Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kinti
csendes tag
Hali!Hu hat en is meg ujonc vagyok,de sztem rengeteg pluszt kaptam a PH!-tol.Bar regebben nem is sokat tudtam netkozelben lenni,megis eleg sokszor beneztem ide tesom miatt is foleg.Mara teljesen megkedveltem.Bár hsz-t nem sokat hozok ki magambol,de szorgosan olvasgatok.
Az viszont persze lejott,h.itt is vannak olyan emberek akik csak a rangok miatt szolnak annyit.Ez viszont néha(legalabbis en ugy latom) nemcsak az ujoncok köreben ''divatos''.Sztem a tobbseg tudja,h.kikre gondolok.Ezenkivul nehany embernek jot tett a lefokozas!!!Erdekes ez az uj rendszer,de sztem ez is haladas.Ugyh.csak igy tovabb
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az viszont persze lejott,h.itt is vannak olyan emberek akik csak a rangok miatt szolnak annyit.Ez viszont néha(legalabbis en ugy latom) nemcsak az ujoncok köreben ''divatos''.Sztem a tobbseg tudja,h.kikre gondolok.Ezenkivul nehany embernek jot tett a lefokozas!!!Erdekes ez az uj rendszer,de sztem ez is haladas.Ugyh.csak igy tovabb