na akkor vegyuk szepen sorba: 
#641 Shadowlord: ebbe nem szivesen folyok bele, mert mar lebeszeltetek amne-vel, de mikor meg modemeztem, csak ejjelente jartam fel netre 1-2 orara, s akkor is vissza tudtam olvasni: elmentettem, masnap elolvastam, s ha tenyleg fontos volt, nem szamitott, hogy 1 nap kesessel pofaztam bele
#646 FECS: az, hogy mi van a neved alatt, vajmi keveset arul l arrol, hogy mennyit tettel a ph-ert
vannak itt ojan <tag userek, akiknek igenis nagy-nagy tiszteletben tarom a szavat, mivel mar a regisztralas utani elso hozzaszolasaival sokat tett le az asztalra, es van itt olyan (ex) ostag/addikt/kedvenc, akiket sz**ba sem veszek
#650 anaqer: rang, hozzaszolasszam mehet, viszont az arc az nekem sokat szamit
mint ahogy amne is leirta, sokszor en sem nezem a nevet, pusztan az arcbol es a stilusbol tudom ki az (sokszor meg az olvasas megkezdese elott tudni lehet az adott temabol/szituaciobol), mivel ugy 1-200 fo lehet az, aki allando, s enny emberhez tartozo arcot gond nelkul megjegyzek
#654 FECS: nagyjabol igaz, bar csak becsles
statisztika nincs, viszont mikor be jott az uj rendszer, kb 3-400 juzer adatlapjat neztem vegig (elindultam, oszt neztem egyesevel, 5-6 helyen a sorszamozasban), s tobbseguk (mint mondtam ~80%) megallt 10 hozzaszolas elott, sot nem egy olyat is lattam, hogy 1, mitobb 0 hozzaszolasa volt (utobbibol is legalabb 10-15 db-ot)
#660 Kinti: nezd ma' egy ujjonc mit szol bele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent teljesen igazad van, en pl asszem egy ev alatt lettem tag, de Te meg ennel is szukszavubb vagy
#662 faster: szintugy, ettol nekem csak a godlike! tetszik(ett) jobban, bar a fanatikus is jol hangzik
#663 Zsiga: talan tagadhatatlan zsenialitasom miatt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#665 anaqer: tobbet sajnos nem enged, igy nem fert be melle amne teljes mondata, pedig az is jo
bizonyos hossz utan nem lehet irni az adott mezobe, es limitalva is van 300 karakterre, szoval meg egy kicsit le kellett csipni belole
#667 iguana: az en hozzaszolasom Kalandor direk ki copy&paste-elte a #1-be, megsem kepesek elolvasni, pedig meg felkover is - mit varhatunk igy egy alairastol
masik: en is az arcok, szinek, rangok miatt kezdtem nezegetni az oldalt, aztan valahogy itt ragadtam, de onnantol mar nem nagyon szamitott a dolog
#668 SuBeR53_: nekem ez jovvan tetszik:

VladimirR
(Godlike!)
(na ilyen egy mintahozzaszolas
)