Hirdetés
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Wyll: Mi is ennek a számnak a címe?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
Aktív témák
-
klepto
addikt
Annyira nem érdekel, hogy most órákat áldozzak a kiderítésére

Egyébként tényleg régóta ''rontom'' itt a levegőt; az a 602 nap azért nem semmi
Hogy röpül veletek az idő, és közben mennyi kalandot éltünk átt együtt
Pl. egy éjszakás csevegés, percenkénti hozzászólással; láthattatok a tv-ben, és tanui lehettetek minden hardvernyűgömnek és cserémnek. Ezért írtam, hogy a PH! egy nagy család
Közben pedig hány emberke regisztrált, és tünt el, de a mag, az a pár tucat ember nem válltozik, és el nem tűnik szinte soha... 
-
Yutani
nagyúr
Köszöntsétek az 1000 napos reggel rendelkező, PH!-addikt...
... Yutanit!

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
Draki
aktív tag
Na ja meg a #480-as sem volt benne a 30-ban igaz.

Találj jobb kifogást, de az igazi lenne ha inkább olvasnál.
Nem ugat le senki. Szvsz eddig semmi sértőt nem írtak rád nézve, csak megjegyezték a fórumtársak hogy te vagy kb. a 20. ember aki ugyenezt kérdezi. Ez nem leugatás, hanem TÉNY. -
Bash
őstag
#484 és #476 között olyan sok hsz. lenne? Szvsz 30-as bontásban is ott kell lennie mind a kettőnek, sőt még 15-ösben is ott lennének.
Egyébként VladimirR nem rád haragszik, csak az elmúlt egy napban kb. tizenhuszonsokszor le lett írva, és legalább ennyien még ezek után is megkérdezték.
-
tomcsi23
veterán
Ha valaki arra nem képes, hogy egy picit visszaolvasson, és ne csak a saját maga aktuális kérdésével foglalkozzon a topicban, ajánlom az alapelvek, netikett -legalább egyszeri- elolvasását.
szerk> és bevezetni egy újonc alatti rangot is
[Szerkesztve] -
ptiboy
senior tag
a minap még őstag voltam, ma már csak senior

-
kamikaze boci
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nézd, ha három szemétbe való hozzászólással kevesebb születik csak azért, mert az illető nem tudja, hogy időben már elérte a határt, akkor már megéri nem elárulni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
olvass már vissza két hozzászólást

-
burgatshow
veterán
Valaki nem akarja leírni, hogy melyik ranghoz mennyi eltelt idő kell?

-
kamikaze boci
őstag
Jó ez az új szabály, már csak a hardverpiaci hozzászólásszám generálást kellene megszüntetni...
-
ToBeY
nagyúr
Akkor most hogy alakúlnak a rangok lehet ezt tudni? Tehát pl 250 nap + 1500 hozzászólás =senior tag ilyesmi?!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
==============================================================
na, mivel vagy write only uzemmodban vannak a nepek, vagy csak nem ertik a dolgot:
2004. augusztus 21-en delutan megvaltozott a Prohardver! foruman a felhasznalok rangjanak meghatarozasa
az uj rendszer szerint nem csak a hozzaszolasok szama, hanem a regisztracio ota eltelt ido is befolyasolja a rangokat
tehat egy rang eleresehez szukseges bizonyos szamu hozzaszolas es bizonyos mennyisegu eltelt ido a regisztracio ota
ennek valoszinuleg az a legfobb oka, hogy sokan csak azert szoltak hozza egyes temakhoz teljesen ertelmetlen dolgokat, hogy igy minel hamarabb nagy rangokra tegyenek szert (tisztelet a kivetelnek), mert igy nem lesz ertelme a tartalom nelkuli ranghalyhasz hozzaszolasoknak (Dj_Mixer, Text-Boy, ...)
pelda: ahhoz, hogy valaki fanatikus tag lehessen legalabb 402 hozzaszolas, es 100 - a forumon regisztraltkent - eltoltott nap kell
1.eset, amiert meg nem vagy fanatikus tag: bar mar regen regisztraltal es ez alapjan megvan a 100+ eltelt nap, de meg nem szoltal hozza a forum temaihoz a fanatikus tagsaghoz szukseges 402 alkalommal - persze ez nem jelenti azt, hogy most akkor bele kell huznod
2.eset, amiert meg nem vagy fanatikus tag: bar mar kello szamu (402+)hozzaszolassal rendelkezel, de meg kevesebb, mint 100 napja regisztraltal - varj turelemmel, az ido mulasaval megkapod a rangod
lefokozas: az uj rendszer velejaroja, hogy egyeseket ''lefokozott'' a rendszer, mivel a valtoztatas utani elso hozzaszolas alkalmaval a rangok ujraszamolodtak, ha pl valaki mar ostag volt 3000 hozzaszolassal, de ezt a mennyiseget 4 honap alatt hozta ossze, akkor visszalepett fanatikus tagga es az is marad, amig el nem eri a megfelelo hatart a regisztracio ota eltelt napok szamaban, s lesz ezaltal eloszor senior-, majd ismet ostag
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Olvasgattam vissza rendesen, de még mindíg nem teljesen tiszta, hogy most csak az reg idő számít már, vagy hozzászólások száma is számít még a reg idővel egyetemben

-
[amne]
senior tag
Ez egy teszt hsz csak hogy tudjam vissza rangolódok-e vagy sem.
MOD: hát, nem.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Én nem változtam, de reméllem ezzel korlátozodni fognak a ''rangért küzdök'' hozzászolásai.
Ezt a döntést csak megköszönni tudom.
De mail még mindig nincs... -
khalox
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ja, lehet be kell pakolnia külön miattad egy
if user=''t|-|om!'' { ... } sort...

