Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Avatar szerintem mindenképp kell, nem azért mondom mert nekem is egyéni van (télleg nem
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- MIUI / HyperOS topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Óra topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.