Hirdetés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

válasz ShadowLord #641 üzenetére

Hmm valami hasonló postot vártam, nem ért váratlanul. Csak egy pár dolgot fűznék hozzá. Ha nincs időd mindent átbogarászni akkor ne tegyél olyan kijelentéseket mintha a teljes téma tudásanyaga a hátad mögött lenne. Körülbelül ez olyan mintha azt mondanám hogy baromság a relativitás elmélet. Aztán valaki elmagyarázná kicsit, és akkor azt mondanám hogy nem volt időm utána nézni.

Azt hiszem nem anyáztam, a stílus meg ha nem tetszik az érthető, nem is szoktam ezt követni csak ha kicsit felmegy a vérnyomásom a hülye kérdések miatt.

Hol a demokrácia? Itt! Ugyanis nem muszáj beregisztrálni, azzal hogy elfogadtad az Alapelveket, elfogadtad azt is hogy változások menjenek végbe. Szerinted Parciék választásokat fognak kiírni egy-egy változás előtt hogy megfelel-e mindenkinek? Nevetséges.

Bagoly mondja verébnek. Valószínűleg nem vagy tisztában a szólás-mondás értelmével. Ha én is egy offolós lennék akit vissza fokoztak volna, (úgy mint többek között téged is gondolom, ha tévedek bocsánat) akkor állna a fenti mondat, így viszont kicsit bice-bóca.

Aktív témák

Hirdetés