hozzá ha 4000 felett vannak a hozzászólások

-
May Cream
csendes tag
válasz
SuBeR53_
üzenetére
Ez így konkrétan ... Igaz, hiszen ha meglesznek a hsz-eid akkor bizony az leszel, (ha a napokat is kivárod) de ez elég pesszimista hozzáállás, hogy majd bannolnak (meglehet, de nem biztos).
(nagyon) Pesszimistán állj hozzá így: Összegyűlytöm a hszeket, és a nappokat de jó lesz nekem... DE ÚGY IS BANNOLNI FOGNAK!!!
Optimistán állj hozzá így: Összegyűlytöm a hszeket, és a nappokat, Parcit is lefizetem, és végre fanatikus tag leszek!
-
SuBeR53_
tag
4nap és fanatikum lezsek, amig elérem a senior tag rangot összegűjtök hozzá elegendő hszt! de az is lehet hohy bannolni fognak
-
VladimirR
nagyúr
100-120 - de szvsz tobgbet ne kerdezd meg, mert Bash mar igy is megigerte, hogy a kovetkezo ilyen jellegu kerdes utan nagyon csunyan fog rad nezni
mi a faszert szamit, hogy mi van a neved ala irva?
e-korul forog lassan az egesz ph, mert minden egyes topicban felteszed ezt a kerdest
ha igy folytatod, valamelyik moderator nagyon m,egunja es bannopl teged egy eletre
de ha vissza is tudsz jonni, akkor is csak uj nick-kel es kezdheted elorol az egeszet ujonckent
errol beszelnek a csajozos topicban is: nem korulotted forog a vilag - majd tag leszel, de attol nem valtozik senmm
nem fogunk neked jobban hinni, nem fogunk rad felnezni es meg csak a csajok sem fognak jobban bukni rad
ezeket mind ki kell erdemelni, de egyiket sem azzal, hogy mindenbe beleszol - s mindenbe ugyanazt - inkabb azzal, hogy megprobalsz nyugodtan, higgadtan, megfontoltan gondolkodni, reagalni
koszonom -
m-bazsi
tag
a hsz em már megvan?
-
m-bazsi
tag
Ehh a tag hoz mennyi hsz és nap kell?
-
Qorthral
őstag
És hány hsz-től senior tag ?
-
m-bazsi
tag
Köszönöm rajongóim de most vagyok 50 napnál, és kvázi tag jelzőt használom ...

-
m-bazsi
tag
mikor leszek tag?
-
VladimirR
nagyúr
igazatok van, elneztem
tehat meg egy szazas
bocs
(de nem kell elkapkodni)
[Szerkesztve] -
tocsa
senior tag
Szerintem essen bele a rankingbe nagyobb súllyal a reg dátum. Mikor is reggeltem?

Tegye fel a kezét, aki már régebben itt volt. Igaz fórumon off vagyok az utóbbi időben.
Najó, nem volt komoly, tökre nem érdekel milyen a rank-em, úgyis tudom, hogy ősi tag vagyok
. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Lassan 2 éves lesz a regem...
-
A hozzászólásaim száma (ezzel együtt) 1404. Elvileg őstag lennék, de mért nem?
[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
és én mikor leszek tag?
-
MoP_FX 57
őstag
upsz na mi van? Senkise se ph-zik

-
MoP_FX 57
őstag
azt meg tudja valaki mondani hany nap mulva leszek ismet fanatikus tag?
-
b0unCe
aktív tag
biztos az az 1500hsz az ostaghoz?
Regisztrált
2003-08-04 21:36, azaz 424 napja
vagy ostaghoz mar 450nap kell? Azert idegesit mert ostagrol visszaestem, pedig minden jel arra mutatott, h csak a keves hsz miatt eshettem vissza es nem pedig az idohiany miatt. Vagy ez meg mindig bug lenne? akkor javitsa vki pls. -
TrollBalint
addikt
Én sem a rang miatt PH-zok, csak olyan jól mutat, hogy Őstag

fokukac: Én is egész nap PH-zok, ha időm engedi, ha más nem akkor csak olvasgatom. Pl. a szakmai fórumokból még tanulni is lehet, a fáradt gőz-ben pedig ki lehet kapcsolodni
Ez főleg nyárra volt igaz, mikor alig voltak itt a kóterbe és unatkoztam egyedül... -
én eddig 400-ra tippeltem, de ha, mint itt mondtátok, a kedvenchez kell 450, akkor az addikthoz lehet, hogy kevesebb is elég. pl. 350.
de egyébként ez tök lényegtelen...
nekem pl. kicsit le kéne szoknom a ph-ról, mert nagyon sok időm megy rá, és hmm, most fontosabb dolgokat kéne csinálnom, csak nincs elég akaraterőm...

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
nyugi, az őstagsághoz szvsz úgy 300 nap kell, szóval kicsit még várnod kell.
-
erdoke
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez bizony komoly trauma. Látod, én tudom, mikor leszek megint nagyúr, mégse számolom a napokat.

-
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Miért lenne az? Arra ugy sem lehet gyúrni.

-
Shodan
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pont erről beszélek én is, hiába vagyok ph-s és nézem sokat a fórumot, ettől még nem lesz nagyobb a rank.
-
harry
veterán
1 - 51 újonc
52 - 101 lelkes újonc
102 - 201 kvázi-tag
202 - 401 tag
402 - 801 fanatikus tag
802 - 1501 senior tag
1502 - 3501 őstag
3502 - 6001 PH! addikt
6002 - 10001 PH! kedvence
10002 - PH! nagyúr
Ez most az aktuális ranglista, +ehhez jönn az időkorlát, ami ugyebár nem publikus. -
Shodan
őstag
Ez a rangos dolog mekkora baromság, én már lassan 2 éve regisztráltam és még mindig csak tag vagyok, pedig olvasom rendszeresen a fórumot, mindez csak azért mert naponta nem írok vagy 20 hozzászólást.Nem is nagyon értem hogy lehet vkinek több ezer hozzászólása.Én kb10-15 év alatt írnék annyit és még akkor sem lennék őstag vagy godlike vagy mi.Szóval ezt így hülyeségnek tartom.
[Szerkesztve] -
n_gy_k
aktív tag
Különböző rangok után jönnek az új arcképek?
Lásd MODERÁTOROK! -
n_gy_k
aktív tag
Hol lehet megnézni, hogy mennyi a hozzászólásaid száma?
''bökkj rá, hogy procika''
Hol van az a procika?
Kössz!
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájön az ember idővel, hogy semmi jelentősége sincs. Pl. nézd meg X-COM-ot, vagy |moonman|-t. Számomra ők nagyobb tekintélynek örvendenek, mint egy nagyúr. Biztos lehetne még hasonló fórumtagokat mondani, csak nekem mostanában ők segítettek olyan dolgokban, amik az én tudásomat meghaladták.

(ez nem csak neked szólt)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)