Hirdetés

Aktív témák

• [amne]
    senior tag

Nos kedves amne mivel van aki nem rendelkezik a munkahelyén nettel és egész nap dolgozik nincs ideje átbogarászni mindent.A anyázást meg hagyom neked hisz ez a te szinvonalad tükrözi.Igy belegondolva az indokokba a rangvesztés jogos de hol a demokrácia???Legyen ez a rendszer ,a magadfajtáknak meg nagy arca engem nem érdekel ez a kimondott bagoly mondja verébnek esete!Szerintem ezzel emelték a PH szinvonalát meg nem is de egy háborúban áldozatokat kell hozni.Ennyi tőlem újonc is lehetek az sem érdekel.

Hmm valami hasonló postot vártam, nem ért váratlanul. Csak egy pár dolgot fűznék hozzá. Ha nincs időd mindent átbogarászni akkor ne tegyél olyan kijelentéseket mintha a teljes téma tudásanyaga a hátad mögött lenne. Körülbelül ez olyan mintha azt mondanám hogy baromság a relativitás elmélet. Aztán valaki elmagyarázná kicsit, és akkor azt mondanám hogy nem volt időm utána nézni.

Azt hiszem nem anyáztam, a stílus meg ha nem tetszik az érthető, nem is szoktam ezt követni csak ha kicsit felmegy a vérnyomásom a hülye kérdések miatt.

Hol a demokrácia? Itt! Ugyanis nem muszáj beregisztrálni, azzal hogy elfogadtad az Alapelveket, elfogadtad azt is hogy változások menjenek végbe. Szerinted Parciék választásokat fognak kiírni egy-egy változás előtt hogy megfelel-e mindenkinek? Nevetséges.

Bagoly mondja verébnek. Valószínűleg nem vagy tisztában a szólás-mondás értelmével. Ha én is egy offolós lennék akit vissza fokoztak volna, (úgy mint többek között téged is gondolom, ha tévedek bocsánat) akkor állna a fenti mondat, így viszont kicsit bice-bóca.

Aktív témák