Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz aleister #53597 üzenetére
Szintén,
Ellenben van a lakáskiadós 1 napos móka is ami szintén ugyanígy kettős érzéseket kelt, mert többek között emiatt Bp-en 40% al megemelkedtek az albérlet árak- és több ismerősöm keresett mostanában albérletet és horror árak vannak...tényleg elszörnyedtem amikor belinkelték mennyiért lehet bérelni egy 40-50nm-es fost itt pesten.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Studi
veterán
válasz aleister #53597 üzenetére
Nézd úgy, mintha esküvőfotóst lehetne rendelni az Uberen keresztül.
Szerk: amúgy persze jogos az ambivalencia. Egy normális világban nincs helye az Ubernek. A mi kis országunkban viszont amennyi negatív tapasztalat összegyűlt az emberekben a taxisokról, nem csoda, hogy versenyképes tud lenni bármi hasonló szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #53592 üzenetére
Jaaa most szerintem parkolhatsz az andrássy-n is
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak, Erzsébet tér (5. ker.) környékén hol van legnagyobb esély parkolásra a parkolóházon kívül?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz Chance #53587 üzenetére
Várható volt. Kár volt egyáltalán ilyen alapanyaggal belekezdeni. Megmaradhatott volna egy jobb sorsra érdemes, kellemes valaminek a Heroes az emlékeimben. Most ez a Rebron fog majd az eszembe jutni folyton.
Necro:
Nézzél Expanse-t! Az fasza.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz Chance #53587 üzenetére
Faja... bezzeg Shannara Crixussal kell...
Akkor szerintem el is kezdem lassan az Ash-t.
Helix, Strain, Dominion... nem lesz valamikor folytatva?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chance
tag
válasz Real_Necro #53586 üzenetére
FYI, csak hogy ne éld bele nagyon magad a Heroesba:
https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #53585 üzenetére
Nekünk egyelőre tetszik, bár csak az 5. rész jön ma este. Persze a régi jobb volt, de örülök, hogy folytatták. Ha A Z Nationt meg tudtuk nézni, ez simán bele fér.
Jut eszembe Z Nation. Lesz még folytatása? A végére egész vicces lett...
Ash vs. Evil Dead-en agyalok még.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #53582 üzenetére
Szerintem elég gyenge a Reborn. A rég fanoknak arra jó, hogy nosztalgiázzanak, de ha ez jött volna ki anno Heroes néven, akkor az első évad végén megkapta volna a kaszát.
Ez a Shannra krónikái, vagy mi, sem nyűgözött le.
A látvány az nagyon ott van. A-kategóriás film szintű, ami rengeteg pénzt feltételez. Ellenben a szereplőktől hülyét kapok, és az alakításuktól hülyét kapok. Úgynevezett joung adult téma. Divat ez most az usában. 20-28 éves, vagy annak kinéző színészeket tolnak mindenbe. Ez ment a Vampire Diariesbe, Divergent-Insurgent trilógiában, Útvesztő trilógiában, Éhezők viadala trilógiában, stb.
Az alapsztori feelinges ugyan, de a történetvezetés felvonultatja az összes klisét, amibe bele lehet futni ebben a témában.
De a képi világ és a csajok miatt ettől függetlenül még nézem.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Azért az új Star Trek filmre kíváncsi leszek. Remélem, hogy nem Gene Roddenberry rendezi, nem sz@rják el nagyon.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #53582 üzenetére
Persze mert mutálódott vulkánivá és az enterspájzon repked
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Sorozatajánló:
Heroes Reborn
Aki látta Heroes sorozatot, annak ajánlom. Én nagyon örülök neki, hogy folytatták és feltűnnek a régi szereplők is. Igaz kicsit olyan "ikszmenes", hiányzik belőle nekem Sylar...
-
*Ropi*
félisten
Filmajánló (előre jelzem: morálisan mély témák, nem könnyű kikapcsolódás): "Inhale" és "You're not you" (bár ez utóbbinak is lehetne legalább az alcíme "Inhale": furcsa, hogy pont egymás után néztük meg ezt a kettőt). Azt hiszem Hillary Swank-nek érik egy újabb Oscar.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #53567 üzenetére
"SZÁLLODÁNK 2016 MÁRCIUS 18-IG ZÁRVA TART!"
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
Miskolctapolca nem játszik?
Abigél Vendégházat tudom ajánlani. Van egy kis wellness szigetük, ami elég olcsó, mondjuk már jó pár éve voltunk ott utoljára, de párszor megszálltuk ott meg a mellette lévő épületben. Barlangfürdőt meg én nagyon bírom.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #53561 üzenetére
...mert a fedélzeti kamera látja, hogy indexeltél?
Pároknak inkább Janushotel Vénusz szuperior.
Ja és kibérelheted privátba a jacuzzit, ahol senki más nem zavar. Persze kaució van, 25e pénz, meg anno 5e körül volt személyenként az óradíj...[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Attól még a közös helyiségekben percenként botlasz a kis gézengúzokba btw ez a kámaszútra pecós ágy ránézésre pont az a típus, amit ha tényleg használva volt, akkor nyikorog mint a fene
Freddy: Most olvasom, hogy sorozatos csalásnál is szopó van, adott esetben. Szóval senki ne utaljon még ha a személyit küldik neki scannelve akkor se ismeretlennek! (nem, én nem futottam bele, csak olvastam mással mi történt )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
Gyulán nem csak Star Wars, és Bogyó és Babóca szoba van, hanem Káma Szútra is!
