Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
SuBeR53_
tag
ne tudjátok ki esett vissza a legtöbbet?
-
simonzé
addikt
Nekem ez a 2500-adik... Eddig őstag voltam.
-
SuBeR53_
tag

-
Tomcat13
senior tag
nem tudom miért vannak az őstagok, meg senior tagok olyan magas lovon mindenki volt ujonc, szerintem akinek nem tetcik atéma az ne írjon be, nem tudom minek kell leugatni mindenkit akit érdekel a rangok kiosztásának módja!
-
b0unCe
aktív tag
Orulok ennek a rendszernek. Na most kiderul visszaesek-e.
Par napja lettem ostag.
mod.: Vissza hat
Remelem ''csak'' 400nap kell, az meg ugyis mindjart megvan.
mod2: erdekes hogy lala6 majd 200nappal kesobb reggelt mint en es megis ostag.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
szasza_xp
senior tag
Én az egészben azt nem értem, hogy miértt ezzel foglakoznak, miért nem azzal. hogy kapjak levelet, ha van új hozzászolás!
Vagy azzal, hogy be lehessen állítani, hogy hány hozzászolásonként küldjön e-mailt -
Monya78
veterán
Köszönöm a majdnem megértő válaszokat...
Visszaolvastam...bár nem 10 percet kellet hanem 24 órát és 36 percet de sikerült megtalálnom a választ... -
Monya78
veterán
Csak nálam van az hogy 2 ranggal lejjebb estem???
Eddig Őstag voltam, most fanatikus tag lettem....
-
Vki
tag
Hogy lesz valakiből moderátor??

-
Tomcat13
senior tag
Nem igazán érdekel mi van a nevem alatt, persze ez nem igaz, mert, ha az lenne, hogy...most nem írok obszcén példát, de ez csak vicc, itt a lényeg ha csinálunk valamit akkor az legyen tiszta és átlátható, de ígérem ezentúl nem szólók hozzá, csak ha muszáj.
-
Tomcat13
senior tag
Na kerestem, olvastam és most már rálátok a dolgokra, azt viszont továbbra sem írta le senki, hogy a rangokhoz mennyi hsz, és hány nap szükséges, és mivel működik ez a rangosdi, és mivel nem csak a hoszsázólásokon műlik nem tom miért nem lehet nyilvános ez az egész!

-
t-shirt
veterán
az lenne a legjobb megoldás ha nem lenne rang, értelmét veszítené a sok rangot növelő felesleges hozászólás
persze a NAGYBETŰSÖK maradhatnak
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Nirvana, nem Nirwana...
-
Predator666
aktív tag
Na jóvanna na...nevetni

Hehe... -
parandroid
félisten
válasz
Predator666
üzenetére
komolyan mondom, ez siralmas...
2 (azaz kettő!) hsz-sal lejjebb kérdezték meg ugyanazt, 1 (azaz egy!) hsz-sal lejjebb ott a kitérő válasz, de azért megkérdezi még egyszer...

-
erdoke
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Az idő nem publikus, de ezt is 5x írták le az előző 50 hozzászólásban. Lszi használd a keresőt, ha már olvasni nem vagy hajlandó.

-
Tomcat13
senior tag
Akkor, most jelenleg, hogy is van hány hozzászólástól lesz valaki tag, és így tovább?
Nem a rangra hajtok, csak érdekel! -
erdoke
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Keresni, keresni, keresni. Olvasni, olvasni, olvasni.
Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
Én örülök, hogy így meg lett változtatva.
Majd egy év alatt sikerült összenyögnöm köbö 1400 hsz-t.
Persze, ez mind semmi.
Az értelmes hsz-ek számítanának bele, úgy lenne a fair.
Addig is: szvsz így most jó!
-
Predator666
aktív tag
Hogyan is lehet az, hogy voltam kvázi-tag majd tag majd megint kvázi-tag 349 hsz-nél

És még mindig az vok

[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Moderátor, moderátor, moderátor. A törölt hozzászólás pedig duplán kerüljön levonásra.

Mezei fórumozóként semmi kedvem nem lenne ítészt játszani. Egyébként pedig folyamatos időm nem lenne.
Szerk: Az ''off topic'' pötty alapján is lehetne számítani egyébként, ha ennek elmulasztása drasztikus büntetéssel járna.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Én még kivenném a Hardver piacon és a Fáradt gőzben elkövetett hozzászólásokat, illetve a teljesen OFF hozzászólásokat is a számításból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lala6
addikt
Még az a szvazást kéne megcsinálni amiről a hw piacon levő totyikban volt szó...
-
eddie303
őstag
Lássuk, mi maradtam én az atomkatasztrófa után? (Valyon cifet-cafat, mint ahogy a Csipet-csapat?)
Szerk. : Yeah, maradtam õstag...
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Teszt hozzáböfögés. Elvileg őstag voltam, őstag maradtam.
Szerk: és lőn. Ha nem olvasom el ezt a topic-ot, fel se tűnik hogy van vmi új rendszer.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
iguana: ez megy alairasba, kar, hogy Den mondata melle nem fer be, igy most kicsit azt kitorlom
Cathfaern: sebaj, abbol lehet a legtobbet tanulni - mg akkor is: kiegeszitik egymas hibait
thom: aki a rangod miatt tudja, mit ertel el ,az ugy sem szamit, aki meg miattad tudja, azt nem erdekli a rangod (nekem sokaig fel sem tunt a harcmuvesz megjeloles - egeszen a mult hetig
) -
DonLeo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Most már úgyis tudják a legtöbben, hogy te vagy az a ''harcművész''.
A nem egyszerű karakterekből álló nevedből könnyű megjegyezni 
Írd be aláírásnak: ''harcművészet rulez''
vagy vmi hasonlót. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''a forum ezzel ellentetben lassabban, de biztosabban szolgaltat informaciot, ahol jo esetben egy kerdesre tobb - egymast rendre kiegeszito - valasz erkezik''
Lehet hogy az én megfigyeléseim rosszak, de én inkább ezt írtam volna:
''egy kerdesre tobb - egymasnak rendre ellentmondó - valasz erkezik''
És az IRC az tényleg nem hivatalos. -
iguana
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
az 1-es pontra, amit nekem írtál:
az a baj, h nem szeretnének, hanem követelnek...mostanában mindenki csak akar vmit...mert úgy gondolja, h jár. mintha a tulajdona lenne...aztán meg kezdődik a duzzogás, a hiszti a szép szóból nem értés.
én nagyon szívesen felajánlom pontjaim(?) egy részét, akár hetenkénti sorsolásban, az adott hét ''legmegbántottab, leggyerekesebb, legszomorúbb szemű puffogójának.''
nőjük már ki ezt a komplexust. -
Haok
tag
yoovan bocs....nem fejtem ki , hogy miért vagyok paranoisás ilyen szempontból , de ezexerint a vádjaim alaptalanok
vagy nem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez kesz
neked mi a halal f*sza bajod van? nem irtam le korrektul, hogy mit kellene tenned? beled kotottem valahol? akkor?
megmondta Bash (bar lehet, hogy O csak poennak szanta), hogy reszegen ne forumozz
de ilyen hulyen se
#521: hat ha ott is ilyen stilusban adod elo, akkor val'szeg kapsz egy akkora ban-t, hogy leesel a szekrol
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Tisztel Haok:
ahhzzzzon csak mindenki kedvere nyugodtan, ugyanis a forum nem egyedeul a te keyelmed, es kivancsisagod szolgalja, hanem sokunket (szam szerint tobb, mint 20000 regisztralt tag van, s ki tudja, hany nev nelkuli olvaso), s mint amolyan tudastar, nem arrol kell szolnia, hogy huszan megkerdezik: ''de most mi van'', mert akkor a tudastar inkabb egy atlathatatlan keresztrejtvenyre fog hasonlitani, s ugye ezt Te sem akarod
ha turelmetlen vagy es neked azonnali valaszok kellenek (foleg oly jelentektelen dologrol, mint a rang), akkor javaslom a kulonfele csetetket, azok kozt is a Prohardver! sajat, hivatalos csetjet, a irc://#prohardver@ircnet.org cimen, ahol kerdeseidre azonnali, bar esetenkent ketsegbevonhato valaszt kapsz
a forum ezzel ellentetben lassabban, de biztosabban szolgaltat informaciot, ahol jo esetben egy kerdesre tobb - egymast rendre kiegeszito - valasz erkezik, igy bovitve az informaciok halmazat, s nem pedig forditva, ugyanarra (az ennyi valasz utan mar trivialis) dologra valo kerdes kell, hogy megtoltse a forumot
egyszoval tehat igeneis olvasd vegig azt az 500 addont, mert biztos hogy benne van a valasz
Udvozlettel, forumtarsad: VladimirR
iguana:
1. nem a rang miatt jonnek, viszont egyesek ha mar ittragadnak, szeretnenek minel nagyobb rangot
2. a topic azert van 7/24 hot modban, mert tul sokan kapcsoltak be a write only lock billentyut, mint azt a mellekelt abra is mutatja
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
el nem tudtam képzelni, h miért van folyamatosan ''hot'' módban ez a topic. bekukkantottam. elnézést mindenkitől, de egyesek túl nagy jelentőséget adnak ennek a minősítési szabályoknak. ergo túl sok a hiszti...nem hinném, hogy vki azért jön a PH!-ra, hogy minél nagyobb rankra tegyen szert...ha meg mégis így van, akkor már rég elfelejtette, miért is jó idelátogatni...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Sírtál már Parcinak a Harcművész rangért?
-
Haok
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nah most meg én ááhh zok

Azt tom, el is olvastam, és meg is köszöntem.
csak mondom, hogy ne áhhzzzz
, azért mert nemtom, mert nemfogom mind az 500 addont elolvasni. -
Haok
tag
Hát akkor ne áhhzzzon , mert nemfogom mind az 500 addont elolvasni.
Vagyis áhhhzon, ha yool esik. -
Haok
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
MOst azért ááhhh zol , mert nekem ezt tudni kéne vagy mi???
Vagy azért , mert neked lejjeb ment a rangod????
Azért köszi. -
Haok
tag
Az mér one, hogy már voltam TAg, és most kvázi-tag vagyok?
Aktív témák
Hirdetés
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remelem ''csak'' 400nap kell, az meg ugyis mindjart megvan.