-
Petie
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
mer most ugy van hogy olyan rangok a regelés óta eltelt idővel változnak...rem értehtő

-
khalox
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert egyedi volt és amikor bejelentkeztél, rádmászott az új rendszer... sírjál és akkor visszacsinálják...
-
burgatshow
veterán
Miért szűnt meg a harcművész rangom??

Nem akarok tolakodó meg türelmetlen meg bunkó lenni, de olyan szép volt! Parci?
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
fáj fáj de megszoktam hogy elég lol

mondjuk nem érdekel a rangh
-
Draki
aktív tag
Hmmm... Ez érdekes. Találtam egy őstagot (most nem írom le a nickjét, mert nem az a lényeg
) aki 167 napja regelt (én több mint 400 napja
) és kevesebb hozzászólása van, mint nekem. Akkor én miért vagyok ''csak'' Senior tag 
Mostmár tényleg kíváncsi vagyok...
-
lesaux
veterán
én sem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
én nem léptem vissza...
-
Draki
aktív tag
Csak érdeklődés szintjén kérdezem, mert végül is nem izgat annyira dolog, hogy az időkorlát bevezetése mellett a bizonyos rangokhoz szükséges hsz.-ek száma is megemeltetett? Csak azért, mert én már több mint 1 éve regeltem tehát ez nem lenne akadály számomra az őstag ranghoz. Viszont csak pár napja értem el az 1502db hozzászólást (jó volt pár napig őstagnak lenni...
). Ebből arra következtettem, hogy a szükséges hsz.-ek számát is megemelték az illetékesek. Erről ki mit tud? 
-
Nu, végre egy bölcs gondolat. Ha már 2 éve itt olvasgatok, és még csak az vagyok ami, legalább mások sem előznek meg

Egyébként ezt a rangos dolgot jól eltalálta aki kitalálta, nem mintha olyan sok értelme lenne, de jól elszórakoznak vele a népek... -
Trak
addikt
Szerintem 2003 november/december egy választóvonal.
Nekem novemberi regem van, és őstag vagyok kevesebb hsz.-el.
Neked decemberi... szerintem max 1 hónap és újra őstag leszel
Vagy az is lehet, hogy 250 nap kell. Akkor már holnap az leszel
Amúgy érdekes, hogy sok addikt/őstag aki eddig hangoztatta az újocoknak, hogy ne vegyék figyelembe a rangokat, az most bosszankodik a saját ''visszaesésén''
-
Wildmage
senior tag
Nem mintha élethalálkérdés lenne, de kérdezném, hogy én miért vagyok visszaminősítve fanatikus taggá, amikor pl Gambit sporttárs később regisztrált, mint én és még kevesebb hsz-e is van?Bővebben: link
Esetleg függ a dolog attól is, hogy milyen topicokba irkál az ember
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
elég lol hogy most visszaesett az ''XP'''-m
-
én bevallom őszintén egy picit bosszant, ...de csak azért mert 3 napig lehettem PH! Addikt..
Mások legalább hosszabb ideig voltak
megnéztem már csak fél évet kell várnom , hogy újra az legyek

le lehet hyugodtan ugatni, csak nehogy kitaláljátok hogy uppoltam, meg azért szóltam hozzá a témákhoz hogy menjen a rang felfele
-
tkesy
őstag
És vele mi lehet

Gorneck23 adatlapja:Bővebben: link
Tudomásom szerint ez már nem senior, nem? -
F-ECT$
titán
Hogy is van ez az új rendszer? Milyen rangok vannak? Hány nap & hozzászólás kell az egyes szintekhez?
-
van még valami..tök véletlenül vettem észre..
Gab
nyolcezer akárhány hozzászólása van.. és Ph-kedvence lett..
igen de van egy bibi.. 99% hogy neki nem lehet több mint 8000 hozzászólása, ugyanis emlékszem amikor pár hónapja PH -addikt lett, az meg ugye 3501 hozzászólás volt..
javítsatok ki ha tévedek...
-
crab
senior tag
Bővebben: link
ez shtml adatlapja és valami nem ok, de asszem ezt mindenki láthatja.
mod: na szóval: újonc, pedig ~600napos és több mint ezer hozzászólása van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl. egy éjszakás csevegés, percenkénti hozzászólással; láthattatok a tv-ben, és tanui lehettetek minden hardvernyűgömnek és cserémnek. Ezért írtam, hogy a PH! egy nagy család
Közben pedig hány emberke regisztrált, és tünt el, de a mag, az a pár tucat ember nem válltozik, és el nem tűnik szinte soha... 

Aham...

Köszönöm az infót!