-
Balinov
titán
eddig nem sok ertelmet lattam egynek ide, de ezek utan lehet kell valami egyszerubbet nezni
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #53560 üzenetére
Ezért jó a fedélzeti kamera, rögtön visszanézhető, hogy anyukám te voltál a hüpi
Studi: nekünk meg olyan kellene, ami hasonló paraméter, de felnőttbarát
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #53557 üzenetére
halistennek nem tul gaz, kifordult elem tegnap este egy renaultos no,mikozbe mentem egyenesen, epp vittuk Patrikkal Verat ejjelesbe, lattam,hogy megindul, megall, en lassitottam, erre kikanyarodott elem, satufek, abs, de csak belecsusztam a jobb elejebe. orran a totya koruli muanyag elem serult par helyen, rendszamtabla serult picit, de fennmaradt, viszont valamiert lecuppantotta a veszvillogo vagy az abs vagy a klima (a tokom tudja) az akksit, igy kezzel kellett felretolni, mert nem indult be. 1,5 ora alatt kijott egy recovery auto, ranezett a faszi, ez akksi, de nem a saru csuszott le, csak a toltes..gyorstolton fel perc utan elindult, csak addig Vera meg Patrik majdnem megfagytak a hatso ulesen. Vartuk a rendoroket is, de 2 ora utan rajuktelefonalva azt mondtak, nem szukseges, mert nem tortent szemelyi serules.
most neztem a parkoloba a haznal elobb, huto sem serult, meg ugy minden okes, a szepeszeti karokat leszamitva. Halistennek egyikunk sem serult, a legcsekelyebb modon sem. De a jokurva anyjat,hogy kifordult elem...azt mondja raadasul,hogy balra indexeltem...mondom az kizart dolog, mivel 5 keresztutca mulva akartam csak lefordulni balra, addig meg meg 3 pici korforgalom is van kozben...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Studi
veterán
válasz Balinov #53555 üzenetére
Mi történt?
Srácok: belföldi két éjszakás gyerekkel welnesszes vagy közeli gyógyfürdős olcsó félapartmanos szállásra kérnék tippeket! Gyulára szoktunk menni, ott a Corvin Hotel nagyon korrekt és gyerekbarát, a fürdő ilyentájt gyakorlatilag üres, és igen tágas. De nincs közel, és nem ártana valami hasonló ár/érték arányú B terv.
-
Lassú Víz
addikt
válasz aleister #53547 üzenetére
Jó program, de találkozónak szerintem alkalmatlan. Legalábbis a füredi léptékkel mérve. Vagy szétszalad a társaság, vagy szomorkodik, hogy milyen jó képekről marad le.
Ha komolyan gondolod, válassz egy szálláshelyet ahová mehetnénk, és a rengeteg lehetőség közül, ami a térképükön be van jelölve készíts egy nem túlzsúfolt tervet. Arról már érdemes beszélgetni, hogy szalonnát süssünk este borozva, vagy aludjunk, mert hajnal 2-kor el kell indulni a napfelkeltés vár fotózás helyszínére.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
Faszba, tegnap megcsuktak a totyat 😶
-
törölt tag
válasz madgie #53551 üzenetére
Váltottam egy kábelnélküli Kingston-ra, az egyelőre jó. Bár hozzá kell tenni, hogy ugyanaz az atomgagyi elektronika van mindenben Ennek a Kingstonnak az az előnye, hogy fémházas és melegszik kicsit. Ami azt jelenti, hogy a fém háza hűti a chip-et, ami benne van. De lehet, ettől még egyszer valami elektrosztatikus kisüléstől ugyanúgy elszáll benne egy SMD és pápá.
Fogyó alkatrészek.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Urak, mivel inkább itt van egyben a nagyérdemű, itt harangozom be a dolgot nem a talisban...korábban már említettem a medvesi fotós maratont. Sajna '14-ben nem tudtam elmenni végül, tavaly pedig elmaradt. Idén ellenben lesz. Sajnos nem októberben, ahogy szokott, így nem lesz olyan színes az erdő, cserébe tán kellemesebb lesz éjszaka, hajnalban a gép mögött szobrozni. A részvéti díj tán 3k, amiért tavaly jó sok kedvezményt is adtak különböző dolgokból (szállás kaja, ingyenes belépők, stb). Ahogy nézem ez méh nincs feltöltve az oldalukra.
Valakit érdekel?
-
Studi
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz szuszinho #53535 üzenetére
Szia,
nekem jópár éve egy Oly XD kártya csinált ilyet, abból kuka lett. Én is próbáltam megmenteni, egy darabig működött, aztán pont egy esküvő fotói mentek a levesbe (csak magamnak fotóztam, de akkor is...), kibírtam röhögés nélkül... Szerintem ne kockáztass, káromkodj egyet aztán helyezd a kukába.
