Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Avatar szerintem mindenképp kell, nem azért mondom mert nekem is egyéni van (télleg nem
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 22 db 256GB M.2 NVMe SSD Samsung / Western Digital / SK hynix
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Qnap TS-251+
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.