Holnap majd jól beletépünk...
-
eeXaa
addikt
...hosszas gondolkodás után arra a következtetésre jutottam hogy beszerzek egy fuji gépet...
azért itt érdeklődném itt mert nem X hanem filmes Ő lenne az. van vki itt aki használt már efféle jószágot, ha igen megosztaná velem a tapasztalatait, ill. vásárláskor mire figyeljek stb? -
aleister
veterán
válasz Real_Necro #53531 üzenetére
Én is.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #53527 üzenetére
Az tökre nem ilyen.
Ott teljesen olvasható minden csak épp nem indíthatóak az állományok, továbbá minden mappában keletkezik pár új fájl.
(#53528) szuszinho:
Formázd le! Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
válasz Chapel #53518 üzenetére
Pont pár hete voltam kénytelen egy eMag terméket visszaküldeni. Működik szépen a dolog.
(#53521) Eperkutyus:
Alkalmazásban én Endomondot használok, és teljesen rendben van. Ellenben pulzusmérős órákról azt olvastam, hogy sok közöttük a pontatlan. Haverom a Galalaxyjához vett eredeti Samu okosórát, és a buszon ülve képtelen volt megmérni normálisan a pulzusát. Kb 4 próbálkozásból kétszer jött össze neki, akkor is más eredményt mért.
Mellkasra szíjazható jeladót szoktak ilyen célra javasolni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
Eddig a másodikra lőnék (Garmin Vivosmart HR).
-
törölt tag
Urak ! Ilyen sport követő, pulzusmérő, mindent tudó okoskarkötő, okosóra dologban ki mennyire van otthon ?
Szeretnék pár alap dolgot tudni magamról, most, hogy elkezdek ismét mozogni, bicajozni, kondizni.Egyet ismerek: Endomondo sports tracker. Nem tudom milyen és nem ismerek több progit. Androidos vagyok, nincs almás termékem, tehát azok kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Kis segítséget kérnék.
Néztem, mi most a pontos jogi oldala a webshopos vásárlásnak.
Lényegében:
Berendelem az áhított terméket (Magyar webshop jelen esetben), kiszállítják és átvételtől x napig - van ahol 14, van ahol 28 van megadva - visszaküldhetem és a pénz jön vissza, indok sem kell.3-4 éve volt egyszer külföldi webshoppal tapasztalatom, ott korrekt volt: 30 napon belül voltam, jött a futár, vitte, pénz visszautalva.
Kérdés, hogy most 2016-ban, hogy megy ez.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
-
Lassú Víz
addikt
Ha valakinek van kedve utolsó 86-ost fotózni, ma 23:00 - 23:10 Bofdáni út
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
*Ropi*
félisten
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #53509 üzenetére
Nekem relatív nincs rossz emlékem ezzel, mert az a bolt, ahol én vásároltam, korrektül közölte, hogy Kínából jön a cumó. Kellemes meglepetés volt, amikor 3 nap alatt megkaptam...Hollandiából. Gondoltam akkor már csak bepróbálkozom.
Azért kötöttem egyébként az ebet a karóhoz, mert a megrendelőnek, nekünk nincs rálátásunk erre az egészre. Ha a vámosok azt mondják, hogy igaz, hogy EU-n belülről származik helyileg, de vámjogilag nem, akkor kénytelen vagy elfogadni.
Ez szerintem nem korrekt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #53507 üzenetére
Nálam is most ezért megy balhézás egy bolttal. Kifizettem a többletköltséget, mert csak EU raktárból engedte rendelni, valamint taglalta milyen jó, mert 6-14 nap alatt itt van és semmi egyéb költség stb... december 25-én rendeltem, Hong Kongból küldik Belgiumba... azaz elvileg onnan már tovább is indult 3 napja, de még sehol...
-
aleister
veterán
válasz madgie #53503 üzenetére
Nem feltétlenül. Rendszerint feltüntetik az ilyen hollandiai, vámmentes raktárak esetében, hogy a származási hely Kína.
Ha esetleg kapnál vámkezelési papírt, akkor ne fizess ki semmit, és kérj refundot, hisz abban a hitben rendelted meg a terméket, hogy az EU-n belülről kapod.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
madgie
titán
válasz aleister #53501 üzenetére
Az a fasza! Akkor az ebay-ezett vakumon ott lesz a vám? Direkt EU-n belülit néztem, de Hollandiából jön(ne), van egy lefoglalt csomagkövető számom sok napja, de a cucc még el sem indult. Akkor azt mondod, erre lehet rámegy a vám+áfa? Ezt vettem.
-
L4mie
veterán
FÉNYKARD ez azért eléggé elborult és beteg
komoly technika van benne szerintemDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aleister
veterán
válasz madgie #53486 üzenetére
Ezt rosszul tudod. Ahogy a többiek is írták, ugyanúgy megvámolják őket. Mindössze vámmentes raktárakban vannak az EU-n belül (rendszerint Hollandiában). Amint kikerül onnét a termék, megy rá a vám.
Elég sokat kellett a postával leveleznem mire számomra is teljesen világos lett a dolog.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest